Starity

Történelmet írt a Little Mix

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. június 06. 21:39 #1
LoveNessa
LoveNessa

StátuszHelló, Nyugat.hu! ;)
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 1483
Csatolások: 10859
Azonosító: 153158
Megdöntötték a Spice Girls rekordját, mivel debütáló albumuk bekerült az amerikai lista Top 5-jébe.
A teljes cikkhez kattints ide!
2013. június 06. 21:40 #2
szabina2522
szabina2522

StátuszI love my life!!!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1359
Csatolások: 0
Azonosító: 195503
Nagyon imádom őket!!!! Fantasztikusak!!! Gratulálok!!!!
2013. június 06. 21:43 #3
PinkBarbie
PinkBarbie
Little Butterfly

StátuszXiumin-ka tánca ♥ https://www.youtube.com/watch?v=mTFJlkDw6yk
Hozzászólás: 1975
Azonosító: 177766
Én imádom a Little Mix-et. Bár nem minden tagot szeretek annyira, de a zenéjük nagyon jó. Mindegyik dalt szeretem az albumról! Ügyesek voltak, grat!! heart.gif
2013. június 06. 21:44 #4
- törölt felhasználó -    
Gratulálok nekik! Nagyon ügyesek!!! smileeee.gif))
2013. június 06. 21:45 #5
- törölt felhasználó -    
Szánalmas bagázs. A fejesek olyanná alakították őket, amilyenné csak akarták. Kék, meg rózsaszín haj, flegma arckifejezés, meg minden, ami a mai világban "menő". Nem tudom, hogy a dalszövegeiket ők írják-e - szerintem nem, de ha igen, akkor is üres, és semmitmondó. Pont a mai tízéveseknek lett kitalálva az egész. Ők még olyan CUKCSIN manipulálhatóak.
6 felhasználónak tetszik: Beyla, Pöttömke, Jolie_77, Lillaa98, Im a SlaveForBritney, hayley4
2013. június 06. 21:45 #6
Baybee
Baybee
Fly, fly dragonfly.

StátuszI chose to love you in silence, for in silence I found no rejection
Hozzászólás: 1079
Azonosító: 144550
Gratulálok Little Mix! smileeee.gif
2013. június 06. 21:46 #7
- törölt felhasználó -    
azért szerintem a Spice Girls jobb volt. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Beyla
2013. június 06. 21:47 #8
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
A 90'-es években sokkal nehezebb dolga volt a Spice Girls-nek mint napjainkban a Little Mix-nek... Just sayin' pardon.gif
5 felhasználónak tetszik: Beyla, Pink Carnation, Jolie_77, Im a SlaveForBritney, hayley4
2013. június 06. 21:48 #9
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Lehet, hogy a Little Mix aratott a listán, de akkor is a Spice Girls a tehetségesebb (Victoria Beckham nem számít, nála még egy néma kecske is szebben énekel).
5 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Pink Carnation, Beyla, Im a SlaveForBritney, hayley4
2013. június 06. 21:48 #10
- törölt felhasználó -    
Emberiség, gratulálok! A Spice Girls-t sem szívlelem különösebben, de ez... szégyen!!
Little Mix...még a nevük is erőltetett. A tagok pedig egytől egyig mind műcsajok, akiket a bájos kis arcocskájukkal szeretnének eladni. (Sikerült is, sajnos.) Hiszen az egészen biztos, hogy nem az eget rengetően csodálatos zenéjük és hangjuk az, amellyel akkorát tarolnak. Nem baj, az a tudat ad reményt egyedül, hogy pár év múlva sehol sem lesznek.
5 felhasználónak tetszik: Beyla, Pöttömke, Jolie_77, Im a SlaveForBritney, hayley4
2013. június 06. 21:49 #11
- törölt felhasználó -    
Nagyon szeretem a lányokat,meg is értem hogy kiváncsiak rájuk az emberek.Fantasztikusak,és gratulálok nekik. smileeee.gif
2013. június 06. 21:54 #12
- törölt felhasználó -    
Csak hogy a Spice Girls ezt valódi lemezeladással érte el, nem pedig netes, manipulálható digitalizált formátumokkal. Mellesleg a Spice Girlsnek volt/van 2 #1 dala is a BB-on, ami akkor nagy szám volt, ha azt elérte valaki. Ma már nem az.! Ezek is csak felmarketingelt éneklőgépek. Nincs benne semmi eredeti, semmi szív, semmi életérzés.
6 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Pink Carnation, Pöttömke, Beyla, Im a SlaveForBritney, hayley4
2013. június 06. 21:57 #13
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (Norah @ 2013.06.06. 21:54)
Csak hogy a Spice Girls ezt valódi lemezeladással érte el, nem pedig netes, manipulálható digitalizált formátumokkal. Mellesleg a Spice Girlsnek volt #1 dala is a BB-on, ami akkor nagy szám volt, ha azt elérte valaki. Ma már nem az.! Ezek is csak felmarketingelt éneklőgépek. Nincs benne semmi eredeti, semmi szív, semmi életérzés.

meghajolo.gif
Ezzel minden el lett mondva.
3 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Beyla, Lillaa98
2013. június 06. 22:00 #14
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Azonosító: 123383
Little mix? 110.gif Ez komoly csapatnév biggrin.gif Most kerestem rájuk, hangjuk van, de egyéniségük? Egyedül a DNA című számokat nem nyomtam ki 20mp után. A fűszeres lányokat jobban szerettem, hiába voltak ők is gagyik valahol, az idő megszépíti a múltat. Valamint pont addig voltak együtt, amit elbírt a produktum. Csúcsra járatták és Geri kiszállt. Utána már hiába próbálkoztak négyen.
5 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Pöttömke, Beyla, Im a SlaveForBritney, hayley4
2013. június 06. 22:03 #15
- törölt felhasználó -    
Gratulálok nekik! Nagyon szeretem őket smileeee.gif
2013. június 06. 22:07 #16
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Örülök, hogy nem csak én látom őket megrkeált műsztárocskáknak, mert anno annyian bevédték őket, amikor leírtam, hogy minden idők egyik leggyengébb lánybandája éli virágkorát. A tehetségük... hát van amelyik csajnak baromi jó hangja van (azt hiszem Jesy), de Pierre vagy kinek a hangától Gitmóban terroristákat lehetne vallatni, annyira erőltetett és kellemetlen. A másik kettő meg szintén vonaglik az említésre sem méltó hangjukkal. A dalszövegeik silányak, értelmetlenek, lírától messze állnak és mindezek ellenére is érzelemmentesek. Egy szerelmes ballada náluk kimerül a hatalmas nagy sikert arató díenéj számukban, bár nem tudom, hogy szerény örökítőanyagunk mi a francot keres összehasonlításképp a szerelemmel, mint egy megfoghatatlan érzéssel, de mindegy. Olyan költőien és olyan szívbemarkolóan van az a dalszöveg megfogalmazva, hogy szétsírtam magamat a röhögéstől, amikor először meghallottam. A külsejükről nem is beszélve - kék, lila, pink, zöld haj, minden, ami szemszájnak ingere, minimum öt tonnányi vakolat és 16-18 éves csitrik úgy néznek ki, mint a kiélt harmincasok. Gyönyörű, mondhatom. Kábé a húgommal egyidősek, amin azért rendesen meglepődtem. Úgy látszik manapság csak akkor vagyunk szépek, hogyha gyerekként felnőttként nézünk ki, katasztrófa. És a poén az, hogy őket is a fiatalabb generáció hallgatja, s ezt a fajta öltözködési és viselkedési stílust fogják normálisnak tartani, mint amit ők képviselnek. Bravó! unsure.gif Hangilag egyik sem nagy eresztés és a zenéjük is a felejtős kategóriába sorolható, hisz tucat popot játszanak, azokból pedig manapság van elég sajnos. Újabb néhány médiahulladék, akik a feltörekvő tehetségeket kiszorítják a mezőnyből. Attól, mert megnyertek egy tehetségkutatót még közel sem biztos, hogy valóban annyira tehetségesek, mint ahogyan be van állítva. A Spice girls nekem sem volt sosem extra nagy favoritom, de elhallgattam őket, ám valóban felesleges egy lapra venni őket, mert ég és föld. A Spice girls igazi lánybanda volt a '90-es években, ők pedig csak újabb divat hulladékok lesznek, akikből előbb vagy utóbb, de hullócsillag lesz.
5 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Im a SlaveForBritney, Pöttömke, hayley4, Lillaa98
2013. június 06. 22:10 #17
- törölt felhasználó -    
Személy szerint semmi gondom nincs a csajokkal. Többre nézem őket mint az 1D palántákat. De nem találok zenéjükben és a kisugárzásukban semmi érdekfeszitőt. A lemezeladások másképp és többféleképpen történnek mostanság, mint anno 15 éve..
2013. június 06. 22:15 #18
luluuu
luluuu
visszatérő vendég

StátuszI belive,that we all fall down sometimes.
Hozzászólás: 413
Azonosító: 195771
Szomorú,hogy a mai zeneiparban igény van az ilyen nyikhajokra,mint a litlö miksz..Ha nem lenne ikszfaktor,meg mindenféle tehetségkutató sz-r egy évben 3-4x ,és nem lenne net,akkor nem lennének sehol sem..Régebben még nagy dolog volt elérni valami zenei díjat,pl. Grammy-t,de ma már mindenféle dzsusztin bíbör megkaphatja! Ezekbe a lánykákba vajmi kevés tehetség szorult,ilyen hangom van nekem is,mint pölö a Perrie-nek..Nem akarok gonosz lenni,de az is sokat dob a hírnevükön,hogy Perrie a másik csoda,a Vándí egyik tagjával van párkapcsolatban.( nem tudom ,lehet,hogy csak egy média által kreált románc.) biggrin.gif Egyébként megjegyzem,elég mű fejük van,sőt,a kilónyi vakolattal a képükön simán kinéznek harmincötnek. Büszke vagyok,hogy nincs ilyen elferdült ízlésem,hogy ezeket a nyikhajokat hallgassam.Sajnos ,ha továbbra is toljátok őket,sok sikert érnek el az autotune által "hallgathatóvá" tett lemezükkel,és a fantasztikus zenei tehetségükkel.
5 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Im a SlaveForBritney, Pöttömke, Beyla, hayley4
2013. június 06. 22:26 #19
- törölt felhasználó -    
Azért az erős túlzás, hogy történelmet írt...
2013. június 06. 22:30 #20
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
gratula, ügyesek smileeee.gif
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok