Öt sztori, amiről lemaradhattál
2013. június 09. 13:39
|
|
lovelyjonasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.09. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 203429 offline
|
Azért Joe haja a kopasztól messze áll...de neki ez is jól áll:)))
2013. június 12. 20:41
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Emma mostani rövid haja jobban tetszik mint a másik rövid de azért a hosszabbnál nem jobb. Ahogy jónak érzi. Danielnek meg gratulálok
2013. július 19. 19:27
|
|
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline
|
Idézet (bbl589 @ 2013.06.08. 16:15)
Mért mindig szánalmas sztárokról írnak cikkeket?
A véleményedet tartom enyhén szólva szánalmasnak. Nem tudom, hogy mégis mi bajod van Daniel Radcliffe-el, Emma Watsonnal vagy esetleg Kate Winslettel...de ha Demivel van bajod, felvilágosítalak, hogy róla igen is megéri cikket írni, mert képzeld tanulsággal szolgál embereknek, akik annyira rajonganak Demiért, hogy kétszer meggondolják, hogy megpróbálják-e azt a viselkedést, amit ő egykor! Visszavehetné egy kicsit, vagy még jobb lenne, ha ilyen helyzetben megtartanád a saját véleményedet. Kommentnövelőnek írj olyan topikokba, ahol bármiről fecseghetsz.
On: meglepett, hogy Danielt választották az év pasijának, ugyanakkor nagyon örülök is neki! Szerintem megérdemli.
Kíváncsivá tett Demi ezzel a könyv dologgal, remélem nem okoz csalódást...
Szerencséje van Joenak, hogy helyes arca van, mert ezzel a hajjal máskülönben mindent elrontott volna...borzasztóan áll neki.
Nagyon kíváncsi vagyok Kate-ék gyermekére is, az Eve pedig igazán szép név. Valamint gratulálok a babához.
iamfanni tényleg olyan, mintha Emmának fel lenne tűzve a haja, de nekem így is tetszik. Emma mindenhogyan gyönyörű!
2013. augusztus 25. 14:08
|
|
DorcsiNegróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 205245 offline
|
hát nem a legjobb cikk....
2014. február 04. 20:01
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
joe egy kicsit meglepet
Kate-nek én is gratulálok
Kate-nek én is gratulálok
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: