Milyen zenét hallgatsz most? XVI.
2013. augusztus 25. 22:38
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Amy Stroup - Quiet hearts
2013. augusztus 25. 22:43
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Demi Lovato - Heart by heart
2013. augusztus 25. 22:43
Madcon - Beggin you
2013. augusztus 25. 22:45
|
|
ImDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 210342 offline
|
Bruno Mars - Just The Way You Are
2013. augusztus 25. 22:47
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
The Pretty Reckless - Far From Never
2013. augusztus 25. 22:47
|
|
MissAjsa. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 1091 Csatolások: 33 Azonosító: 208217 offline
|
Miley Cyrus - Wrecking Ball
1 felhasználónak tetszik:
minibogárka
2013. augusztus 25. 23:11
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Avicii - Wake Me Up
még mindig nem tudom megunni
még mindig nem tudom megunni
2013. augusztus 25. 23:17
Rómeó Vérzik - Az ördög, az Isten, az élet és a halál
2013. augusztus 25. 23:37
Idézet (MadHatter @ 2013.08.25. 22:17)
Sosem jó az, ha egy bandában sokan vannak. Például hasonlítsd össze a mai és a régi rózsákat. Napjainkban hiába vannak tizenöten, ha semmit sem érnek zenei téren. Egyszerűen nevetséges az, ahogy az új gitáros előszeretettel utánozza Slash-t. Axlnek van egy halomnyi zenésze, de mégsem mennek sokra, viszont a nyolcvanas években öten is legendásat tudtak alkotni. Ott van az Appetite... Amikor még éhesek voltak és forrt a vérük. Lázadtak a világ ellen, tükröt mutattak a társadalomnak, nem hagyták magukat, semmi sem állíthatta meg őket, pedig csak azt csinálták amire születtek. Mind az öten különböztek, és ettől emelkedtek ki a többi hasonló banda közül az akkori zeneiparban. Nyilvánvaló, hogy Axl Rose félelmetesen kiégett, a hangja sem az igazi és mára egy örökké balhézó, pereskedő rocksztárrá vált, de hé, ő W. Axl Rose! Sokszor úgy érzem, mintha ő nem akarná ezt, csak egyszerűen elönti a düh és képtelen józan ésszel döntéseket hozni. Ahogy Slash is mondta, más tudati síkon mozog, mint a többi ember. Nincs tudatában, hogy micsoda mit eredményez. Ehhez persze társul a lobbanékony és ingerlékeny természete, megalkotva a létező legszerencsétlenebb tulajonságpárost. Szerintem sok ment a kárára a Gunsnak a folyamatos csúszásokkal és késésekkel. Ez a többiekre sem lehetett jó hatással. De már mindegy, hiszen elmúlt, mint a hideg, novemberi eső. Ennek ellenére a mindennapjaimban él az Appetite, a valóságos Bibliám, ami megtanított élni. Csinálhatnak akármilyen nagy logikátlan hülyeséget, én akkor is a szívembe zártam őket és nem eresztem onnan ki soha többet az öt rózsámat.
Guns N' Roses - Think About You
Guns N' Roses - Think About You
Nos, igen. Körülbelül annyian vannak, mint az oroszok, amivel szerintem nagyon nem járnak jól. Nem kéne néhány tényleg kiváló zenész ahelyett, hogy odacsődít néhány középszerű embert, csak hogy ezzel javítson a hangzáson? Egyébként ha már arról van szó, hogy mit mondott Slash Axl-ről, akkor én azt még hozzátenném, hogy elmondta, hogy ő teljesen más perspektívából nézi a dolgokat. Ami mások számára jelentéktelen, az nála túlságosan nagy jelentést is kaphat. Nem tudni, hogy mikor mit csinál, vagy mi jár a fejében, példának mondhatnám a késéseit vagy azt, amikor Slash megemlítette, hogy talán mégsem kellett volna elküldenie a francba a nagyanyját, erre kiugrott a kocsiból. Menet közben! Szóval amolyan örök kiismerhetetlen jellemű. De ahogy te is mondtad, ő W. Axl Rose. Az egyik legegyedibb hanggal és felfogásmóddal, ami sok esetben a kárára, még többen viszont a javára vált, mondhatnám itt égbe magasztaló módon a zseniális szövegírói tehetségét vagy a zenei érzékét. Magánemberként is követett el olyanokat, amiket nem kellett volna, zenészként is, vagy ezek kombinációjaként szintén. De megint mondom: ő Axl Rose. Amellett, hogy van bennem egy adag harag és csalódottság, illetve megnemértemség felé, ettől függetlenül szeretem. Mindazért, amit tett, és amilyen zenész. Sőt, még emberként is. Mert egyébként nem volt rossz. Csak... voltak dolgai. Egyébként különböztek, egymástól és a többi, átlagos glam metál bandától is. Ők, akik olyan mocskos körülmények között éltek néha-néha, hogy még nekem is felkavarodott tőlük a gyomrom, soha nem adták el magukat, mint nagyon sokan. Megvárták, amíg az emberek ÖNMAGUKÉRT és a ZENÉJÜKÉRT fogják szeretni őket. A vadságuk, a hanyagságuk párosult egy olyan mértékű hihetetlen karizmával és tehetséggel, amit sokszor képtelen vagyok felfogni. Így vagyok mindannyiukkal, akár csak Axl-lel. Sok olyan dolog van, ami kompenzálja azt, hogy néha akkor idióták voltak, amilyenek csak lehettek. Haragszom rájuk, hogy feloszlottak és így váltak el, de sokkal több bennem a szeretet és a végtelen hála amiatt, hogy alkottak, és hogy infantilisan szerethetem őket.
Guns N' Roses - Rocket Queen
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.