Öngyilkosságot kísérelt meg Michael Jackson lánya!
2013. június 05. 22:29
|
thiseccentricbradguyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.07. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 199761 offline
|
Na a cikkhez: Szörnyen sajnálom, nekem is voltak olyan idők, amikor hát... Öngyilkosságon gondolkodtam, de erős akartam lenni. Ezt kívánom neki is, hogy legyen minél hamarabb túl rajta.
1 felhasználónak tetszik:
Éowyn
2013. június 05. 22:40
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
Idézet (thiseccentricbradguy @ 2013.06.05. 22:20)
linna: Ha most leírnám amit eredetileg akartam, kitiltanának, neki VALÓDI problémái vannak, ne gyertek azzal, hogy nektek is vannak problémáitok, mégse csináltok ilyet, nekik nagyobb bajuk van, mint az, hogy az 1D nem nyert húsz díjat, vagy hogy Harry Styles 2000 kilométerre van tőlük. Szánalmasak akik mehmagyarázzák, hogy a depisek gyávák.
ezt bírom, és azt honnan lehet tudni hogy akik itt írnak azok hogy élnek. (nem, nem erre a konkrét személyre gondoltam) de több ember (sőt gyerek) átélt már depressziót, aminek semmi köze az 1D-hez vagy ilyesmihez. nem panaszkodásból írom, csak példának h 13 évesen kezeltek depresszióval, sok olyat ismerek akik öngyilkosak akartak lenni, és az érfelvágás az nem egy 100%-os módszer, hogy mást ne írjak..
én sajnálom a gyereket, mert tényleg bele sem tudok gondolni hogy milyen problémái lehetnek, de erős szó az "öngyilkosság", aki beszámolt erről a történetről inkább megtarthatta volna magának.
2013. június 05. 22:49
Idézet (Samantha @ 2013.06.05. 20:24)
nem normális ..
Te bizonyára az vagy. (:
2013. június 05. 23:00
Idézet (szabina2522 @ 2013.06.05. 21:38)
Ez borzalmas! Nagyon szörnyű, ha valaki önszántából meg akar halni! Mi sem vagyunk gazdagok, vannak problémáink, de szerintem az élet GYÖNYÖRŰ!!! Csak meg kell tanulni kezelni a gondokat és a lehető legkevesebbet problémázni!
12 évesen az én életem is GYÖNYÖRŰ volt, amikor az volt a legnagyobb bajom, hogy a tanár feleltetett, mert épp a barátnőmmel röhörésztem órán, vagy hogy az éppen aktuális Bravo újságban nem a kedvencem képe jött ki poszteren. Ahogy a gyerek egyre idősebb lesz, egyre több problémája lesz: van, akinek megadatik a csilivili, kirakatba való élet, és van, akinek nem. Hidd el, nem mindenki lakik a szivárvány tövében, és van, aki már 15 évesen a poklok poklát járja meg, ami nem mindig csak egy kiváltó ok, hanem negatívumok sorozata. Lenne mit mesélnem nekem is, hidd el, úgyhogy kérlek ne papolj itt arról, hogy minden mennyire király, és csak néhányak élnek szemellenzővel, mert nem igaz, nagyon nem.
Fogalmad sincs, hogy mi történik a másikkal, mert az, hogy valaki folyton mosolyog, az nem garancia arra, hogy tökéletes élete van. És hogy ezek az emberek miért nem mondják el? Mert olyan fantasztikus társadalomban élünk, hogy nem az a természetes emberi reakció (nagy részt, tisztelet a kivételnek), hogy azt mondom valakinek, aki a padlón van, hogy gyere, segítek, hanem ehelyett hívom még a haverokat is, hogy ha többen rugdossuk meg, az jobb.
Vannak emberek, akik egész életük alatt nem mennek át annyi szäron, mint más 4-5 év alatt. Nem okolom őket, de legalább ne üssék már bele az orrukat abba, amiről fogalmuk sincs. És ha most én is felvállalom, hogy én is gondoltam már az öngyilkosságra, mint opció, akkor rossz ember vagyok? Igazából nem is érdekel, hogy ki mit gondol, mert az ilyen gyönyörű életű, fantasztikusan boldog embereknek elképzelni is nehéz lenne.
Parisról meg annyit, hogy az lenne neki a legjobb, ha elköltözne az ország másik végébe egy olyan emberrel, akit szeret, és végre békén hagyná a sajtó, meg mindenki, aki rájuk akar telepedni, mert tényleg elég rossz lehet így élni. Tűri az ember egy ideig, de aztán besokall.
8 felhasználónak tetszik:
Teora,
Fan-ily6889,
completely,
hellorl,
janet7,
Éowyn,
bibicsibi,
Lady Suzy
2013. június 06. 00:02
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
valószínűleg gyötrelmesd élete lehet, ha már csak ezt látta egyetlen megoldásnak! Azért lássuk be, hogy M.J Lányaként az ember kaphat hideget, meleget is, és véghattak a fejéhez az utóbbi években olyanokat amiből senki nem kér! Plusz ezen kívűl még a mindennap problémái, ami minden embernek ott van....hát remélem azért ki jön ebből a beszűkült állapotból, és rá jön, hogy ez nem megoldás semmire
2013. június 06. 03:33
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
biztosan volt valami komojabb oka is ennek...
2013. június 06. 07:16
Hát ha egyszer ekkora a nyomás! Remélem hamar rendbe fog jönni!
2013. június 06. 10:20
Sok(k) teher van szegény lány vállán. Az ő élete másabb, mivel ő egy sztárcsemete, nem is akármilyen sztárnak a gyereke.. Szóval neki tényleg nem egy átlagos tini élettel kell megküzdenie nap mint nap.. ez neki rosszabb annál. Fiatal még, követ el hibákat. Pár év múlva biztos érettebb lesz, de a seb sose fog begyógyulni..
2013. június 06. 10:32
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Levin és akkor az öngyilkosság a megoldás? Na nemár. Soha nem fogom megérteni hogy valakit mi visz rá erre, főleg egy olyat akinek családja van (testvére, anyja és sok más rokona). Mi az amivel egy tininek olyan nagyon meg kell küzdenie? Az hogy nem ő a legnépszerűbb az osztályban? Vagy hogy mindenki rá kíváncsi? Nem könnyű ez igaz, de aki már ilyen fiatalon sem képes megbírkozni a gondjaival az forduljon szakemberhez, kérjen segítséget de az hogy felvágja az ereit mitől megoldás? Most majd még ezzel is piszkálni fogják...
2013. június 06. 11:43
A mai napig nem értem, hogy miért fehérek a gyerekei.
Tudom, hogy falnak beszélek, meg úgyis lesz olyan, aki azt fogja erre írni, hogy nem mindenki olyan, mint én, de néha muszáj g**inek lenni a másikkal és néha muszáj egy egyszerű leszärommal felelni.
Tudom, hogy falnak beszélek, meg úgyis lesz olyan, aki azt fogja erre írni, hogy nem mindenki olyan, mint én, de néha muszáj g**inek lenni a másikkal és néha muszáj egy egyszerű leszärommal felelni.
2013. június 06. 11:45
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (wrestlingfan @ 2013.06.06. 11:43)
A mai napig nem értem, hogy miért fehérek a gyerekei.
Fehér az anyjuk, nem?
1 felhasználónak tetszik:
Éowyn
2013. június 06. 12:36
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
Sajnálom őt, de az a lényeg hogy fel épül.
2013. június 06. 12:52
huh, nagy mázli, h felépül! szegény lány!
biztos nagyon rossz lehetett neki az a sok Stressz!
2013. június 06. 13:26
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Irigylem őt, hogy neki volt ehhez bátorsága. Hisz valamilyen szinten ő is erős. Bátorság és erő kellett ehhez a tetthez. Pont az ami bennem nincs meg. Ha fele ennyire lettem volna erős eddigi életemben, már rég a földben feküdnék. Szóval még mielőtt elkezdik itt pocskondiázni szegényt, előbb gondolkozzanak el, ehhez mekkora bátorság kellett.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.