A 22 éves színésznő főszereplője és egyben producere is lesz a Rules of Inheritance című készülő drámának.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Lawrence producer lesz
2013. június 06. 13:08
|
|
dócika2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 200497 offline
|
Kíváncsi vagyok rá!!!
2013. június 06. 13:37
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Ha nem lenne ilyen tehetséges, a szerepválasztásait akkor is nagy pozitívumként könyvelném el. Idén jön a Serena és az American Hustle is, mindkettő érdekel, és nem lenne meglepő, ha valamelyikért begyűjtene majd pár jelölést ismét.
A cikkben említett filmre így a tartalom alapján és Jennifer miatt kíváncsi leszek, aztán majd persze kiderül, hogy milyen irányba indultak el az amúgy egészen jól hangzó témával.
A cikkben említett filmre így a tartalom alapján és Jennifer miatt kíváncsi leszek, aztán majd persze kiderül, hogy milyen irányba indultak el az amúgy egészen jól hangzó témával.
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2013. június 06. 14:05
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Nagyon szeretem Jennifert!
Nagyon tehetséges és remélem megállja majd a helyét
Kíváncsi vagyok a végeredményre, de nem hiszem hogy csalódni fogok benne, hiszen eszméletlenül jó színésznő
<3
2013. június 06. 14:09
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
már várom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. június 06. 14:10
Nagyon kíváncsi vagyok rá!Nem szép,de tehetséges is fantasztikus humorral.Szerintem nagyszerű producer lesz,addig is izgatottan várom a végkifejletet
2013. június 06. 14:39
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Érdekes egy történet. Csak szurkolni tudok. Hajrá!
2013. június 06. 16:36
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Imádom Jen-t, ő a legtehetségesebb az újabban felbukkant színésznők közül! Imádom az őszinteségét, az erős jellemét, talpraesettségét, határozottságát és persze, ahogy játszik sem semmi. Amibe belekezd, azt jól csinálja. Megérdemli az Oscar-t.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.