Taylor Swift új parfümöt dob piacra
2013. június 09. 17:36
PinkPoison ÉNNNN!!! :DDD persze amint bejön Magyaro.-ba
2013. június 09. 23:16
|
|
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline
|
Pont a hétvégén szagoltam az előző 2-t,tetszettek,kíváncsi vagyok erre is.
2013. június 10. 18:02
|
|
Patty33új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.09. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 203478 offline
|
jézusom!!
szerintem meg az a szánalmas, hogy miket írtok!! ez most valamilyen játék?? egy elkezdi a többi követi, vagy mi?? kicsikéim mondjátok már meg mitől lenne szánalmas, hogy parfümöt dob a piacra?? BESTfans meg ne bántsalak, de te miért fújsz magadra parfümöt, hogy a pasik undorodjanak tőled?? XDD néha egy kis gondolkozás nem terhel meg senkit... szerintem ha valaki gyűlöl valakit akkor azt is ésszel kell csinálni nem ÍGY...
nekem tetszik ez a parfüm, remélem az illata is isteni
nekem tetszik ez a parfüm, remélem az illata is isteni
2013. június 13. 16:31
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
jónak tűnik!
2013. június 16. 14:42
|
|
gilatikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.21. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 169733 offline
|
Köszönöm Patty33.
Kedves anci2001, szerintem például az a szánalmas, hogy nem tudsz írni. Khmm 'miadt'...
Komolyan már ha föl jövök ide néhanapján mást sem csinálok csak olvasom az ilyen értelmetlen kommenteket a Tayloros cikkekhez. Könyvelést fogok vezetni róla, felmérem az értelmiszinteket. IQ bajnokok.-.-
Komolyan már ha föl jövök ide néhanapján mást sem csinálok csak olvasom az ilyen értelmetlen kommenteket a Tayloros cikkekhez. Könyvelést fogok vezetni róla, felmérem az értelmiszinteket. IQ bajnokok.-.-
2013. június 19. 16:53
Nagyon ötletes,meg kell mondjam xDDD az lesz a neve,hogy "Talyor" Remek.Mennyi időbe telet eszt kieszmélni? xD Brutális!:DDDddd Am én is kíváncsi vagyok rá...mondjuk még az első kettőt sem szagoltam : D
2013. június 28. 11:55
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
biztos jó lehet *.-
1 felhasználónak tetszik:
haver
2013. július 14. 13:19
|
|
klaudia0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 191197 offline
|
Biztos jó illatú.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.