Feleségül venné a macskáját a legendás divattervező
2013. június 05. 18:43
Szerintem ez nem tesz jót a macskának. De aki megteheti...
2013. június 05. 18:49
|
|
icus93új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 142168 offline
|
Beyla! Köszönöm a véleményed! Azt jól látod, hogy nekem szívügyem a macska (a kutya is egyébként
)Amit írtam azt fenntartom, látom sokan megrökönyödtek a macskakerten
( http://norsycat.hu/images/phocagallery/thumbs/phoca_thumb_l_20060531%20180.jpg ), nem is azért írtam, hogy most már mindenkinek legyen olyan, mert abban igazad van, hogy tényleg sok pénz, csak arra próbálom felhívni a figyelmet, hogy ha egy állatnak mi vagyunk a gazdái, akkor felelősséggel is tartozunk iránta, legyen az macska, kutya, törpenyúl vagy akármi. Az igaz, hogy ha a macska világ életében a kinti léthez szokott, akkor persze csavarog is, de ha kiskorától ahhoz szokik hozzá, hogy nem megy a kapun túlra, akkor nem is fog neki hiányozni, és nem is lesz nehéz visszatartani, a gazdáihoz idomul, éjjel fog aludni, lehet alakítani a szokásait, ezt tapasztalatból mondom. Amúgy már azzal nagyon sokat teszel, hogy a cicáid ivartalanítva vannak, és oltottak, már ezzel túlszárnyalod a legtöbb hazai cicatartót
.Ja és képesek apportírozni: http://www.youtube.com/watch?v=EGxhpdfrMMg
2013. június 05. 18:51
Ez a dolog már nem olyan meglepő. Ha nincs embertárs, megfelel az állattárs is, amiben semmi rossz nincs. Persze ha valakinek már az jár a fejében, hogy feleségül veszi a saját háziállatát, hát ott már erős az egyedüllét érzete. Egy cicának tényleg nagyon felesleges a mai kor berendezései. De egyeseket ez mit sem érdekel, ha teli van pénzel.
2013. június 05. 19:11
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
na ez nagyon ott van
2013. június 05. 19:21
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
ez már beteges..de szívesen lennék a macska helyéban:D
2013. június 05. 19:21
|
|
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.06.05. 18:10)
Hát én nem igazán értek veled egyet, lehet, hogy azért, mert a családommal sosem nyaltuk úgymond körbe az állatainkat. Mindig voltak kutyáink és macskáink, de úgymond sosem estünk át a ló túlsó oldalára. A macska az éjszakai állat egyébként és csavarognak még annak ellenére is, hogy ivartalanítva vannak, úgyhogy ez szerintem nagyon relatív. Nekem mind a négy macskám fiú, mind a négy ivartalanítva van és mégis van olyan, hogy napokig nem jönnek haza. Betegségre meg ott vannak a különböző fajta oltások, amiket be lehet adatni a macskának. Az udvarra macskakertet megint csak hülyeségnek tartom, hisz a macska, mint ahogyan írtam, pont egy olyan állat, amit nagyon nehéz bezárva tartani. Csavarognak, vándorolnak, hisz ez az általános cicalét. Haverkodhatnak vagy verekedhetnek más társukkal. Ahhoz, hogy valaki ilyen kertet építsen a macskájának, ahhoz pénz kell, de én személy szerint nem tartom jó ötletnek. Ha valaki azt akarja, hogy ne csavarogjon a macskája, akkor valóban zárja be egy szobába, de az nem is igazi macska már szerintem. Egyébként azért írtam, hogy nem hűséges, mert pl. a keresztanyámék macskáját a szomszéd etette és simán átszokott hozzá, sőt már nem is jár vissza hozzájuk és a szomszédnénit tartja gazdájának. Egy kutya, ha nem kap enni, akkor nem is igazán fogadja el idegentől, csak tőled. A macska egy olyan állat, ami többé kevésbé csak addig van veled, amíg adsz neki enni, és hidd el, a legtöbb macska sajnos nagyon buta. A kutyát meg tudod tanítani, hogy hozza vissza a labdát, ezzel szemben a macska erre képtelen. Én csak ahhoz mérten tudok viszonyítani, amit itthon látok - a négy macskám együtt véve sem olyan hűséges, mint a kutyám egyedül sajnos. De igazából ez az én véleményem, az én tapasztalatom, lehet, hogy te például másképp látod a dolgokat.
Na ezt viszont én cáfolnám meg ha szabad!
Keresztapámnak van/volt egy puli kislány kutyusa a hobiján. Mindennap vitt neki enni játszott vele amit csak kell egy kutyusnak. Erre mit csinált az a céda elment a 30 méterre lévő szomszédhoz és ott eszik iszik lakik. Kérdezem én: Ez lenne a hűség?
Úgy vélem minden állatnak van egy személyisége, mint az embereknél. Tehát attól, hogy az egyik kutya, másik macska, papagály, mókus, akármi a maga módján hűséges.
Az én cicáim csak a család tagjaitó fogadják el az ételt, de szintte egésznap nem látni őket, de nem is aggódok értük, mert okos állatok és jók az érzékeik, reflekszeik.
2013. június 05. 19:31
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Azt tudom, hogy a zseni és az őrült között hajszálvékony a határ és ez az ember fél lábbal mindkét oldalon áll. Az iparban egy zseni és egy félisten, de a magánéletben láthatóan nem sok esze van.
Mellesleg ilyenkor érzem ritka szarnak az életem, mikor rájövök, hogy egy kétkilós patkányzabáló dögnek jobb élete van, mint nekem. XDDD
Mellesleg ilyenkor érzem ritka szarnak az életem, mikor rájövök, hogy egy kétkilós patkányzabáló dögnek jobb élete van, mint nekem. XDDD
2013. június 05. 19:40
Ez elég beteges dolog. Azért az túlzás, hogy még Facebook oldala és iPadje van. Amúgy gyönyörű macska.
2013. június 05. 19:51
Nagyon aranyos cicus. Jobban megy a sora, mint nekem
2013. június 05. 19:55
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
De édes cica :3
2013. június 05. 19:55
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Ez azért már beteges. Minek iPad egy macskának? Hogy szétkarmolja a képernyőjét?
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: