Starity

Szerinted milyen a tökéletes randi?

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. június 07. 16:46 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Szerintem érthető a kérdés smileeee.gif
Kezdésnek leírom, hogy számomra a tökéletes randi nem arról szól, hogy a moziban a sötétben ülünk egymás mellett, hanem arról, hogy sétálunk, megvitatjuk az élet nagy dolgait, hogy mik érdekelnek minket, esetleg fagyizunk és rengeteget-rengeteget beszélgetünk smileeee.gif
2013. június 07. 20:05 #2
- törölt felhasználó -    
Nekem a tökéletes randi az lenne, ha egy szép nyári(vagy tavaszi) napon sétálgatnék álmaim pasijával egy olyan helyen, ahol nem kell az autók motorjának zaját, és egyéb idegesítő hangokat hallgatni. blush.gif
2013. június 10. 20:05 #3
- törölt felhasználó -    
Szerintem nem a külsőségek fontosak, már mint persze az is. Jelenleg én ha elhivnának randizni, a vidámparkba mennék szivem szerint. smileeee.gif
2013. június 11. 17:36 #4
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Tökéletes randi? Hmmm... nem tudom, én már csömört kapok ezektől a tengerpartos, naplemetés, napsütétes, fürdőruhás romantikus izéktől. Számomra a tökéletes randi abból áll, hogy az illetővel beülök megnézni egy jó kis akció filmet - sok lövöldözéssel, autósüldözéssel, de az sem hátrány, ha az adott film kémfilm. Eszünk egy kis nachost sajtszósszal és salsa szósszal, valamint kólát vedelünk. Utána meghív egy óriási hamburgerre, és a kellemes társaságával szórakoztat. Azt hiszem számomra ez a tökéletes randi.smileeee.gif
2013. október 01. 20:49 #5
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.06.11. 17:36)
Tökéletes randi? Hmmm... nem tudom, én már csömört kapok ezektől a tengerpartos, naplemetés, napsütétes, fürdőruhás romantikus izéktől. Számomra a tökéletes randi abból áll, hogy az illetővel beülök megnézni egy jó kis akció filmet - sok lövöldözéssel, autósüldözéssel, de az sem hátrány, ha az adott film kémfilm. Eszünk  egy kis nachost sajtszósszal és salsa szósszal, valamint kólát vedelünk. Utána meghív egy óriási hamburgerre, és a kellemes társaságával szórakoztat. Azt hiszem számomra ez a tökéletes randi.smileeee.gif

Hú.. ohmy.gif Nagyon egyéni. rohog.gif
2013. október 01. 20:52 #6
lpmaskmancick
lpmaskmancick
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Nem írhatom le ide. rohog.gif rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: megeszekvalakit
2016. február 25. 17:46 #7
megeszekvalakit
megeszekvalakit
hunter

Státuszso what's the plan, exactly? -don't die
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2863
Csatolások: 672
Azonosító: 239298
nem is tudom... talán az, hogy nagyon mélyen elmerüljünk a témákban, sokat beszélgessünk, kényelmesen érezzük egymást egymás körül smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!