Megjelent a Getaway előzetese
2013. június 06. 19:27
Idézet (symor @ 2013.06.06. 14:10)
Selena bepattan a kocsiba a babapofijával és szigorúan ráhunyorít egy pisztollyal a kezében Ethan Hawke-ra, mert kell neki a járgány
Gomez a kapucnis utonálló
Nem vígjáték gyerekek, nagggyon komoly
Ez a Disney-fröccsentés tényleg kellett ehhez a mozihoz?
Mert még plázacicaként, partipicsaként oké, szendergő tiniszerelmesként rendben, DE mint fegyveres autótolvaj
Gomez a kapucnis utonálló
Nem vígjáték gyerekek, nagggyon komoly
Ez a Disney-fröccsentés tényleg kellett ehhez a mozihoz?
Mert még plázacicaként, partipicsaként oké, szendergő tiniszerelmesként rendben, DE mint fegyveres autótolvaj
ott a pont
2013. június 06. 19:35
|
|
LittleAngel26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 198597 offline
|
Izginek ígérkezik! Én tuti megnézem!
2013. június 06. 20:09
Már borzasztóan várom.Jó lesz Sel-t látni egy ilyen szerepben is.Nagyon kíváncsi vagyok már.
2013. június 07. 10:08
Úristen, nekem nagyon tetszik az előzetes alapján, sőt. 100%, hogy megfogom nézni, már most teljes extázisba kerültem. Egyébként nem értem, hogy egyeseknek mi a franc bajuk van Selena-val. Csak kipróbálja magát egy szerepben, semmi több.
2013. június 07. 14:45
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Nagyon jó lett az előzetese!A filmet alig várom hogy lássam!
2013. június 07. 17:38
|
|
dorciistarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 167356 offline
|
miért ne illene hozzá a szerep?? a varázsló jobb? nem mondjátok már, nagyon jó látni őt teljesen más szerepben, tetszett az előzetes, várom a filmet! és ezt úgy mondom aki nem nagy rajongója Selenának, de kezdem megkedvelni!
2013. június 07. 19:28
Szerintem se való ide az a cuki pofija. De milyet néztem mikor olvastam, hogy egy hacker-t alakit. : D Egyébként nem tűnik unalmasnak az előzetes. Hátha majd ráveszem egyszer magam, hogy meglessem miképp alakit Selena egy ilyen filmben.
2013. június 07. 20:16
|
|
esztike101010visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 191328 offline
|
biztos jó majd biztos megnézem
2013. június 07. 23:57
|
|
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline
|
Lehet , hogy nem illik hozzá a szerep! De egy jó színésznőnek minden szerepet el kell tudni játszani! Az is lehet, hogy neki se jött be a szerep, de elvállalta mert ez más és fejlődhet és így is megmutatja magát, egy színésznőnek az a legjobb dolog, ha mindenféle szerepben teljesíthet és JÓL!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: