Öt sztori, amiről lemaradhattál
2013. június 06. 17:16
|
|
NaomiCsikiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.14. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 200161 offline
|
"És szeretném megköszönni Kanye Westnek, aki korábban megkapta ezt a díjat, így már van valami közös bennünk, amit sosem hittem volna.”
Bolondom
Bolondom
2013. június 06. 17:16
|
|
NaomiCsikiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.14. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 200161 offline
|
Emmának ez a haj is jól áll
)
2013. június 06. 17:22
Emma ruhája és haja is gyönyörű!! (és Ő maga is természetesen).
nagyon örülök Demi könyvének!!
és Joe haja
vicces
nagyon örülök Demi könyvének!!
és Joe haja
2013. június 06. 17:37
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Daniel lett az év pasija?
Ez most valami vicc? Nem bírom a gyereket...Emmát se kedvelem különösképpen, de a hosszú haj jobban állt neki. Így annyira férfias, mert eleve férfias arca van...:S
Demi pedig ügyes volt, hogy írt egy könyvet. Én is próbáltam már írni...nem ment.
Demi pedig ügyes volt, hogy írt egy könyvet. Én is próbáltam már írni...nem ment.
2013. június 06. 17:44
Jaj Joe, mieert ?!
Na nembaj, majd visszano.
Amugy szerintem Emma Watson haja csak fel van tuzve hatul, nincs levagva.. bar lehet rosszul latom.
Amugy szerintem Emma Watson haja csak fel van tuzve hatul, nincs levagva.. bar lehet rosszul latom.
2013. június 06. 17:52
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Daniel Radcliffe - WTF? o.O
Demi - kiváncsi vagyok rá, bár leginkább arra hogy csak egy felszínes már minden interjúban elmondott dolgok vannak benne, meg hogy tényleg őszintén írt. na meg hogy valóban ő írta-e. mert soha nem említette hogy könyvet írna, ami nem kis procedúra, szóval nekem eléggé műnek hangzik, de meglátjuk.
Joe Jonas - nem is teljesen kopasz. szerintem nem olyan "sokkoló" változás , meg nem is lett igazából olyan rossz, úgyhogy nem értem a nagy "felháborodást"
Demi - kiváncsi vagyok rá, bár leginkább arra hogy csak egy felszínes már minden interjúban elmondott dolgok vannak benne, meg hogy tényleg őszintén írt. na meg hogy valóban ő írta-e. mert soha nem említette hogy könyvet írna, ami nem kis procedúra, szóval nekem eléggé műnek hangzik, de meglátjuk.
Joe Jonas - nem is teljesen kopasz. szerintem nem olyan "sokkoló" változás , meg nem is lett igazából olyan rossz, úgyhogy nem értem a nagy "felháborodást"
2013. június 06. 17:57
|
|
zsozso99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.31. Hozzászólás: 933 Csatolások: 0 Azonosító: 176874 offline
|
Hát Emma haja annyira nem tetszik
Kate-nek gratulálok
Joe Jonas nem tetszik
Demi meg hol akar könyvet írni,már ő is kezdi!?
És Daniel hol az év pasija!? (mert szerintem sehol sem)
Kate-nek gratulálok
Joe Jonas nem tetszik
Demi meg hol akar könyvet írni,már ő is kezdi!?
És Daniel hol az év pasija!? (mert szerintem sehol sem)
2013. június 06. 18:51
Gratulálok Daniel-nek.
Én megértem Demi-t, hogy sok rossz dolgon ment keresztül, de a könyvet feleslegesnek érzem.
Joe egész normálisan fest ezzel a hajjal is.
Az Eve gyönyörű név. Nekem nagyon tetszik, jó választás.
Emma haja nekem valamiért kicsit furcsa.
Én megértem Demi-t, hogy sok rossz dolgon ment keresztül, de a könyvet feleslegesnek érzem.
Joe egész normálisan fest ezzel a hajjal is.
Az Eve gyönyörű név. Nekem nagyon tetszik, jó választás.
Emma haja nekem valamiért kicsit furcsa.
2013. június 06. 19:32
|
vivi98vankovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.08. Hozzászólás: 183 Csatolások: 0 Azonosító: 179769 offline
|
Joe-tól megilyedtem:///
2013. június 06. 19:34
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Grat Daniel!
)
Hmm Deminek eleg hullamvolgyes volt az elete, szoval biztos tele van meghatodos, szep, szomoru tortenetekkel
Joe Neeeeeee! kb plusz 10 evet oregedett
grat Katenek
))) Eve eleg suru nev. Bar magyarul nem szeretem..foleg 2. nevkent :S
Emme igyis ugyis szep
am annyira nem rovid
neki ez nagyn jo all
Hmm Deminek eleg hullamvolgyes volt az elete, szoval biztos tele van meghatodos, szep, szomoru tortenetekkel
Joe Neeeeeee! kb plusz 10 evet oregedett
grat Katenek
Emme igyis ugyis szep
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: