Történelmet írt a Little Mix
2013. június 06. 22:46
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Már bocsi, de ez a teljesítmény(???) aligha nevezhető történelemírásnak, max a legkisebb betűméretben, főleg így az internet fénykorában.
Azért a Spice Girls, akármennyire is poplánycsapatka meg minden, még akkor szerezték eladásaikat, mikor számított is ez. Nem volt internet, nem volt amcsi faktor, ami népszerűsíthette őket. Ott volt egy lánybanda, akiktől a többség csak a Wannabe befutószámukat ismerte. Ehhez képest a Spice albumuk 1997 legkeresettebb albuma lett Amerikában meg amúgy ha jól tudom világszerte is nemtudommennyi millió eladással az élen tündökölt. Ahhoz meg kevés reményt táplálok, hogy a little görcsé legyen 2013 legkeresettebb albuma.
Úgyhogy szerintem még korai összehasonlítani a két bandát, akármennyire is ugyanonnan származnak, akármennyire is ugyanolyanok, blah blah blah. De azért szerintem van különbség minden idők lesikeresebb csajbandája és egy nemrég feltűnt full wannabe leánykákból összeállított valami között.
2013. június 07. 05:26
Nekem is meg van a teljes album! Gratulálok nekik, büszke vagyok rájuk!
2013. június 07. 06:03
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
ami jó az jó
2013. június 07. 07:22
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Nagyon-nagyon büszke vagyok rájuk!
) IMádom az albumot.:')
2013. június 07. 07:43
|
|
s.z.i.l.v.i.a91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.05. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 197232 offline
|
Jééé xD Érdekees...Történelem?o.O Ugyan már
2013. június 07. 08:08
|
|
Zendaya102új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.22. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 196536 offline
|
Imádom őket !!!!
2013. június 07. 08:09
Megnyertek egy X-Factort, azért csak nem lehetnek olyan tehetségtelenek, mint amilyennek ti most leírjátok. Én például a mai napig imádom őket, szerintem mindegyik lánynak remek hangja van, főleg Perrie-nek, erőteljes, tiszta és (nekem legalábbis) kellemes. Lehet, hogy újabban csak egy tingli-tanglis lánycsapat, de most azért tűnjenek el a nyilvánosság elől, mert egyeseknek nem tetszik a zenéjük, esetleg ők maguk? Van, akinek tetszik amit csinálnak, és vannak olyanok, akik rossz szemmel nézik ezt. Emberek, el kéne fogadni a másik véleményét és nem csak itt pocskondiázni. Én hidegen tűröm a kritikákat, nem mindenkinek tetszhet ugyanaz. Fiatalok még, életvidámak és egyszerűen csak élvezik az életet. Már ez is olyan nagy baj?! Őszintén szólva, nekem már tököm ki van azzal, hogy aki a One Direction, Justin Bieber vagy éppen a Little Mix zenéjét hallgatja megint el van titulálva egy kis tinip#csának. Itt vagyok én, mind a három előadót szeretem, de ugyanúgy tisztelem a legendákat is, és a mai napig hallgatok AC/DC-t, The Beatles-t és még sorolhatnám. Úgy gondolom, hogy igenis van ezekben a lányokban szeretnivaló, de javítsatok ki ha tévedek. Igen, talán túl nagy hype van körülöttük. És? Ez most miért zavar? Kövezzetek meg, de szerintem mindenkinek van ízlése és stílusa, szóval nekik is. Föl nem tudom fogni, hogy miért zavar titeket az, hogy ők a zeneiparban vannak. Maradjatok meg abban a világban, ahol ők csak négy kiélt tinilányka, akik annyira bénák voltak, hogy egyedül nem tudtak továbbjutni egy tehetségkutatóban, és csakis azért vannak még itt, mert csak a magánéletükkel tudják fent tartani magukat (ship Zerrie so hard lol), mert egyébként semmi, ismétlem SEMMI tehetségük nincs, csupán a cuki kis pofijukkal tudják eladni magukat.
ps.: Nem vagyok kíváncsi senki véleményére, én csak leírtam a gondolataimat. Ha ez valakinek nem tetszik, akkor sajnálom. Vagy azért mégsem.
ps.: Nem vagyok kíváncsi senki véleményére, én csak leírtam a gondolataimat. Ha ez valakinek nem tetszik, akkor sajnálom. Vagy azért mégsem.
1 felhasználónak tetszik:
rencsi95
2013. június 07. 08:34
|
|
nicihorvathúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 197456 offline
|
Gratulálok nekik!
♥ Szép volt lányok!!
2013. június 07. 08:45
|
|
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline
|
Nagyon nagyon nagyon büszke vagyok arra hogy Mixer vagyok a lányok hihetetlenek <3
2013. június 07. 10:07
Tudtam, hogy ezek a csajok a legjobbak közé tartoznak!
2013. június 07. 11:19
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Én bevallom: még soha egyetlen számot sem hallottam tőlük, de ezek után bele fogok hallgatni
grat nekik
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.