Liam Gallagher sem csípi a One Directiont
2013. június 08. 16:25
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Milyen igaza van!
2013. június 08. 16:27
Teljesen igaza van,de abban én is egyet értek,hogy mindenki foglalkozzon a saját ügyével.
2013. június 08. 17:19
|
|
Mrs.Malik00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 139 Csatolások: 63 Azonosító: 198827 offline
|
Az One Direction úgy jó ahogy van! Nem kell változtatniuk semmin!
Így tovább srácok!
1 felhasználónak tetszik:
WhiteRose.
2013. június 08. 17:21
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Idézet (Candy_attack @ 2013.06.08. 15:57)
Egyszer Lady Gaga mondta:
"Úgy látszik divat lett a zeneiparban engem oltani, hogy a saját zenéd reklámozd. Magatokkal foglalkozzatok, én is azt teszem..."
Ezt akár a One Direction is mondhatná, mert mostanában mindenki betalálja őket. Mondjuk annak örülök, hogy a srácok szarnak az egészre, a saját életükkel törődnek és nem foglalkoznak a semmiitérő beszólásokkal.
"Úgy látszik divat lett a zeneiparban engem oltani, hogy a saját zenéd reklámozd. Magatokkal foglalkozzatok, én is azt teszem..."
Ezt akár a One Direction is mondhatná, mert mostanában mindenki betalálja őket. Mondjuk annak örülök, hogy a srácok szarnak az egészre, a saját életükkel törődnek és nem foglalkoznak a semmiitérő beszólásokkal.
Teljes mértékben egyet értek.
Jolie_77
2013. június 08. 17:41
|
|
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline
|
Én sem csípem őket. DE! Én nem is nyilvánítom ki mindenkinek a véleményem. Nem basztatom őket. + Ezzel nem lett híresebb, csak még nyomibb. NEM kérte őt senki arra, hogy hallgassa, nézze és a véleményét mindenki magasról lesz*arja!
2013. június 08. 17:53
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
haverlaand vegre egy ertelmes ember
jó mondjuk én szeretem őket...de nem viszont nem őrült 'directioner' módon...és azt is baromira utalom h a sok nagyszájú embernek folyton őket kell szidnia...meg mi ez az ember?? szar a zezéjük-.- hát ez ilyen...szerintem nem szar..mert ritmusos zenéket csinálnak és azért tudnak énekelni..most az egy dolog hogy mindenkinek nem tetszhet...de tartsa meg a véleményét magának.
jó mondjuk én szeretem őket...de nem viszont nem őrült 'directioner' módon...és azt is baromira utalom h a sok nagyszájú embernek folyton őket kell szidnia...meg mi ez az ember?? szar a zezéjük-.- hát ez ilyen...szerintem nem szar..mert ritmusos zenéket csinálnak és azért tudnak énekelni..most az egy dolog hogy mindenkinek nem tetszhet...de tartsa meg a véleményét magának.
2013. június 08. 18:06
Ennyi.
2013. június 08. 18:08
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
haverlaand, egyet kell értenem veled, annyi kivétellel, hogy én szeretem a srácokat
2013. június 08. 18:20
|
|
Reniiiiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 202531 offline
|
Nem értem hogy minek kell mindig belekötni a One Direction-ba. Ők úgy jók ahogy vannak. AKINEK NEM TETSZIK AZ NE NÉZZE ŐKET!!!! Hagyjátok már békén őket, már ígyis megváltoztak a sok rossz kritikától !!!!!!!
Zénnen magába az aki ilyet mer róluk írni !!!!!!
Zénnen magába az aki ilyet mer róluk írni !!!!!!
2013. június 08. 18:36
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
Candy_attack írta:
Teljes mértékben igazad van!!!
Teljes mértékben igazad van!!!
2013. június 08. 18:49
|
|
Tünde152új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 169502 offline
|
~A vélemény olyan mint,a segglyuk,mindenkinek van de senki sem kíváncsi a másikéra~.
Pontosan ide illik ez az idézet,Liam elmondta a véleményét,de b*szki ki kérdezte és kit érdekel a véleménye ? -.-
Pontosan ide illik ez az idézet,Liam elmondta a véleményét,de b*szki ki kérdezte és kit érdekel a véleménye ? -.-
2013. június 08. 19:04
Jó
2013. június 08. 19:22
Nem kéne ezt ennyire felfújni. Csak a véleményét mondta el, kész. Én bírom a 1D zenéjét, de ha más nem bírja, akkor jó, tiszteletben tartom a véleményét. Liam véleményét is.
2013. június 08. 19:40
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Azt hiszem valami ilyesmire számítottam, mikor megnyitottam a cikket. Az egydimenzsön rajongóinak 99,9%-a még életében nem hallott neves zenészről, és itt nem kizárólag Liamra gondolok, mivel aki több ideje van a szakmában azt a direksönerek levénemberezik. Milyen logika: aki nem kedveli az imádott fiúcskákat, az máris hülye bunkó! Ritkán mondok ilyet, de tudjátok, ez nagyon gáz, mivel ebben (is) megmutatkozik a műveltésgi szintetek, ez esetben az, hogy mennyire nincs. Majdnem kerek egy éve próbálok rájönni, hogy a One Direction miért vált ki ilyen reakciót a tinilányokból (azaz csak a szabadon befolyásolható fajtából). Olyan mintha kézzel-lábbal védenétek őket minden kritikától, és ez egy bizonyos fokig elfogadható, viszont amit ti csináltok unatkozásotokban és tanulnivaló hiányában, az már tragikus. Az együtteseket a zenéjük miatt szeretjük, nem a külső adottságaik miatt, legalábbis én ezt tartom ésszerűnek, de ugye kinek mi. Egyébként osztom Liam véleményét.
2013. június 08. 19:51
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
én bírom a 1D-t de mindenkinek más jön be
2013. június 08. 20:03
|
|
Fannii63új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 182234 offline
|
Én bírom az 1D,és nem értem hogy mért mindenki velük foglalkozik mindenki lefújjolja őket és nem magával foglalkozik!!!Ez már röhejes mindenkitől mert biztos nagyobb az 1D-nek a népszerűsége mint a többi embernek,bandának a népszerűsége!!!Szerintem először mindenki foglalkozzon magával és ne másokkal!!!Amúgy meg az 1D-re bárki bármit mond én birom őket és senki sem fogja valakinek megmondani hogy kit szeressen!!!És bennük legalább van élet meg humor érzék nem mind egyeseknek!!!
2013. június 08. 20:07
|
directHúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.15. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 194104 offline
|
MadHatter igazad van! Tényleg vannak ilyen directionerek. DE!!! nem mindneki. Én is szertem a fiúkat, Sőt! Vannak olyanok, köztük én is akik nem csak az Ő zenéjüket halgatják meg és nem véneberezik le őket!!!
Egyébként többször láttam, hogy One Direction-os cikkekhez írsz. Tudom, hogy ez egy szabad ország és azt csinálsz amit akarsz, de ha ennyire utálod a fiúkat akkor mért pocsékolod rájuk az idődet??
Egyébként többször láttam, hogy One Direction-os cikkekhez írsz. Tudom, hogy ez egy szabad ország és azt csinálsz amit akarsz, de ha ennyire utálod a fiúkat akkor mért pocsékolod rájuk az idődet??
2013. június 08. 20:14
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Idézet (directH @ 2013.06.08. 20:07)
MadHatter igazad van! Tényleg vannak ilyen directionerek. DE!!! nem mindneki. Én is szertem a fiúkat, Sőt! Vannak olyanok, köztük én is akik nem csak az Ő zenéjüket halgatják meg és nem véneberezik le őket!!!
Lehet, hogy te nem, de nézz végig a rajongók nagyrészén. Általánosítottam, de valóban vannak kivételek.
Ki mondta, hogy a One Direction miatt néztem meg?
Luckie
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.