Nekem bejön a stílusa,szerintem jól játszik..Vannak színészek akiket én sem szeretek...
Kristen Stewart munkába temetkezik
2013. június 07. 08:19
|
|
s.z.i.l.v.i.a91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.05. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 197232 offline
|
Nem hiába vagyunk különböző emberek...,,kinek a pap,kinek a papné.."
Nekem bejön a stílusa,szerintem jól játszik..Vannak színészek akiket én sem szeretek...
Természetes,hogy őt sem szeretheti mindenki..De ez még nem feltétlenül jelenti azt,hogy rossz színész...Szerintem Kristennek van hozzá tehetsége hogy akár egy vígjátékban is szerepeljen...De gondolom azért ilyen karaktereket adnak neki,mert ez közelebb áll hozzá...
2013. június 07. 09:29
Kristen rengeteg filmben játszott már, mégsem tud hitelesen előadni, jóformán semmit. Pedig annyi tehetséggel játszott már együtt, h lett volna ideje tanulni. Az meg csak a szerencsén múlt, h eddig mindig nagy sikerű filmekben kapott szerepeket. Nincs vele bajom, de még mindig van mit tanulnia. Sokan csak az alkonyatban látták, és még mindig annak rózsaszín ködében élnek, pedig Krisnek nagyon sok filmje volt már. Azért remélem, mostanra tud mutatni valami újat
Drukkolok neki.
2013. június 07. 13:22
|
|
Robert hercegnőjeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.25. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 198650 offline
|
Részvétem Kristen <3
2013. június 07. 18:03
|
|
Wiggieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 198373 offline
|
Én nem sajnálom! Elég "nagylány" már ahhoz, hogy maga döntse el mennyit bír ki. Azon a téren viszont fáj érte egy picikét a szívem, hogy meggondolatlanságból megcsalta Robertet és emiatt szétmentek. De ez is az ő hibája! Nem értem őt!!
2013. június 07. 20:21
|
|
esztike101010visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 191328 offline
|
szerintem a filmek jó klesznek de nem sokk ez neki
2013. június 08. 17:34
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Szerintem,jó filmek lesznek,jól Kristen-nek a dráma!
2013. július 05. 18:22
|
|
Nezumi 128új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.24. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 176414 offline
|
Kristen jó színész, de fejezhetné már a nyitott száj arcot. Egy kicsit idegesit. :$
Forrás: http://starity.hu/magazin/38681-kristen-stewart-munkaba-temetkezik/#ixzz2YBlR0tjj
Hú ,ha ezt a mondatodat pár év múlva vissza olvasod nevető görcsben fogsz szenvedni
Forrás: http://starity.hu/magazin/38681-kristen-stewart-munkaba-temetkezik/#ixzz2YBlR0tjj
Hú ,ha ezt a mondatodat pár év múlva vissza olvasod nevető görcsben fogsz szenvedni
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: