Öngyilkosságot kísérelt meg Michael Jackson lánya!
2013. június 06. 19:16
Komolyan mondom, néhány emberben annyira nincs semmi empátia, hogy az már felháborító. Miért lenne Paris bolond, vagy, hogy a ti szavaitokkal éljek: zizis? Tudjátok egyáltalán, hogy min ment keresztül egész eddigi életében? Nem? Jó, szerintem se, éppen ezért tartom úgy, hogy ha semmi okosságot nem tudsz mondani, inkább maradj csendben, és ne itt osztogasd az észt, ott van a Gumiszoba, ha annyira unatkozol.. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy mi zajlik a magánéletébe, ez csakis rá és a családjára tartozik. Ti fel tudjátok fogni, hogy milyen érzés az, ha valaki annyira stresszes, hogy öngyilkosságba fordul? Nem, ugye? Persze, nyugodtan hordjatok itt össze mindenféle baromságot, hiszen ti még csak a leheletét sem éreztétek meg annak, amit ez a lány átélt vagy bármelyik másik ember. Courtneyy-tól idéznék: Fogalmad sincs, hogy mi történik a másikkal, mert az, hogy valaki folyton mosolyog, az nem garancia arra, hogy tökéletes élete van. Könnyebb lenne szakorvoshoz fordulni vagy valaki mástól segítséget kérni? Ugyan, ehhez már tényleg bátorság kell, nem is kicsi.
2013. június 06. 21:37
Idézet (Jolie_77 @ 2013.06.06. 11:45)
Fehér az anyjuk, nem?
Nem vagyok genetikus, de a észrevételeim alapján a (tudom, csúnya kifejezés és rasszista vonzata is van) kevert házasságoknál kb kiátlagolódnak a színek, sőt a sőtétebb általában dominánsabb, persze ez csak az én észrevételem és csak a saját nem fehér bőrű közösségünket figyelhettem meg. Aztán meg kitudja, hogy a vitiligo mit is okoz a génekben.
2013. június 06. 21:48
Idézet (Blaze @ 2013.06.06. 19:16)
Courtneyy-tól idéznék: Fogalmad sincs, hogy mi történik a másikkal, mert az, hogy valaki folyton mosolyog, az nem garancia arra, hogy tökéletes élete van.
Hasonlít a nevünk a kolleginával, de ez én voltam
Idézet (Blaze @ 2013.06.06. 19:16)
Könnyebb lenne szakorvoshoz fordulni vagy valaki mástól segítséget kérni? Ugyan, ehhez már tényleg bátorság kell, nem is kicsi.
Persze, de aki még nem volt annyira mélyponton, annak hiába magyarázod, mert soha nem fogja felfogni. Ez körülbelül olyan szélmalomharc, mint az egydérajongóknak megmagyarázni, hogy a kedvenc bandájuk csak öt tehetségtelen ficsúr, és 5 év múlva sehol nem lesznek. Mindenki azt hisz, amit akar, de kívánom, hogy ezek a "zizis, dilis, hibbant" és hasonló szóhasználattal bíró tagok ugyan ezt mondják magukra, ha az életükben valami olyan törés lesz, hogy nem látnak kiutat.
2013. június 07. 08:25
Idézet (Cynthia @ 2013.06.06. 21:48)
Hasonlít a nevünk a kolleginával, de ez én voltam
Persze, de aki még nem volt annyira mélyponton, annak hiába magyarázod, mert soha nem fogja felfogni. Ez körülbelül olyan szélmalomharc, mint az egydérajongóknak megmagyarázni, hogy a kedvenc bandájuk csak öt tehetségtelen ficsúr, és 5 év múlva sehol nem lesznek. Mindenki azt hisz, amit akar, de kívánom, hogy ezek a "zizis, dilis, hibbant" és hasonló szóhasználattal bíró tagok ugyan ezt mondják magukra, ha az életükben valami olyan törés lesz, hogy nem látnak kiutat.
Hoppá, elnézést.
Egyébként igen, hiába papolunk itt nekik, úgyis csak mondják a magukét, ennyi. De basszus, ez már tényleg kiábrándító, hogy egyes emberekben ennyire nincs semmilyen empátia, vagy gerinc.
2013. június 07. 08:45
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Sajnálom...szörnyű lehet most neki...megértem hogy már nehezen bírja a sok stresszt, ezt egy idő után már nem lehet józanul tűrni.
2013. június 07. 21:24
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
sajnálom.. rossz lehet
2013. június 08. 13:03
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Nagyon sajnálom. Remélem tényleg jobban lesz!
2013. június 08. 17:48
|
|
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline
|
Legalább egyszer mindenkinek megfordult a fejében az öngyilkosság. Valaki elég bátor, valaki nem. Én bátornak tartom, hogy ezt megtette.
2013. június 08. 19:23
Nem teljesen így olvastam erről. Állítólag beszélt valamilyen telefonos lelki segély szolgálattal, és a lelki segély munkatársa hívta fel a mentősöket mert érezte, hogy a lány valami hülyeséget követ majd el.. Sajnálom szegénykét, nehéz lehet neki és azt hiszem nem Ő az egyedüli aki ezzel bepróbálkozott már.
2013. június 08. 20:50
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Uram Isten.Azért ez kemény..Nekem nem lett volna hozzá bátorságom..Remélem mihamarabb rendbe jön.!
2013. június 08. 21:47
|
|
evaa99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 512 Csatolások: 40 Azonosító: 171196 offline
|
Úristen. Szegény lány. Nagyon-nagyon remélem, hogy sem én, sem senki a környezetemből nem fog olyan helyzetbe/állapotba kerülni, hogy ezt megkísérelje. "Ha küzdesz, veszíthetsz, ha nem küzdesz, veszítettél". Nem érdemes feladni.
2013. június 08. 21:58
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
Cher Sugar egyetértek!
2013. június 08. 22:30
ő az, akit megértek, miért tette...
mások már azért az ereiket vágják hogy nem kaptak ájfónt, de ez a lány elvesztette az édesapját... remélem rendben fog jönni!
mások már azért az ereiket vágják hogy nem kaptak ájfónt, de ez a lány elvesztette az édesapját... remélem rendben fog jönni!
2013. június 09. 10:15
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
aki hülye haljon meg
2013. június 09. 11:14
Mit mondjak rá? Nem tudom mivel kelett megbírkóznia?!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

2 felhasználónak tetszik: