Karl Lagerfeld szerelmes a saját macskájába, akit 24 órán át kényeztetnek, saját Facebook-oldala és iPadje van.
A teljes cikkhez kattints ide!
Feleségül venné a macskáját a legendás divattervező
2013. június 05. 15:58
2013. június 05. 16:03
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
jajj, de zabálnivaló is dög ez a cica
imádom ^^ a személyemben pedig egyel több követővel gazdagodott
2013. június 05. 16:06
|
|
Little.Mermaid30új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.17. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 198021 offline
|
Atyám,de cuki.Én is így imádom a macsakom!!! :*
2013. június 05. 16:07
|
|
dorakomondivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 171303 offline
|
"szerelmes" a saját macskájába? .. beteg dolog. nekem is volt macskám 15 évig volt velem dee szerintem ez már túlzás.
2013. június 05. 16:17
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Újabb ok, amiért nem bírom ezt a pasit.
Egyébként marha nagy dolog, hogy éjszaka kihívott egy orvost a macskájához. Bárki megtenné a kedvencéért, ha lenne orvos, aki fel is kelne.
Egyébként marha nagy dolog, hogy éjszaka kihívott egy orvost a macskájához. Bárki megtenné a kedvencéért, ha lenne orvos, aki fel is kelne.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. június 05. 16:18
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Szerintem ez így iszonyat édes
Lehet a palira mondani, hogy dilinyós, de én őszintén szólva meg tudom érteni, mert nekem is voltak (igen, sajnos csak voltak :/) macskáim és imádtam őket egytől egyig =*.*=
2013. június 05. 16:22
Én is így kényeztetném a macskám, ha tehetném, csak mondjuk a dadákat legyilkolná álmukban.
2013. június 05. 16:25
|
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline
|
jézusom... egy macskának aztán égető szüksége van az ipadre meg a twitterre...
2013. június 05. 16:27
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.06.05. 16:17)
Újabb ok, amiért nem bírom ezt a pasit.
Viccelsz? Hozzám az ügyeletes orvos sem jönne ki, ahol lakom, maximum akkor, ha esetleg tényleg durva helyzet lenne, nemhogy az állatorvosom, aki nagyjából este hatig dolgozik.XD De figyu, ő neki van lóvája, biztos meg is fizette azt az állatorvost, aki kiment hozzá az éjszaka kellős közepén, így nézve a dolgot tényleg nem nagy was ist.
Szerintem meg állatkínzás, amit a macskával csinál. Én is nagyon szeretem az állatokat, sőt négy macskám is van itthon, de azt hiszem ilyen fajta dőzsölést csak magamnak, a páromnak, illetve a családomnak engedném meg. Manikűr, meg pedikűr? Minek?! Az a macska még életében nem látott kutyát, sőt a lábacskájával a közterület járdáját sem piszkította össze. Saját fészbukk oldal, saját ájped? Újabban csak az a kérdés merül fel bennem, hogy minek? Nem vagyok rosszindulatú, és tényleg szeretem az állatokat, de a macskák többsége nagyon buta. Ezért vagyok inkább kutyás, mert a kutya az okosabb és mindemellett hűségesebb is. Én kicsit gusztustalannak tartom, amit ez a csávó művel az állattal, sőt valószínűleg az egyedüllét okozta űrt és magányosságot akarja kitölteni. Egy macska attól igazi macska, hogy a kutyák jól megfutkároztatják, macskatápot eszik és hízeleg neked vacsorakor, ha valami fincsit eszel. Ez azonban a túlzások netovábbja.
2013. június 05. 16:31
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.06.05. 16:27)
Viccelsz? Hozzám az ügyeletes orvos sem jönne ki, ahol lakom, maximum akkor, ha esetleg tényleg durva helyzet lenne, nemhogy az állatorvosom, aki nagyjából este hatig dolgozik.XD De figyu, ő neki van lóvája, biztos meg is fizette azt az állatorvost, aki kiment hozzá az éjszaka kellős közepén, így nézve a dolgot tényleg nem nagy was ist.
Szerintem meg állatkínzás, amit a macskával csinál. Én is nagyon szeretem az állatokat, sőt négy macskám is van itthon, de azt hiszem ilyen fajta dőzsölést csak magamnak, a páromnak, illetve a családomnak engedném meg. Manikűr, meg pedikűr? Minek?! Az a macska még életében nem látott kutyát, sőt a lábacskájával a közterület járdáját sem piszkította össze. Saját fészbukk oldal, saját ájped? Újabban csak az a kérdés merül fel bennem, hogy minek? Nem vagyok rosszindulatú, és tényleg szeretem az állatokat, de a macskák többsége nagyon buta. Ezért vagyok inkább kutyás, mert a kutya az okosabb és mindemellett hűségesebb is. Én kicsit gusztustalannak tartom, amit ez a csávó művel az állattal, sőt valószínűleg az egyedüllét okozta űrt és magányosságot akarja kitölteni. Egy macska attól igazi macska, hogy a kutyák jól megfutkároztatják, macskatápot eszik és hízeleg neked vacsorakor, ha valami fincsit eszel. Ez azonban a túlzások netovábbja.
Mivel állatbarát vagyok, ezért nekem sem a macskával van bajom, hanem az enyhén beteg gazdájával, akinek inkább egy pasi kellene, ahelyett, hogy a macskáját kínozza a fene nagy "szeretetével".
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. június 05. 16:42
|
|
Nancy_96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.03. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 193173 offline
|
sosem fogom megérteni az ilyen embereket akik manikűröztetik az állataikat..de hogy minek neki ipad, azt sem értem. de ettől függetlenül a cicus szerintem irtó aranyos
2013. június 05. 16:46
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
édes kis teremtés am tényleg kicsit durván el van kényeztetve s mi van akkor mikor a párzási szezon van hogy tartja bent mert én az enyémet nem tudom az istenért sem bent tartani am az iPaden szerintem valami gombos alkalmazások lehetnek és azon játszik nekem is volt annó régen egy olyan macskám ami játszot az egyik olyan kis kori játékomon amin gombok voltak és lehetett tologatni s azokat pofozta jobbra balra amúgy szép macska
2013. június 05. 16:48
Nem nagyon értem ezeket az embereket. Oké, hogy nagyon szereti a macskáját, de azért ez már szerintem túlzás. Felmerül bennem a kérdés: egy macskának miért van szüksége iPadre?! Egyébként a cica nagyon aranyos.
2013. június 05. 16:50
Önzetlen szeretet! Ezt képesek adni az állatok és Lagerfeld ezt nagyon jól tudja! Le a kalappal, bár az esküvő kicsit túlzás.
2013. június 05. 16:51
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Szegény Karl, kezd az agyára menni a pénz meg a magány.
Egyébként meg rettentő cuki ez a kis fehér szőrpamacs, de szerintem is el van kényeztetve. Saját facebook még oké (Zuckerberg kutyájának is van), de twitter meg ipad? Jó, gondolom jól eljátszik az ipaden, de attól még minek kell neki egy külön? Amúgy érdekes lehet a cselédjeként dolgozni, kb. el tudom képzelni, mekkora fizetést kaphatnak, hogy egész nap mellette üldögéljenek.
2013. június 05. 16:57
|
|
Mogyorócskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 187662 offline
|
DE cuki ez a cica *o*
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.