Szabó Zsófi az árvíz ellen
2013. június 07. 19:22
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
nagyon kedves volt tőle
2013. június 07. 19:45
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
VampireDiares4ever: öhm...Zsófi nem tehet róla, hogy a média minden tettét figyelemmel kíséri, és Ő sem a felhajtás miatt teszi, amit tesz! Egyszerűen csak egy csupaszív ember, aki törődik az országgal, önzetlenül segít, ahol csak tud! És nem "csak" adományoz, hanem mint ebben az esetben is, saját két kezével (és szívével) tesz a bajban lévő emberekért és állatokért! Egy igazi kincs ez a lány!
2013. június 07. 19:46
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
kedves tőle
2013. június 07. 19:57
|
|
dorii98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 241 Csatolások: 16 Azonosító: 157066 offline
|
Nekem nagy példaképem Zsófi,mindig is felnéztem rá.Nem elég,hogy fantasztikus színésznő,de egészséges és kiegyensúlyozott életet él.Követem a facebookon és rengeteg képet tölt fel családjáról,mindennapjairól.Ahelyett,hogy nem követitek,de meggyanúsítjátok ,hogy biztos azért csinálta,hogy nagyobb hírneve legyen.Tévedtek!Zsófi nem az a lány.Nem,hogy inkább örülnétek neki,hogy Magyarország ilyen remek színésznőre lehet büszke,aki nincs elszállva magától és ha kell ő ott van és segít.
2013. június 07. 20:17
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
szerintem nagyon szép dolog, hogy ilyen sokan segédkeznek ezekben a nehéz helyzetekben, hiszen mindannyiunk érdeke, hogy ne legyen katasztrófa helyzet...
2013. június 07. 20:23
Szép dolog persze, de ha komolyan gondolják ezek a celebek, akkor ne a kamerának pózoljanak, és a Facebookra ápdételjenek 5 percenként, hanem tényleg segítsenek is, és vegyék komolyan, mint a többi önkéntes. Egyéb esetben meg menjenek haza, Facebookozni ott is lehet.
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2013. június 07. 20:25
Cynthia nagyon igazad van! Nekem is ez jutott eszembe!
2013. június 07. 20:48
Nem nem kedvelem őt,de ez kedves volt tőle,hogy segített.
2013. június 07. 21:50
a stb alatt azt értettem hogy saját maga is tesz valamit, mint pl ahogy most zsófi, nem csak a szimpla adományozásra
2013. június 07. 22:04
Szerintem tök természetes, hogy beállnak segíteni, ők is emberek, de nem hiszem, hogy a többi, aki ott segít, FB-re posztolja percenként a gondolatait...
2013. június 07. 22:20
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Ez olyan reklámszagú..Sarka Kata és a szépségkirálynő jelöltek..tiszta szégyen, hogy fotózkodni mennek. Zsófia egy fokkal hitelesebb, de a csizmája úgy néz ki, mintha most jött volna a gyártósorról.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.