Történelmet írt a Little Mix
2013. június 07. 17:18
|
|
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline
|
Én szeretem őket, gratula nekik!
2013. június 07. 17:53
|
|
MademoiselleChanelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.10. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 199894 offline
|
Aranyos zenét csinálnak, olyan vidám. Igazán megérdemlik, de hogy Spice Girls elé léphetnek, azt kétlem. A Spice Gilrs még akkor is az ezsembe fog jutni, mikor a Little Mix nem.
Kétlem, hogy történelem, mert egy idő után ők el fognak tűnni, míg a Spice Girls, fennmarad!
Kétlem, hogy történelem, mert egy idő után ők el fognak tűnni, míg a Spice Girls, fennmarad!
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. június 07. 18:04
|
anna28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.07. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 203345 offline
|
nem tetszik a hajuk?ne nézd! nem tetszik a hangjuk ? ne hallgasd! nem érdekelnek? akkor minek kommentálod a cikket?én nem vagyok egy nagy rajongó sőt kb 3-4 számukat hallottam összesen illetve néztem az x-factort szóval elfogultság nélkül írok,de amikor olvastam,h nincs mély lelki tartalma a zenéjüknek míg a spice g számainak volt ekkora szakadt el nálam a cérna, mert akkor valaki magyarázza meg nekem,hogy a wanna be című szám milyen mély mondanivalót tartalmaz,mert magamtól képtelen vagyok rájönni.köszike
mellesleg nagyon tehetségesek és jó hangi adottságokkal rendelkező lánykák
2013. június 07. 18:38
|
|
idiots_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 187705 offline
|
Gratulálok nekik!!^^ Annyira jó, hogy most már ők is kezdenek egyre híresebbek lenni, és kezdenek a csúcsra törni!
Én még az X Factor-os szereplésükkor ismertem meg őket, és már akkor tudtam, hogy nagy jövő elé néznek:) Nagyon tehetségesek, és ügyesek, és emelet gyönyörűek és a stílusuk is nagyon jó, szóval egy rossz szavam se lehet rájuk:)
Annyira büszke vagyok rájuk, még ha ők ezt nem is tudják, de tényleg nagyon büszke vagyok:)
Annyira büszke vagyok rájuk, még ha ők ezt nem is tudják, de tényleg nagyon büszke vagyok:)
2013. június 07. 18:43
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
megérdemlik hiszen gyönyörű hangjuk van
)
2013. június 07. 18:47
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
Hatalmas gratula
örülök hogy azért még vannak jó hangi adottsággal rendelkező énekesek, és ezt a lányok tökéletesen megtestesítik. Hihetetlen hogy ennyire tehetséges legyen valaki, mint ez a négy lány. És komolyan nem értem, miért kéne minden egyes dalnak annyira mély tartalmú jelentése legyen. Ne mondja nekem senki, hogy pl. egy könnyed nyári dalt nem jó hallgatni a forró melegben, mert ezt úgysem hiszem el. És kétlem, hogy nem érhetnek fel a Spice Girls lánybandához, mert a tehetségük megvan hozzá. Egyébként meg pl. a Turn Your Face elég komoly jelentéssel bíró dal, a Change Your Life, a We Are Who We Are is ott van... A DNA album pedig egyszerűen csodálatos, nem lehet rá szavakat találni.
És egyáltalán nem olyan tehetségtelenek, mint amilyennek leírjátok őket. (Tisztelet a kivételnek, nyilván.) Könyörgöm, ha ez a négy lány nem tehetséges, akkor ki?! Nézzetek már meg egy élő koncertet, vagy sőt egy acapella verziót tőlük (ahol tisztán lehet hallani a hangjukat.) Végre itt van egy olyan banda, akiket nem csak a cuki pofijuk miatt lehet szeretni. És ez a hülyeség a hajukkal... Ez kiverte nálam a biztosítékot. Hát ne is haragudjon meg a világ, de mi baj a hajukkal? Ja, már értem.
Ha már a hangjukba nem tudtok belekötni, és semmi egyébbe sem mert 4 botránymentes lányról beszélünk, akkor már jönni kell a kinézettel? Először is, mind a négyen gyönyörűek, sok smink nélküli képet láttam róluk, és le a kalappal. Persze, nyilván utálkozók mindig is lesznek és nem azzal van bajom, hogy vannak akik nem szeretik őket. A probléma az, hogy itt mondogatjátok az idiótaságaitokat, holott van olyan aki nem is hallott még tőlük más dalt a Wings-en kívül (nem beszélve azokról, akik divatból utálják őket.) Engem úgy speciel nem érdekel mit hordtok itt össze, rajongó vagyok amióta csak megalakultak, és csodák csodájára a mai napig itt vagyok. (na igen, így merészelje még egyszer valaki azt mondani, hogy a LM fanok jönnek és mennek.
Imádom őket hallgatni, nincs olyan nap hogy ne foglalkoznék velük. Szóval még egyszer hatalmas gratula, megérdemelték. Így tovább!
És egyáltalán nem olyan tehetségtelenek, mint amilyennek leírjátok őket. (Tisztelet a kivételnek, nyilván.) Könyörgöm, ha ez a négy lány nem tehetséges, akkor ki?! Nézzetek már meg egy élő koncertet, vagy sőt egy acapella verziót tőlük (ahol tisztán lehet hallani a hangjukat.) Végre itt van egy olyan banda, akiket nem csak a cuki pofijuk miatt lehet szeretni. És ez a hülyeség a hajukkal... Ez kiverte nálam a biztosítékot. Hát ne is haragudjon meg a világ, de mi baj a hajukkal? Ja, már értem.
2013. június 07. 19:26
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
nem csodálom imádom őket csak így tovább
2013. június 07. 19:46
|
|
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline
|
Nagyon- nagyon büszke vagyok rájuk.
2013. június 07. 20:05
|
|
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline
|
Mrs.styles93 teljes mértékben egyetértek.
Nagyon sokan mondják rájuk, hogy nincs hangjuk. Csak egy kérdés: HALLÁSKÁROSULTAK VAGYTOK?! Nagy a valószínűsége...
Viszont az, hogy valaki azt mondja, hogy a Little Mix tagjai 'műcsjok' és, hogy tehetségtelenek... Ráadásul sokatmondó számaik sincsnek... Hát azokat az embereket, akik ezt gondolják nem tudom megérteni... Nincs több hozzáfűznivalóm. Csak mégegyszer annyi, hogy hihetetlenül büszke vagyok rájuk és, hogy megérdemelték.
Nagyon sokan mondják rájuk, hogy nincs hangjuk. Csak egy kérdés: HALLÁSKÁROSULTAK VAGYTOK?! Nagy a valószínűsége...
Viszont az, hogy valaki azt mondja, hogy a Little Mix tagjai 'műcsjok' és, hogy tehetségtelenek... Ráadásul sokatmondó számaik sincsnek... Hát azokat az embereket, akik ezt gondolják nem tudom megérteni... Nincs több hozzáfűznivalóm. Csak mégegyszer annyi, hogy hihetetlenül büszke vagyok rájuk és, hogy megérdemelték.
2013. június 07. 20:08
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
imáádoomőket:D nagyon jó hangjuk van, főleg Jade-nek:)
2013. június 07. 20:48
|
|
csabainiki1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.28. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 196930 offline
|
Csak így tovább nekik:D
2013. június 08. 09:28
|
|
Lollipop.4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.20. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 198231 offline
|
Ez nagyon jó hír!
Megérdemlik!
Megérdemlik!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.