Milyen zenét hallgatsz most? XVI.
2013. augusztus 25. 21:32
Idézet (kicsikoki @ 2013.08.25. 21:21)
doncsjúkrááájtúnáájtájsztilllávjúbéjbi :'(
Linkin Park-What I've Done
( hiányzik a régi keményebb lp hangzás..:/ )
Linkin Park-What I've Done
( hiányzik a régi keményebb lp hangzás..:/ )
Én is. ♥
Vagyis mostmár nem, Linkin Park - Faint ♥
2013. augusztus 25. 21:35
|
|
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline
|
Idézet (Supremacy @ 2013.08.25. 21:32)
Én is. ♥
túl sok szerepet kapott az elektronikus/tepsis kavarásos dolog..
Linkin Park-Given UUP
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. augusztus 25. 21:41
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.08.25. 20:40)
Guns N' Roses - Don't Cry
Egyszer még hallanom kell élőben, mielőtt meghalok...
Egyszer még hallanom kell élőben, mielőtt meghalok...
Zita, te belegondoltál már abba, hogy ha ezt akarjuk élőben hallani, mielőtt meghalunk, akkor örökké kéne élnünk? Én nem hiszek abban, hogy valaha is Axl megadná azt az örömöt a rajongóinak, hogy újra összeálljonak a régi Guns tagjai. Tudom, hogy Steven, Duff és Slash belemenne, Izzy is egy kis győzködéssel, de Axl szokása az, hogy mindent tönkretesz. Akarva, vagy akaratlanul, azt nem tudom, de abban viszont biztos vagyok, hogy mi arról a bizonyos egyesülős koncertről már rég lecsúsztunk. Én már beletörődtem ebbe, mégis a szívem mélyén reménykedek. Nem látok sok esélyt rá, hogy Axl szóbaállna a régi zenésztársaival, akikkel együtt érték el azt, hogy legendássá váljanak, mindenkin múlott, és mindegyik tag része volt a bandának, ennek ellenére te is tudod, hogy milyen dolgokat vágott Duffhoz és Slash-hez, akik nélkül egy nagy kalapot sem ért volna az együttes. Szomorú.
Guns N' Roses - Patience
2013. augusztus 25. 21:41
2013. augusztus 25. 21:48
Idézet (MadHatter @ 2013.08.25. 21:41)
Zita, te belegondoltál már abba, hogy ha ezt akarjuk élőben hallani, mielőtt meghalunk, akkor örökké kéne élnünk? Én nem hiszek abban, hogy valaha is Axl megadná azt az örömöt a rajongóinak, hogy újra összeálljonak a régi Guns tagjai. Tudom, hogy Steven, Duff és Slash belemenne, Izzy is egy kis győzködéssel, de Axl szokása az, hogy mindent tönkretesz. Akarva, vagy akaratlanul, azt nem tudom, de abban viszont biztos vagyok, hogy mi arról a bizonyos egyesülős koncertről már rég lecsúsztunk. Én már beletörődtem ebbe, mégis a szívem mélyén reménykedek. Nem látok sok esélyt rá, hogy Axl szóbaállna a régi zenésztársaival, akikkel együtt érték el azt, hogy legendássá váljanak, mindenkin múlott, és mindegyik tag része volt a bandának, ennek ellenére te is tudod, hogy milyen dolgokat vágott Duffhoz és Slash-hez, akik nélkül egy nagy kalapot sem ért volna az együttes. Szomorú.
Guns N' Roses - Patience
Guns N' Roses - Patience
Tudod, Anna, ezt én is tökéletesen így gondolom, de én ebbe beletörődtem már régen. Sokat aggódtam miatta, és irtóra haragudtam is rájuk, de el tudtam fogadni egy idő után, még ha csak részlegesen is. Azonban... nekem csak annyi is elég lenne, hogy Axl szájából halljam. A hangja régen nem az igazi, a mellette zenélő embereket meg egyszerűen nem veszi be a gyomrom, de hallanom kell, ahogy énekli. Titkon remélem, hogy legalább egy kicsit is úgy emlékszik vissza azokra az időkre, hogy de jó is volt... legalább csak azokra, amikben még nem merültek fel a komolyabb konfliktusok. Azt hiszem, Steven egy szóra benne lenne az egészben, nem hiszem, hogy van irántuk még ellenséges érzelme. A kemény mag Axl és Slash, na meg talán Izzy drága, nem könnyű a természete neki sem, legalább olyan kiismerhetetlen, mint Axl-é. A legtöbb mégis Axl-ön múlik. Csak félek, hogy már nem jön meg az esze. Igazából most döbbentem rá teljesen, hogy szinte semmi esély erre az egészre. Hogy túl sok volt a pereskedés, a veszekedés, a pletykák, Axl is mondott orbitális nagy hazugságokat, Slash is tett hülyeségeket, elég sokat. Ez már régen nem a zenéről, a zene szeretetéről szólt és szól. Csak azt nem értem, hogy igazából milyen konfliktusuk van még a mai napig is? A heroin vagy úgy általában a drogok, amin ment a vita, vagy mi? Az, hogy nem jöttek és jönnének ki egymással a természetük miatt? Nem értem. De végül is mi szerintem az igazi okok felét sem tudjuk.
Slash - Civil War (acoustic)
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. augusztus 25. 22:16
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
The Cure - Just Like Heaven
2013. augusztus 25. 22:17
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.08.25. 21:48)
Tudod, Anna, ezt én is tökéletesen így gondolom, de én ebbe beletörődtem már régen. Sokat aggódtam miatta, és irtóra haragudtam is rájuk, de el tudtam fogadni egy idő után, még ha csak részlegesen is. Azonban... nekem csak annyi is elég lenne, hogy Axl szájából halljam. A hangja régen nem az igazi, a mellette zenélő embereket meg egyszerűen nem veszi be a gyomrom, de hallanom kell, ahogy énekli. Titkon remélem, hogy legalább egy kicsit is úgy emlékszik vissza azokra az időkre, hogy de jó is volt... legalább csak azokra, amikben még nem merültek fel a komolyabb konfliktusok. Azt hiszem, Steven egy szóra benne lenne az egészben, nem hiszem, hogy van irántuk még ellenséges érzelme. A kemény mag Axl és Slash, na meg talán Izzy drága, nem könnyű a természete neki sem, legalább olyan kiismerhetetlen, mint Axl-é. A legtöbb mégis Axl-ön múlik. Csak félek, hogy már nem jön meg az esze. Igazából most döbbentem rá teljesen, hogy szinte semmi esély erre az egészre. Hogy túl sok volt a pereskedés, a veszekedés, a pletykák, Axl is mondott orbitális nagy hazugságokat, Slash is tett hülyeségeket, elég sokat. Ez már régen nem a zenéről, a zene szeretetéről szólt és szól. Csak azt nem értem, hogy igazából milyen konfliktusuk van még a mai napig is? A heroin vagy úgy általában a drogok, amin ment a vita, vagy mi? Az, hogy nem jöttek és jönnének ki egymással a természetük miatt? Nem értem. De végül is mi szerintem az igazi okok felét sem tudjuk.
Sosem jó az, ha egy bandában sokan vannak. Például hasonlítsd össze a mai és a régi rózsákat. Napjainkban hiába vannak tizenöten, ha semmit sem érnek zenei téren. Egyszerűen nevetséges az, ahogy az új gitáros előszeretettel utánozza Slash-t. Axlnek van egy halomnyi zenésze, de mégsem mennek sokra, viszont a nyolcvanas években öten is legendásat tudtak alkotni. Ott van az Appetite... Amikor még éhesek voltak és forrt a vérük. Lázadtak a világ ellen, tükröt mutattak a társadalomnak, nem hagyták magukat, semmi sem állíthatta meg őket, pedig csak azt csinálták amire születtek. Mind az öten különböztek, és ettől emelkedtek ki a többi hasonló banda közül az akkori zeneiparban. Nyilvánvaló, hogy Axl Rose félelmetesen kiégett, a hangja sem az igazi és mára egy örökké balhézó, pereskedő rocksztárrá vált, de hé, ő W. Axl Rose! Sokszor úgy érzem, mintha ő nem akarná ezt, csak egyszerűen elönti a düh és képtelen józan ésszel döntéseket hozni. Ahogy Slash is mondta, más tudati síkon mozog, mint a többi ember. Nincs tudatában, hogy micsoda mit eredményez. Ehhez persze társul a lobbanékony és ingerlékeny természete, megalkotva a létező legszerencsétlenebb tulajonságpárost. Szerintem sok ment a kárára a Gunsnak a folyamatos csúszásokkal és késésekkel. Ez a többiekre sem lehetett jó hatással. De már mindegy, hiszen elmúlt, mint a hideg, novemberi eső. Ennek ellenére a mindennapjaimban él az Appetite, a valóságos Bibliám, ami megtanított élni. Csinálhatnak akármilyen nagy logikátlan hülyeséget, én akkor is a szívembe zártam őket és nem eresztem onnan ki soha többet az öt rózsámat.
Guns N' Roses - Think About You
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.