Minden idők legnagyobb divatbakijai
2013. június 10. 17:16
Lady Gaga, Marc, Marilyn Manson és Rose McGowan rohadt cikik.
2013. június 10. 17:18
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
x"D Úristen... sírok a röhögéstől. Azért néhányan tényleg brutálisak!
Eva, Kesha és Katy nem olyan szörnyűek! Eva ruhája még tetszik is!
2013. június 10. 17:19
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Rose amúgy engem is meglepett
sose gondoltam volna róla ilyet...(pedig itt nem is volt jó alakja)
2013. június 10. 17:22
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Szent hóember
Borzalmasak ezek a "ruhák" !
2013. június 10. 17:23
|
|
Viktória 13visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 116 Csatolások: 8 Azonosító: 162875 offline
|
Vannak benne elég furák, na de azért van akék nem olyan szörnyű!
2013. június 10. 17:23
|
|
Az a Lány blogjavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 197996 offline
|
OMG xD
Marc Jacobs ezzel nagyon mellé nyúlt. Gratula a cikk írójának!!
2013. június 10. 17:24
Ez nagyon durva
Főleg Manson és Rose... :S A csaj teljesen hülye volt, míg együtt voltak. Egyébként Nicki Minaj vagy Lady Gaga mikor volt normálisan felöltözve? :S
2013. június 10. 17:28
Szerintem mindegyik ciki a maga módján viszont Katy-n azt is észrevettem hogy a cipő nem az ő lábmérete, azon kívül szerintem semmi baj sincs a ruhájával
Egyébként soha nem fogom megérteni ezen sztárok öltözködési ' stílusát ', mivel ezzel semmi jót nem mutatnak. Kiábrándító hogy pár perc hírnévért mit nem képesek megtenni ... Az elsőnél például nem értem, hogy valaki hogy mer ennyire kisp*csányi ruhát felvenni, ennyi erővel mehetett volna csak egy szál bugyiban (elnézést)
Marc Jacobséhoz pedig már nem fűzök semmit. Kíváncsi vagyok hogy ilyenkor a stylistok mire gondolnak mikor őket öltöztetik (ha egyáltalán öltöztetik őket). Eva ruhájával csak az az egy mellény nem passzol, azon kívül szerintem minden elég jó. Lady Gaga nem tudom mit akart azzal a ruhával elérni, mert a pingvinhatás az megvan, csodálkozok hogy nem esett orra benne.
Keshával csak az az egy haj baj van, a ruha nem rossz, de nem is jó. Nicki? Komolyan? Nem tudom mit gondolt, hogy mit fognak az emberek gondolni? Nem is akarom tudni.
Egy szó mint száz: nem értem ezeket az embereket. Nem.
~ Utólag: senkinek a kedvencét sem akartam megbántani ~
Egyébként soha nem fogom megérteni ezen sztárok öltözködési ' stílusát ', mivel ezzel semmi jót nem mutatnak. Kiábrándító hogy pár perc hírnévért mit nem képesek megtenni ... Az elsőnél például nem értem, hogy valaki hogy mer ennyire kisp*csányi ruhát felvenni, ennyi erővel mehetett volna csak egy szál bugyiban (elnézést)
Keshával csak az az egy haj baj van, a ruha nem rossz, de nem is jó. Nicki? Komolyan? Nem tudom mit gondolt, hogy mit fognak az emberek gondolni? Nem is akarom tudni.
Egy szó mint száz: nem értem ezeket az embereket. Nem.
~ Utólag: senkinek a kedvencét sem akartam megbántani ~
2013. június 10. 17:29
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Mindegyik tűzre való, de hogy Rose mire gondolhatott... Mint aki a didibárból jött.
2013. június 10. 17:34
Tényleg nagyon durva az összes. Nem tudom, hogy mit gondolhattak, amikor felhúzták ezeket a ruhákat.
2013. június 10. 17:40
borzalmasan néznek ki! nem értem, hogy ők hogy gondolhatják, hogy ezen jól néznek ki
2013. június 10. 17:43
|
|
HeyAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 153816 offline
|
U FUCKING KIDDING ME? Na ne már. Marilyn Mansonnak van egy saját, egyedi stílusa, rohadtul nem ebbe a bagázsba tartozik! Egyébként el lehet gondolkozni, Marc Jackobs mivel kapcsolatosan is híres? Talán tudhat valamit, nem?! Attól még, hogy valakinek nem tetszik, ez rohadtul nem divatbaki.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: