Meglepő kijelentést tett a színésznő azok után, hogy nemrég eljegyezték. De nem kell megijedni, mivel csak karakterének, Caroline-nak szánja ezt a sorsot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Candice Accola a szingliséget pártolja
2013. június 06. 20:46
|
|
evike evcsy 13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 188689 offline
|
Én pártolom őt és tetszik amit mond . De azért örülnék a Kalussal eggyütt lenne.
2013. június 06. 20:48
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Nehogy már! Oké, itt fejeztem be a sorozat nézését. Elena bezzeg mindenkivel össezjön, vagy legalábbis mindenkivel volt már szerelmi jelenete, a Klaroline románcból semmi nem lesz. Remek. -.-
Amúgy kár volt kikotyognia, mert a rajongók nagy része miattuk nézni. Én speciel eléggé elkenődtem, kb. ez volt az egyetlen indok amiért még néztem.
Amúgy kár volt kikotyognia, mert a rajongók nagy része miattuk nézni. Én speciel eléggé elkenődtem, kb. ez volt az egyetlen indok amiért még néztem.
2013. június 06. 20:56
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
Idézet (Alison Lerman @ 2013.06.06. 20:48)
Nehogy már! Oké, itt fejeztem be a sorozat nézését. Elena bezzeg mindenkivel össezjön, vagy legalábbis mindenkivel volt már szerelmi jelenete, a Klaroline románcból semmi nem lesz. Remek. -.-
Klaus most amúgy is New Orleans-ban lesz a The Originals-ben, ráadásul Hayley is tett róla, hogy ne legyen minden fenékig tejfel, szóval én már elve lemondtam a Klaroline párosról
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2013. június 06. 20:57
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
egyetértek vele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. június 06. 21:00
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
Én remélem a végén Klaus és Caroline egymás mellett kötnek ki...jelenleg kedvenc párosom lenne a sorozatban =D de tuti lesz itt még kaki kavarás pár évadig...mondjuk én már unom xD
2013. június 06. 21:01
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Alison Lerman @ 2013.06.06. 20:48)
Hát Caroline nem olyan r*banc, mint Elena, ennyi.XD A sorozatot is csak anno Caroline és Klaus miatt néztem részben, hisz állandó jelleggel drukkoltam nekik, de aztán a hangsúlyt átfektették a fenegyerek Stefanra és az ömlengő nyálas Damonre - itt untam meg. Én speciel sajnálom, hogy nem jönnek össze, de, ha már ennyire biztos, akkor nem fog ott elkezdeni, ahol abbahagytam, mert max miattuk tettem volna én is.
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2013. június 06. 21:04
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Nos, ezt olvasva egyáltalán nem bánom, hogy abbahagytam a sorozatot. Kb ők lettek volna az egyetlen olyan pár, akikből lehetett volna kihozni valami érdekeset, mert a három főszereplő vergődése már rohadtul unalmas.
2013. június 06. 21:17
Azért én továbbra is kitartok a Klaus és Caroline páros mellett, ki tudja mi lesz még a végén, hátha összejönnek.
2013. június 06. 21:36
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
van értelme nézni?
2013. június 06. 21:40
Mar megijedtem hogy megsem lesz eskuvoje de hala istennek tevedtem
2013. június 07. 07:24
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Klaroline *-* Pedig annyira imádnám<33
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.