istenem-.- még hányszor fogjátok lelőni azt a "poént" , hogy remélitek , hogy vissza se jön?
pfff...
Justin Biebert is kilövik az űrbe
2013. június 09. 13:52
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
Remélem jól érzik magukat és hamar vissza jönnek
2013. június 10. 13:43
|
|
sztárániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 189013 offline
|
Nicol05MINDENKINEK VAN JOGA LEHURROGNI A SZTÁROKAT MERT MINDENKINEK MÁS AZ ÍZLÉSE EZ AZ OLDAL NAM CSAK ARRA JÓ HOGY KIZÁRÓLAG A JÓ VÉLEMEÉNYEKET ÍRJUK LE HANEM ARRRA IS HOGY ROSZZ VÉLEMÉNYEKET IS LEIRJUNK NE VÁRD HOGY AZ EGÉSZ OLDALON KIZÁRÓLAG JÓ VÉLEMÉNYEK GYÜLEKEZZENEK ÉS ARRRA SE HOGY MINDENKI SZERESSEN MINDENKIT , AZON KÍVÜL VALAMILYEN SZINTEN IGAZAD VAN TE OLYAN VAGY ÉN ILYEN BUNKÓBB VAGYOK NÁLAD ENNYI!!! ÉS AZ ILYENEKET HOGY MARADJON AZ ŰRBEN AZT NEM KOMOLYAN GONDOLJUK MÁS EMBER HALÁLÁT NYILVÁN NEM KÍVÁNHATJUK
2013. június 10. 20:36
"Remélem ott is hagyják." hahaha de viccesek itt egyesek, írjátok még le legalább ötvenszer légyszíves.
Amúgy engem is magukkal vihetnének :3
Amúgy engem is magukkal vihetnének :3
2013. június 10. 21:50
|
|
Kidrauhlwifeyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.31. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 202911 offline
|
haha Justin lehet hogy meglátogatja a csillagját, amit a Beliebereinek
<3
2013. június 11. 15:46
|
|
Nicol05új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 198406 offline
|
sztáránia te komolyan így gondolod?! Képzeld nem azt mondtam, hogy ne írj ide, mert nem szereted Justin-t, hanem nem kéne olyanokat mondani, írni, amiket te se szeretnél ha mondanának neked. És de érdekes, hogy megváltozott a véleményed, eddig még le se szartad, most meg " nem komolyan gondoljuk ". Eldönthetnéd. Meg persze nem várom, hogy mindenkinek egy legyen a véleménye, ami jó, mert különbek vagyunk, de sokan visszavehetnének. Most én is menjek Selenara, és k*rvázzam le?! Nem is idegesítem vele magam, azért nem olvasok róla. Van akit tényleg nem értek... Ja, amúgy utoljára, de nem köcsögségből, Magyar helyesírási szótárt ajánlanék.
2013. június 11. 20:55
|
|
sztárániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 189013 offline
|
Nicol05 tényleg nem komolyan gondoljuk mert nincs jogumk hozzá iljet kívánni neki de felőlem te is irhatnál rosszakat gomezről azon kívül ha interneten írok valamit akkor nem figyelek a helyesírésra XD
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: