Szabó Zsófi az árvíz ellen
2013. június 08. 07:52
a minap futottam bele egy videóban melyben sarka kata nagy mosollyal az arcán tudósít hát komolyan majdnem elsüllyedtem, annyi esze nincs hogy felfogja a helyzet komolyságát?
2013. június 08. 13:03
|
|
gvilcsiLovatics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 1354 Csatolások: 36 Azonosító: 113068 offline
|
Eszti0305 eggyet értek veled nagyon is!Például az én apukám is most ott van hogy segítsen persze egy egész busszal mentek apáék innen Békés megyéből.Amúgy ez még szép hogy ott segítenek hosz a hazánkról van szó!
2013. június 08. 16:42
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Ez nagyon rendes dolog volt Zsófitól.
2013. június 08. 16:51
De aranyos de szerintem mindenki az árvíz ellen van
2013. június 08. 19:19
Aztamindenit, mekkora aldozatot hoztak abbol az amugyis orulten faraszto es dolgos mindennapjaikbol.. Ugyanmar, van aki ezt elhiszi? Ott pozolnak a facebookon, meg a Zsofika is percenkent posztolta az elet nagy igazsaigait.. kepzelem mennyire ki lettek segitve altaluk a munkasok!
Najo, persze egy kis onreklam mindig jol jon.
Najo, persze egy kis onreklam mindig jol jon.
2013. június 08. 22:10
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
ez igazán kedves volt tőle
2013. június 09. 11:38
Adeline a számból vetted ki a szót. Ha annyira segítettek akkor hogy volt idejük posztolgatni meg pozolni?! Hagyjuk már.
2013. június 09. 22:10
|
|
clauhh33 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 125625 offline
|
Képzelem mennyire segítette a munkásokat a folyamatos pózolásokkal ..
Meg szerintem rajta kívül elég sok ember részt vett ezen a zsákpakoláson. Apám is kint volt, még sem érdekel senkit ... de végülis, valóban mindig jól jön egy kis önreklám.
Meg szerintem rajta kívül elég sok ember részt vett ezen a zsákpakoláson. Apám is kint volt, még sem érdekel senkit ... de végülis, valóban mindig jól jön egy kis önreklám.
2013. június 12. 13:09
|
|
Nikoletta12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.22. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 202400 offline
|
Nagyon kedves ez Zsófitol mindenben igaza van .Jó hogy ilyen sztárunk van!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: