Így néz ki a One Direction első parfümje
2013. június 07. 13:02
|
|
PinkLadyTimi1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 172980 offline
|
Nagyon jó
Kíváncsi vagyok hogy milyen az illata . Remélem Magyarországon is kapható lesz !
2013. június 07. 13:09
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Szerintem a leírtak alapján émelyítő lehet a parfüm. Mármint valahogy túl édes, túl sok. Az üvegcse alapvetően jól néz ki, csak a kupak lehetett volna egyszerűbb, és akkor legalább az üveg tökéletes lehetne. Egyébként a Directionerek ne aggódjanak, mert szerintem elég nagy esély van rá hogy Magyarországon is kapható lesz, mert egy csomó sztár parfümje is kapható hazánkban. Pl. Lady Gaga, Beyoncé, vagy Christina Aquilera parfümjei is beszerezhetőek, de ha nem, akkor meg ott az eBay.
2013. június 07. 13:17
|
|
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline
|
nagyon csini lett.. én speciel hányok ettől a színtől, de nekik biztosan az egyik kedvencük
1 felhasználónak tetszik:
LexiCobain
2013. június 07. 13:35
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Igen ez pont az 1D stílusa, Imádom amikor a csapat ennyire mutatja, hogy mennyire férfias XDXDXD
LexiCobain
2013. június 07. 13:38
Már alig várom,hogy kapható legyen!Már maga a parfüm kinézete gyönyörű,de az illata se lehet rossz.
2013. június 07. 13:46
|
|
HopeForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 194786 offline
|
Kiváncsi vagyok az illatára!!
Tetszik a neve "Our Moment"
2013. június 07. 13:54
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Hmm..szerintem ez egy újabb utalás az univerzumtól, vagy pedig burkoltan, kisebb dózisokban adagolják be a rajongóknak, hogy a saját nemükhöz vonzódnak.
Gyerekek, az IGAZI FÉRFIAK sose adnák a fejüket arra, hogy rózsaszín tiarás parfümök dobozán tetszelegjenek. Ez rendkívül megalázó szerintem. Ha ők ezt nem érzik annak, akkor tényleg van valami baj velük.
De komolyan, köszönöm a cikket, annyira jót mulattam, ahogy a dobozra, majd az üvegre pillantottam. A rózsaszín határozottan passzol az összes fiúhoz.
A tekintetek pedig szinte azt suttogják, hogy "Akárki lehet hercegnő".
Remélem tütüben fogják reklámozni a kis kreációjukat, amit persze biztosan ők, hosszas laboratóriumi munkával készítettek. Jajj..
Alapvetően sem igazán szeretem a hírességek parfümjeit, egyetlen egy kivétel akad, a Bond Girl, amit Gemma Artertonnak köszönhetően találtam meg, igaz nem az övé, csak ő reklámozta.
(ÉS természetesen nem azért vettem meg mert hűűű ő reklámozza vagy ilyesmi, hanem mert tényleg tetszik az illata és a mai napig használom és szeretem.)
De komolyan, köszönöm a cikket, annyira jót mulattam, ahogy a dobozra, majd az üvegre pillantottam. A rózsaszín határozottan passzol az összes fiúhoz.
Alapvetően sem igazán szeretem a hírességek parfümjeit, egyetlen egy kivétel akad, a Bond Girl, amit Gemma Artertonnak köszönhetően találtam meg, igaz nem az övé, csak ő reklámozta.
Beyla
2013. június 07. 14:02
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Értem én,h mindenképp lányoknak fognak parfümöt "csinálni",mivel ahogy például Justinnak,nekik is több a lány rajongójuk.De ennél homokosabb beütésű üveget még életemben nem láttam.Lány létemre nem vennék meg egy ilyet,akárki is árulná.
Sose voltam rajongója ennek a bandának,és ezzel még eggyel több okot adtak,h ne legyek.Sose értettem miért dobálnak piacra parfümöt 1-2 év után a tinisztárok,Biebernek se venném meg egyetlenegy illatát sem.Pedig őt aztán tényleg szeretem.Mert az az igazság,h ők csak a nevüket adják hozzá,semmi többet.
Sose voltam rajongója ennek a bandának,és ezzel még eggyel több okot adtak,h ne legyek.Sose értettem miért dobálnak piacra parfümöt 1-2 év után a tinisztárok,Biebernek se venném meg egyetlenegy illatát sem.Pedig őt aztán tényleg szeretem.Mert az az igazság,h ők csak a nevüket adják hozzá,semmi többet.
2013. június 07. 14:08
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
I NEED THIS PARFUME Kelllllllllllllll
én tuti hogy megveszem,de azt olvastam hogy augusztus 25,-én fog megjelenni és én pont akkor megyek haza Londonból
2013. június 07. 14:16
1. cselekedetem:oda menni ahol ezt árulják,2.:MEGVENNI!!!!!!!!!!!!!!!!+magamra fújni!!!!
2013. június 07. 14:34
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
nagyon szép a parfüm,de az illata is jónak kell lennie,ha az is ok akkor talán megveszem,ellentétben avval,hogy nem vagyok fan
2013. június 07. 14:55
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Ha elsőnek oda nyomták volna elém ezt a parfümöt, és megkérdezték volna tőlem, hogy férfi vagy nő sztáré ez,egyértelműen azt mondtam volna ,hogy nőé.
Ennyi a színvonaluk. meglátszik.
Fiúknak amúgy minek is reklámoznának? Ne felejtsük el ,hogy -szerencsére- őket nem nagyon tudják levenni a cuki pofikájukkal.
Ennyi a színvonaluk. meglátszik.
Fiúknak amúgy minek is reklámoznának? Ne felejtsük el ,hogy -szerencsére- őket nem nagyon tudják levenni a cuki pofikájukkal.
2013. június 07. 15:09
Ezt ugye most nem mondják komolyan?Parfüm...nekik?
Már bocsánat de ezt el nem tudom képzelni,hogy milyen illata/szaga lehet.Azt biztos,hogy őrülten sok eszeveszett rajongó fogja megvenni...És ez a kép ami itt van..nagyon b*zisak.
Már bocsánat de ezt el nem tudom képzelni,hogy milyen illata/szaga lehet.Azt biztos,hogy őrülten sok eszeveszett rajongó fogja megvenni...És ez a kép ami itt van..nagyon b*zisak.
2013. június 07. 15:24
|
|
Viridinnyeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 198946 offline
|
Ez a tökéletes parfüm.
Csak nagyon drága:
100ml: Ł39
100ml: Ł39
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.