Channing Tatum a Vanity Fairnak adott interjú során mesélt Bieberrel való aggodalmáról, és azt is megosztotta, hogyan nevezték el első gyermeküket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Channing Tatum aggódik Justin Bieber miatt
2013. június 05. 16:28
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Kezdem megkedvelni.
Azt hittem már, hogy valami rosszat fog róla mondani...
2013. június 05. 16:33
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Bieber durván tehetséges?
A nap poénja.
Gondolom, kisebb nyilvánosságot kapott volna a cikk, ha csak magáról és a gyerekéről beszél, így viszont, hogy J.B.-t is megemlítette, máris ezen fog csámcsogni a fél világ.
Gondolom, kisebb nyilvánosságot kapott volna a cikk, ha csak magáról és a gyerekéről beszél, így viszont, hogy J.B.-t is megemlítette, máris ezen fog csámcsogni a fél világ.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. június 05. 16:45
szép neve van a lányuknak!
és nem is tudtam, hogy szereti Justint!
és nem is tudtam, hogy szereti Justint!
2013. június 05. 16:47
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Én is azthittem, hogy valami negatívat fog mondani JB-ről. A kislánynak meg szép neve van
2013. június 05. 16:51
|
|
dasom410visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.30. Hozzászólás: 376 Csatolások: 39 Azonosító: 195022 offline
|
Szép neve van a kislánynak. És igen DURVÁN TEHETSÉGES Jolie_77, Fannii98. Ha félretennétek Justinnnal való utálatok, akkor rájönnétek hogy baromi tehetséges. És ezt hogy tehetségtelen azért mondjátok, mert régen még magas volt a hangja és ezért nagyon sokan kislánynak hívták. De attól még hogy egy fiúnak magasabb a hngja mint másnak nem kell azonnal tehetségtelennek nyílvánítani. És már nagyon megváltozott a hangja és sokkal mályebb!!
2013. június 05. 16:52
|
|
petruskahh...új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.19. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 198158 offline
|
Channing Tatum az álompasim vagy
2013. június 05. 16:52
Teljesen egyetértek Channing-gal!És ő legalább normális nevet adott a kislányának...
2013. június 05. 16:53
Gyááá. nem is tudtam hogy apa lesz, nagyon sok boldogságot, és teljesen igaza van.
Jolie_77
Igen tehetséges, azon belűl sok mindenben. 4 hangszeren játszik énekel táncol és még a sportban is megállja a helyét; foci, kosárlabda, hoki. de te gondolom tehetségesebb vagy.. :s
Jolie_77
Igen tehetséges, azon belűl sok mindenben. 4 hangszeren játszik énekel táncol és még a sportban is megállja a helyét; foci, kosárlabda, hoki. de te gondolom tehetségesebb vagy.. :s
2013. június 05. 17:01
|
|
Fannii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 723 Csatolások: 653 Azonosító: 187982 offline
|
Idézet (dasom410 @ 2013.06.05. 16:51)
Szép neve van a kislánynak. És igen DURVÁN TEHETSÉGES Jolie_77, Fannii98. Ha félretennétek Justinnnal való utálatok, akkor rájönnétek hogy baromi tehetséges. És ezt hogy tehetségtelen azért mondjátok, mert régen még magas volt a hangja és ezért nagyon sokan kislánynak hívták. De attól még hogy egy fiúnak magasabb a hngja mint másnak nem kell azonnal tehetségtelennek nyílvánítani. És már nagyon megváltozott a hangja és sokkal mályebb!!
Te pedig félretehetnéd a megszállott istenítést Justinka iránt.. Jolie_77-nek teljesen igaza van. Neked meg csak fáj az igazság.
Beyla
2013. június 05. 17:07
Nem akarok megsérteni senkit, veszekedni meg pláne nincs kedvem, de úgy gondolom, hogy Jolie_77-nek igaza van. Ez a srác tök átlagos, semmi különleges nincs benne, énekelni sem tud, csak nyomja a playback-et.
Nem azt akarom mondani, hogy Channing azzal akar bekerülni a köztudatba, hogy ezt a kis nyikhajt fényezi, mivel neki erre nyilvánvalóan semmi szüksége nincs. De most őszintén: ti belieberek rákattintottatok volna egy Channingről szóló cikkre, ha nem szerepelt volna benne Bíboros neve? Kétlem. Mivel szerintem a 90%-otoknak fogalma sincs arról, hogy ki ő.
Egyébként meg nagyon szép nevet választottak a picinek.
Nem azt akarom mondani, hogy Channing azzal akar bekerülni a köztudatba, hogy ezt a kis nyikhajt fényezi, mivel neki erre nyilvánvalóan semmi szüksége nincs. De most őszintén: ti belieberek rákattintottatok volna egy Channingről szóló cikkre, ha nem szerepelt volna benne Bíboros neve? Kétlem. Mivel szerintem a 90%-otoknak fogalma sincs arról, hogy ki ő.
Egyébként meg nagyon szép nevet választottak a picinek.
Beyla
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.