inez01:
Szövegértés... Gyakorold... Tudom, hogy női, csak nem értem, miért nem lehet más színű. A pink már rohadt unalmas és sokan utálják (nem minden nő/lány szereti a rózsaszínt, akármilyen nehéz is elhinni).
Így néz ki a One Direction első parfümje
2013. június 06. 21:37
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
2013. június 06. 21:40
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Brad Pitt és meleg ennyi erővel? Mert ő meg a Chanel parfümöt reklámozta. Jól fut a 1D szereke, mindenből pénzt csinálnak, amiből csak lehet, ilyen ez a mai világ. De ettől még nem lebuzizni őket (Nem mintha védeni akarnám őket, mert ők nem az ízlésvilágom).
2013. június 06. 21:43
Idézet (Beyla @ 2013.06.06. 21:32)
Biztos velem van a probléma, de úgy gondolom, hogy a férfiak (bár ők azok?
) férfi parfümöt csináljanak, a nők pedig nőit, ennyi. Úgy, ahogy bíbőr esetében szintén kissé homokosnak találom, hogy valaki ilyet tervezzen, de ahogyan itt írta Pink Carnation ez is egy olyan lötyi lesz, amihez az ég világon az adott sztároknak semmi közük sincsen. Valaki kikotyvassza, ők a nevüket és az arcukat adják, oszt' csókolom, újabb pár millió mani lehúzva rólatok. Biztos, hogy lesznek néhány millióan olyan értelmi fogyatékosok, hogy megvegyék, csak, mert rá van nyomva az egydé. Az üveg tetszik egyébként, olyan hercegnős (még mindig eléggé homis), és, ha nem az egydé kölkök alatt futna, még lehet, hogy meg is venném, ha tetszene az illata. De így már csak elvből sem fogok ilyesmit vásárolni. Arra leszek kíváncsi, hogy kis hazánkban fogják e forgalmazni, mert anno Katy Perry parfümjét nem tudtam megvenni egyik parfümériában sem, és a mai napig sem kapható. Szóval annyira ne éljétek bele magatokat! 
valamilyen szinten érthető, hogy Justin Bieber vagy az 1D miért nem férfi parfümmel kísérletezik, én ugyanis egyetlen Y kromoszómával rendelkező egyedről sem tudok, aki az ő parfümjeiket akarná.
2013. június 06. 21:44
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Szerencsétlen kislányokat még jobban le akarják húzni...Szánalmas.
2013. június 06. 21:46
|
|
Alexaa44visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 336 Csatolások: 148 Azonosító: 200911 offline
|
uh mennyire illik hozzájuk olyan rózsaszín és buzis pont mint ők hát gratu összeraktak valami kotyvalékot és mindenkinek ez kell egy drága vacak vegyétek csak nem az én pénzem fogy
2013. június 06. 21:47
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Jól néz ki,de azért meg nem venném.
2013. június 06. 21:48
|
|
PinkLili_12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 194981 offline
|
Nekem nagyon tetszik az üveg, a színe már kevésbé, az illata meg még nem tudom ugye milyen. Majd meglátjuk, ha szerény kis hazánkban lehet majd kapni, párszor körbeszaglászom, ha tetszik (és viszonylag elérhető áron lesz) megveszem, ha nem tetszik majd a szaga, akkor nem fogom, bármekkora 1D rajongó is vagyok. Ennyi. Nem kell semmit sem túlbonyolítani. (előző kommentelők közül pedig ciel-nek teljesen igaza van.)
2013. június 06. 21:52
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Valahol értem oké, egy fan legyen a kedvencei illatától szagos.
Én is vettem már Celine Dion parfümöt, de azért tettem, mert jó volt az illata. A következő parfümjei már nem jöttek be, nem is vettem őket. Sokan divatból vesznek ádájdász,brunobanani meg playboy parfümöket ,tulajdonképpen tök mindegy nekik az illat maga, csak az a lényeg, hogy a retikülből,edzőtáskából elő lehessen venni és villogni. Na, belőlük lehet hasznot húzni, nem sajnálom őket.
2013. június 06. 21:53
|
|
Melinda333új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 203015 offline
|
-.-" Ilyen értelmi fogyatékos embereket -.-" Hogy miért csinálnak női parfümöt??? Hát azért mert 14 millió LÁNY rajongójuk van
Már alig vároom *-* Biztos hogy fogok venni <3 <3 <3 <3 <3 :3 :3 :3
2013. június 06. 21:59
|
|
Melinda333új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 203015 offline
|
Am. akik az kommentelték hogy lehetne kék csak szólok hogy több lány szereti a rózsaszínt mint a kéket
2013. június 06. 22:13
Idézet (szavy @ 2013.06.06. 22:09)
Ilyet is lehet majd nyerni Starity-n, mint most David Beckham parfümöt? 
jajaj, azért jobban kapkodnának. polgárháborút emlegetsz.
2013. június 06. 22:25
A rajongótáboruk nagyrészt tinilányokból áll, így nem meglepő hogy a parfümöt is nekik szánják.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: