A legsikeresebb videoklipek: t.A.T.u.
2013. június 07. 07:37
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Én nagyon szerettem anno a t.A.T.u.-t, szerintem abban állt a zsenialitásuk, hogy fel merték vállalni, hogy mások (amiről ugye kiderült, hogy a menedzserek által gondosan előírt színjáték volt)
nekem a mai napig a kedvenceim közé tartoznak, szeretem a hangjukat nagyon
köszönet a cikkért
2013. június 07. 08:44
A cikkben szereplő minden dal kivétel nélkül a mappáim közt szerepel de persze nem ezek az egyedüliek.Én is csak azt tudom mondani egyébként amit előttem sokan,sajnálom hogy feloszlottak mivel tehetségesnek tartom őket,a dalaikban egytől-egyig van valami különleges,a nemi identitásuk pedig őszintén szólva sosem érdekelt,én mindig az általuk játszott zene miatt kedveltem őket.A mai zenei világban viszont mégha ez nem is szívesen ismeri el az ember nehezebb már köztudatban maradni,hiába a tehetség.
2013. június 07. 09:53
csatlakozom az előttem szólókhoz én is nagyon szeret(t)em őket. a 'how soon is now'-t is nyugodtan be lehetett volna venni és egy kevésbé ismert számukat a 'sparks'-t
2013. június 07. 17:12
|
|
Crazy000._.♥´¯`*•.¸´¯`*•.¸¸♥ ๓αяιηα tєђ ๔ ια๓° η๔s ♥´¯`*•.´¯`*•.¸¸♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 1106 Csatolások: 88 Azonosító: 176996 offline
|
Én nagyon szeretem öket
) Kiskorom ota nagy kedvencem <3
2013. június 07. 18:30
Kiskoromban imádtam őket. Egyáltalán nem voltam hajlandó mást hallgatni, csak az ő számaikat. Egytől-egyig imádtam az összeset. Mostanában úgy nekem is eltűntek, vagyis inkább már nem hallgatom nagyon őket, de ettől függetlenül nagyon sajnálom még a mai napig, hogy feloszlott a duó.
2013. június 07. 18:44
Én nekem régebben ők voltak a kedvenceim. Semmi mást nem hallgattam, csak őket. Komolyan. Nagyon sajnálom, hogy szétoszlottak
2013. június 07. 19:58
|
fashionmakeupúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.29. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 202769 offline
|
Imádom őket. ♥♥♥ *-*
2013. június 07. 21:39
|
|
Sayaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.13. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 127021 offline
|
Kiskoromban rengeteg dalt meghallgattam tőül, egyik kedvenc bandám volt, noha akkor még fogalmam sem volt arról, hogy azt terjesztették, leszbikusok. Nincsenek előítéleteim, szóval engem nem zavart volna, bár nem hiszem, hogy közel 10 évesen megértettem volna a dolgot. Viszont annak örülök, hogy a klipeket anno nem láttam, mert szerintem elég felkavaró lehet egy 9-10 éves gyermeknek. (nem is nekik készültek) Nagyon sajnálom, hogy feloszlottak, mert nagyon jó zenéik vannak/voltak.
Köszönöm a cikket, kicsit felelevenítettem a múltat, mert ugyan ma már nem hallgatok semmilyen amerikai/angol zenét, ők akkor is örök kedvenceim lesznek.
Bár mindet imádom a fent felsorolt zenék közül kedvencem az All About Us marad.
Köszönöm a cikket, kicsit felelevenítettem a múltat, mert ugyan ma már nem hallgatok semmilyen amerikai/angol zenét, ők akkor is örök kedvenceim lesznek.
2013. június 07. 23:52
Kiskoromban mennyire odavoltam értük
Mai napig szoktam őket hallgatni
Mai napig szoktam őket hallgatni
2013. június 08. 10:00
|
|
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline
|
Imádom őket
2013. június 08. 14:50
De szeretem őket
Kiskoromban az egész panel ezt hallgatta nap mint nap
Miattam
2013. június 10. 11:51
|
|
vecaenikő_fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 175266 offline
|
A zenéjüket szerettem,függetlenül attól,hogy nem hittem el,hogy tényleg szerelmesek egymásba.Tudtam,hogy az egészet csak marketingből csinálják.
2013. június 17. 19:02
Idézet (OceanSoul @ 2013.06.07. 09:53)
csatlakozom az előttem szólókhoz én is nagyon szeret(t)em őket. a 'how soon is now'-t is nyugodtan be lehetett volna venni és egy kevésbé ismert számukat a 'sparks'-t
Hidd el beletettem volna legszivesebben az összes megfilmesitett dalukat. De láttam, hogy csak ötöt szoktak bemutatni. Viszont a How Soon Is Now és a Spark nem értek el olyan nagy sikereket.. (sajnos !)
2014. február 21. 16:16
|
|
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
Imádtam ezeket a dalokat.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: