Kezdésnek leírom, hogy számomra a tökéletes randi nem arról szól, hogy a moziban a sötétben ülünk egymás mellett, hanem arról, hogy sétálunk, megvitatjuk az élet nagy dolgait, hogy mik érdekelnek minket, esetleg fagyizunk és rengeteget-rengeteget beszélgetünk
Szerinted milyen a tökéletes randi?
2013. június 07. 16:46
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Szerintem érthető a kérdés
Kezdésnek leírom, hogy számomra a tökéletes randi nem arról szól, hogy a moziban a sötétben ülünk egymás mellett, hanem arról, hogy sétálunk, megvitatjuk az élet nagy dolgait, hogy mik érdekelnek minket, esetleg fagyizunk és rengeteget-rengeteget beszélgetünk
2013. június 07. 20:05
Nekem a tökéletes randi az lenne, ha egy szép nyári(vagy tavaszi) napon sétálgatnék álmaim pasijával egy olyan helyen, ahol nem kell az autók motorjának zaját, és egyéb idegesítő hangokat hallgatni.
2013. június 10. 20:05
Szerintem nem a külsőségek fontosak, már mint persze az is. Jelenleg én ha elhivnának randizni, a vidámparkba mennék szivem szerint.
2013. június 11. 17:36
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Tökéletes randi? Hmmm... nem tudom, én már csömört kapok ezektől a tengerpartos, naplemetés, napsütétes, fürdőruhás romantikus izéktől. Számomra a tökéletes randi abból áll, hogy az illetővel beülök megnézni egy jó kis akció filmet - sok lövöldözéssel, autósüldözéssel, de az sem hátrány, ha az adott film kémfilm. Eszünk egy kis nachost sajtszósszal és salsa szósszal, valamint kólát vedelünk. Utána meghív egy óriási hamburgerre, és a kellemes társaságával szórakoztat. Azt hiszem számomra ez a tökéletes randi.
2013. október 01. 20:49
Idézet (Beyla @ 2013.06.11. 17:36)
Tökéletes randi? Hmmm... nem tudom, én már csömört kapok ezektől a tengerpartos, naplemetés, napsütétes, fürdőruhás romantikus izéktől. Számomra a tökéletes randi abból áll, hogy az illetővel beülök megnézni egy jó kis akció filmet - sok lövöldözéssel, autósüldözéssel, de az sem hátrány, ha az adott film kémfilm. Eszünk egy kis nachost sajtszósszal és salsa szósszal, valamint kólát vedelünk. Utána meghív egy óriási hamburgerre, és a kellemes társaságával szórakoztat. Azt hiszem számomra ez a tökéletes randi.
Hú..
2013. október 01. 20:52
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Nem írhatom le ide.
1 felhasználónak tetszik:
megeszekvalakit
2016. február 25. 17:46
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
nem is tudom... talán az, hogy nagyon mélyen elmerüljünk a témákban, sokat beszélgessünk, kényelmesen érezzük egymást egymás körül
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.