Történelmet írt a Little Mix
2013. június 08. 11:08
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Gratulálok nekik az eredményhez!
2013. június 08. 11:44
|
|
LittleAngel26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 198597 offline
|
Gratulálok nekik! Megérdemlik a lányok!
2013. június 08. 14:36
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Gratulálok nekik!
2013. június 08. 15:23
A Spice Girls sem tartozik a kedvenceim közé, de az tuti 'sicher', hogy tehetségesebbek, mint a menedzserek által megcsinált és madzagon rángatott Little Mix. Míg a 90-es években ők megdolgoztak az eredményeikért és a Billboardnak is volt jelentősége, addig ma már elég pár kattintás az elvakult rajongóktól és kész a "lemezeladás".
Igaz, hogy megnyerték az X-Faktort, ahol külön indultak, de a boot campen kiestek, ezért összerakták őket 2-2 formációba, de így sem arattak és ezeknek az eseményeknek a következménye, a Little Mix. Hatalmas teljesítmény mondhatom.
Igaz, hogy megnyerték az X-Faktort, ahol külön indultak, de a boot campen kiestek, ezért összerakták őket 2-2 formációba, de így sem arattak és ezeknek az eseményeknek a következménye, a Little Mix. Hatalmas teljesítmény mondhatom.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. június 08. 16:00
|
|
MimiBestfriendúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 202120 offline
|
Yolo egyetertek...es gratulaa!!^^
2013. június 08. 18:23
|
|
boginiki1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 195844 offline
|
én is megakarom venni az albumukat! >.<
komolyra fordítva a szót. gratulálok nekik<33 imádom őket:)
komolyra fordítva a szót. gratulálok nekik<33 imádom őket:)
2013. június 09. 19:17
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Szerintem jó együttes, most ha kék vagy lila hajuk van, az nem tök mindegy? Én speciel nem azt nézem, hogy kinézetre milyenek (mert van, aki csak ez alapján ítélkezik felettük), hanem hogy milyen dalokat gyártanak és egész ügyesek. Nem kell mindenkinek kiköpött világsztár-hangzásúnak lenni, most ők ilyenek és kész. Ráadásul sokkal normálisabb rajongóik vannak mint a 1D-nek és Justin Biebernek (tisztelet a kivétel), szóval már itt is nagy különbségek vannak közöttük. Tudom, könnyű nekem mondani, hiszen én is szidom az 1D-t meg Buburkát, de ezek a lányok TÉNYLEG tehetségesek. És még élőben is van hangjuk, ami sok előadóról nem mondható el. Példa. Különben is, a magyar ember kétszer annyit szid, mint dicsér.
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2013. június 11. 18:03
Nem írtak ők semmiféle történelmet. A Spice c. album lehet, hogy #6-ként debütált anno, de arról nem szól a fáma, hogy hetekkel később 6 nem egymást követő héten keresztül is volt #1 anno a Billboard 200 albumeladási listán. Csak az USA-ban több, mint 8 milliót adtak el, világszerte pedig 28 M-t. A DNA pedig sehol nem volt első, még az Egyesült Királyságban sem és Írországban sem, ahol egyébként szokás nyomatni ezeket az X-Factor csodákat. És nem vagyok SG fan vagy ilyesmi, de valótlan dolgokat azért nem kéne állítani.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.