Liam Gallagher sem csípi a One Directiont
2013. június 08. 14:15
|
|
Melinda333új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 203015 offline
|
Már miért lenne ciki hogyha valaki nem ismer egy énekest/bandát? Haladunk a korral édeseim!! -.-"
2013. június 08. 14:20
Idézet (BESTfans @ 2013.06.08. 13:08)
Nos én mindig is bénának tartottam az Oasist mégse montam róluk semmit.Ez hülye vénember mért nem tudta befogni azt a ronda pofáját ??? tartsa meg a véleményét a többi kivénült f*szinak akiket érdekli ! De egy dologban igaza volt Bruno Mars tényleg állati jó
1, A véleményalkotás joga mindenkit megillet, téged is, engem is, Liamet is. Ha az nem badarság, ami a te esetedben nem mondható el.
2, Nem gondoltam volna, hogy 40 évesen már vénembernek számítanak az emberek. Ez felettébb érdekes!
3, Ha jól értelmeztem a szöveged, akkor én egy kivénült f*szi vagyok?! Remek.
2013. június 08. 14:21
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Hála az égnek,hogy nem egyforma mindenkinek az ízlése!
2013. június 08. 14:26
Amúgy meg kifejezhetné normálisabban és kultúráltabban is a véleményét, attól még, hogy ő egy Oasis tag... Igen, és szeretem az ő zenéiket is, de attól még a One Direction sosem sz*roz le senkit, ezért sokkal de sokkal szimpatikusabbak...
1 felhasználónak tetszik:
WhiteRose.
2013. június 08. 14:36
|
|
zarryforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 200575 offline
|
Bekaphatja... én meg őt utálom meg szerintem a 1D se csípi az Oasis.
2013. június 08. 14:39
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Idézet (matita @ 2013.06.08. 13:34)
Én meg őt nem szeretem!
Pofa alap állásba!
Pofa alap állásba!
Nagyon kemény vagy... !
2013. június 08. 14:41
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Idézet (BESTfans @ 2013.06.08. 13:08)
Nos én mindig is bénának tartottam az Oasist mégse montam róluk semmit.Ez hülye vénember mért nem tudta befogni azt a ronda pofáját ??? tartsa meg a véleményét a többi kivénült f*szinak akiket érdekli ! De egy dologban igaza volt Bruno Mars tényleg állati jó
Idézet (BESTfans @ 2013.06.08. 13:12)
Kedves ciel egyetértek veled abban hogy a kett ég és föld az 1D ég az a vénség meg a poros szétunt föld
Kicsit sem elfogult fórumozó megnyilvánulását olvashattuk.
Már bocsi, de csak ezért nem kell már mindennek lehordani szegényt. Azt írtad az előbb, hogy nem szeretted a zenéjüket és soha nem is mondtál róluk semmit. Szerintem ne is szakíts ezzel a jó szokásoddal!
Nyeld le amit a kis kedvenceidről mondanak, vagy igazi érvekkel állj elő ne csak a kora miatt ócsárold, a zenéjét piszkáld, igazi tényekkel érvekkel alátámasztva, ha valóban azzal van bajod!
2013. június 08. 14:44
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Na frankón vagyunk ismét... Nem sokára kicsengetnek az oviban, estére tele lesz ez a topic gyűlölködő hsz-ekkel. Jah, és Liam-nek igaza van mindenben.
2013. június 08. 14:46
Ez legyen a legnagyobb problémátok , hogy Liam Gallagher nem szereti a One Directiont! Különben is szabad vélemény nyilvánítást lehet kinek tetszik kinek nem. Ne foglalkozzatok vele azt mond amit akar! Ha ennyi szabadideje van , hogy a One Direction-nel foglalkozik
2013. június 08. 14:50
Hát azért szebben is kifejezhette volna magát! -.- De hát mindenkinek megvan az ízlése és mindenkinek joga van a vélemény nyílvánításhoz is, de azért ne így szerintem, hogy szarnak nevezi! Nem tudom tudja-e, de a One Direction is EMBEREKBŐL áll! Nekik is vannak érzéseik! Ez most komolyan, hogy eshetett nekik, hogy: "Hé szar a zenétek!" -.- Ez az én VÉLEMÉNYEM! És én az Oasist IS szeretem és az 1D-t is! Mér' nem férhet meg mind2 "egymás" mellett. Liamnak (az oasisből) azt "üzenem": Ízlések és pofonok! És ha neki nem tetszik, ne foglalkozzon vele és írjon dalokat amiket az élet inspirált(-.-)! De azt bevallom a One Direction-t jobban szeretem, de mindenkinek meg van a stílusa, az ízlése stb. Na ennyi lenne
2013. június 08. 14:50
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Agyhalál pusztít a kommentelők között? Zenésztársak? Ez az 5 ficsúr 100 év gyakorlás után se lesz soha szenész, csak egy összerakott, megkreált fiúcsapat - akik nem mellesleg kiestek volna a tehetségkutatóból, ha nem rakják őket össze.
2013. június 08. 15:12
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Idézet (hazza08 @ 2013.06.08. 13:36)
szerintem a szülei előbb vannak mint az 1D csak ha mondjuk az apukája mondd valamit akkor kiáll a saját véleménye mellett
Akkoris apuval szerintem nem az egydé-nek kéne lennie a vita tárgya. Mint minden kamasz én is szoktam vitatkozni a szüleimmel, de az eszembe se jutna,hogy azért kössek beléjük mert nem hídalnak le kedvenc sztárjaimtól. Az én esetemben még azt is kétlem,hogy ismerik-e őket...
Elszégyelheti magát, aki annyira nem tiszteli őseit,hogy megkímélné őket egy non-stop dájreksön fiúk nyagatással, plusz addig hisztizik amíg nem rohannak a boltba a legújabb cd,köny,parfum,póló vagymárf*szomtudja milyen termékért amire rányomták ennek az öt nyálgépnek az arcát.
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.