Így néz ki a One Direction első parfümje
2013. június 06. 22:31
Idézet (Melinda333 @ 2013.06.06. 21:59)
Am. akik az kommentelték hogy lehetne kék csak szólok hogy több lány szereti a rózsaszínt mint a kéket 
Tudtommal a lányok az illata és nem az üveg színe alapján választanak parfümöt. Nem tök mindegy milyen színű az a kib/szott üveg?
2013. június 06. 23:16
Nehezen tudnám én is elképzelni, hogy ők összedobnának maguktól egy illatot különböző növényekből, gyümölcsökből. Szerintem 1-2 hozzávalóról nem is igazán tudnak.. Ők is gondoltak egyet, hogy beszállnak a bizniszbe, mivel ebből mindenkinek jár egy kis jutalék.
2013. június 06. 23:22
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Nagyon egzotikusnak hangzanak az osszetevok
mikor eloszor lattam a kepet mar akkor is lehidaltam annyira szepen nez ki
Am annyira nem dragak az UKben
Amugy ha valakinek gondja van a szinnel, azert lett rozsaszin, mivel a rajongok 90% lany, es igy ezt a szint a legegyszerubb valasztani. En utalom a rozsaszint, de parfumben egyaltalan nem para, sot
sewenten ' Ez annyira hetero!!!'
lol...igazad van
az az egeszseges .szerintem ide homosexualis akartal irni, de isten se igy akarta
a fiuk nem melegek.
Am annyira nem dragak az UKben
Amugy ha valakinek gondja van a szinnel, azert lett rozsaszin, mivel a rajongok 90% lany, es igy ezt a szint a legegyszerubb valasztani. En utalom a rozsaszint, de parfumben egyaltalan nem para, sot
sewenten ' Ez annyira hetero!!!'
lol...igazad van
2013. június 06. 23:30
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Szúnyogirtónak jó lesz.
De viccen kívül ez most milyen már? Van egy négy-öt fiúból álló banda, akik elvileg nem egymást szeretik, ennek ellenére egész Disney Princess hangulata van az üvegnek és a doboznak.
Hát nem tudom, én valahogy úgy képzelem el az illatát, hogy alig fújok belőle egy kicsit, de majd' megfulladok a tömény édestől. Egyébként is fáj a fejem az erős, édes illatű parfümöktől. Persze csak feltételezem, hogy ilyen az illata, így a csomagolást elnézve. Ez a Niall gyerek -vagy ki-, komolyan az írta, hogy mixeljük? Tehát ők mixelik?! Na ne röhögtessetek már. Ennek a ripacskodó ficsúroknak nagyjából annyi közük van ehhez az egészhez, mint nekem a fizikához.
Orruk alá nyomnak egy előre meghatározott illatot, megkérdezik tőlük, hogy tetszik-e vagy jó lesz-e a sok boltba rohanó tini 3,14-chának, akiknek a szüleik adnak pénzt, hogy minden marhaságot megvegyenek, amin rajta van ennek az öt nyáltengernek a képe. Hát kösz nem, én inkább ételt akarok látni az asztalomon, mintsem egy ilyen rózsaszín gyönyörűséget a polcomon. A rajongókat, akik hisztiznek majd otthon ezért, nem tudom megérteni. Nekem is van olyan kedvencem, akinek a neve rajta van egy parfümön, és meg is van, de nem azért vettem meg, mert Christina Aguilera stílusában van és ott írja rajta a nevét, hanem azért, mert megtetszett az illata, nagyon kellemes, nem túl édes, szóval számomra ideális. Ugyan ez van a Halle Berry-vel is, csak nem én, hanem anyukám használja. Ha nekem nem tetszene, hiába írná rajta a kedvenc énekesnőmet, nem fogom megvenni.
2013. június 06. 23:40
Ha 1D ha nem,de nagyon gusztán néz ki. Nyilván nem a srácok érdeme
Mindenesetre rajongó létemre nagyon elvagyok én egy ilyen nélkul. Amúgyis háklis vagyok az illatokra.
2013. június 07. 00:31
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Várható volt, hogy parfümöt is a piacra dobnak. Az üveg nem néz ki rosszul, és az összetevőket olvasva el tudom képzelni, hogy kellemet illatú. Majd meglátjuk. Ha tetszik az illata nem kizárt, hogy meg is veszem.
2013. június 07. 06:06
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
az a baj, h nagyon drága lesz :/
2013. június 07. 06:27
|
|
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline
|
drága-drága akkor is a tulajdonomban lesz
2013. június 07. 06:45
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Befogom szerezni
2013. június 07. 07:22
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Uuu az a doboz*.* Mondjuk az üvegcse se semmi.Nagyon tetszik:)
2013. június 07. 08:33
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Idézet (b e l i v e @ 2013.06.06. 21:36)
Beckie; Azért ilyen színű mivel ez női parfüm..
Lehet, hogy velem van a probléma, de én nem tartom kizártnak, hogy egy női parfüm bármilyen más színű legyen.
2013. június 07. 08:52
|
|
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline
|
Nagyon jó <3 imádom
2013. június 07. 08:55
|
|
nicihorvathúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 197456 offline
|
Húú már várom!
♥♥
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: