Starity

Milyen zenét hallgatsz most? XVI.

1108 oldal 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 25. 21:27 #21601
- törölt felhasználó -    
EXO - Let Out The Beast
2013. augusztus 25. 21:29 #21602
- törölt felhasználó -    
Superchick - We Live
2013. augusztus 25. 21:32 #21603
- törölt felhasználó -    
Idézet (kicsikoki @ 2013.08.25. 21:21)
doncsjúkrááájtúnáájtájsztilllávjúbéjbi :'( biggrin.gif
Linkin Park-What I've Done
( hiányzik a régi keményebb lp hangzás..:/ )

Én is. ♥
Vagyis mostmár nem, Linkin Park - Faint ♥
2 felhasználónak tetszik: kicsikoki, MadHatter
2013. augusztus 25. 21:35 #21604
kicsikoki
kicsikoki
dragon
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100
Idézet (Supremacy @ 2013.08.25. 21:32)
Én is. ♥
Vagyis mostmár nem, Linkin Park - Faint ♥

túl sok szerepet kapott az elektronikus/tepsis kavarásos dolog..

Linkin Park-Given UUP
1 felhasználónak tetszik: MadHatter
2013. augusztus 25. 21:35 #21605
areo
areo

StátuszI'll find you,and I'll marry you my babe,my Sharman babe
Hozzászólás: 709
Csatolások: 0
Azonosító: 210403
P!nk-Stupid Girls
3 felhasználónak tetszik: MadHatter, baisée, Nikikke
2013. augusztus 25. 21:38 #21606
- törölt felhasználó -    
B.A.P - One Shot
2013. augusztus 25. 21:39 #21607
- törölt felhasználó -    
Fall Out Boy - Sugar, We're Goin Down heart.gif
2013. augusztus 25. 21:39 #21608
Bella99
Bella99
Fjarna
Hozzászólás: 4376
Csatolások: 58
Azonosító: 130573
Korn - Dead Bodies Everywhere
2 felhasználónak tetszik: MadHatter, Nikikke
2013. augusztus 25. 21:41 #21609
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.08.25. 20:40)
Guns N' Roses - Don't Cry 
Egyszer még hallanom kell élőben, mielőtt meghalok...

Zita, te belegondoltál már abba, hogy ha ezt akarjuk élőben hallani, mielőtt meghalunk, akkor örökké kéne élnünk? Én nem hiszek abban, hogy valaha is Axl megadná azt az örömöt a rajongóinak, hogy újra összeálljonak a régi Guns tagjai. Tudom, hogy Steven, Duff és Slash belemenne, Izzy is egy kis győzködéssel, de Axl szokása az, hogy mindent tönkretesz. Akarva, vagy akaratlanul, azt nem tudom, de abban viszont biztos vagyok, hogy mi arról a bizonyos egyesülős koncertről már rég lecsúsztunk. Én már beletörődtem ebbe, mégis a szívem mélyén reménykedek. Nem látok sok esélyt rá, hogy Axl szóbaállna a régi zenésztársaival, akikkel együtt érték el azt, hogy legendássá váljanak, mindenkin múlott, és mindegyik tag része volt a bandának, ennek ellenére te is tudod, hogy milyen dolgokat vágott Duffhoz és Slash-hez, akik nélkül egy nagy kalapot sem ért volna az együttes. Szomorú.

Guns N' Roses - Patience heart.gif
2013. augusztus 25. 21:41 #21610
- törölt felhasználó -    
Guns N' Roses - Don't Cry heart.gif
2 felhasználónak tetszik: MadHatter, minibogárka
2013. augusztus 25. 21:48 #21611
- törölt felhasználó -    
Idézet (MadHatter @ 2013.08.25. 21:41)
Zita, te belegondoltál már abba, hogy ha ezt akarjuk élőben hallani, mielőtt meghalunk, akkor örökké kéne élnünk? Én nem hiszek abban, hogy valaha is Axl megadná azt az örömöt a rajongóinak, hogy újra összeálljonak a régi Guns tagjai. Tudom, hogy Steven, Duff és Slash belemenne, Izzy is egy kis győzködéssel, de Axl szokása az, hogy mindent tönkretesz. Akarva, vagy akaratlanul, azt nem tudom, de abban viszont biztos vagyok, hogy mi arról a bizonyos egyesülős koncertről már rég lecsúsztunk. Én már beletörődtem ebbe, mégis a szívem mélyén reménykedek. Nem látok sok esélyt rá, hogy Axl szóbaállna a régi zenésztársaival, akikkel együtt érték el azt, hogy legendássá váljanak, mindenkin múlott, és mindegyik tag része volt a bandának, ennek ellenére te is tudod, hogy milyen dolgokat vágott Duffhoz és Slash-hez, akik nélkül egy nagy kalapot sem ért volna az együttes. Szomorú.

Tudod, Anna, ezt én is tökéletesen így gondolom, de én ebbe beletörődtem már régen. Sokat aggódtam miatta, és irtóra haragudtam is rájuk, de el tudtam fogadni egy idő után, még ha csak részlegesen is. Azonban... nekem csak annyi is elég lenne, hogy Axl szájából halljam. A hangja régen nem az igazi, a mellette zenélő embereket meg egyszerűen nem veszi be a gyomrom, de hallanom kell, ahogy énekli. Titkon remélem, hogy legalább egy kicsit is úgy emlékszik vissza azokra az időkre, hogy de jó is volt... legalább csak azokra, amikben még nem merültek fel a komolyabb konfliktusok. Azt hiszem, Steven egy szóra benne lenne az egészben, nem hiszem, hogy van irántuk még ellenséges érzelme. A kemény mag Axl és Slash, na meg talán Izzy drága, nem könnyű a természete neki sem, legalább olyan kiismerhetetlen, mint Axl-é. A legtöbb mégis Axl-ön múlik. Csak félek, hogy már nem jön meg az esze. Igazából most döbbentem rá teljesen, hogy szinte semmi esély erre az egészre. Hogy túl sok volt a pereskedés, a veszekedés, a pletykák, Axl is mondott orbitális nagy hazugságokat, Slash is tett hülyeségeket, elég sokat. Ez már régen nem a zenéről, a zene szeretetéről szólt és szól. Csak azt nem értem, hogy igazából milyen konfliktusuk van még a mai napig is? A heroin vagy úgy általában a drogok, amin ment a vita, vagy mi? Az, hogy nem jöttek és jönnének ki egymással a természetük miatt? Nem értem. De végül is mi szerintem az igazi okok felét sem tudjuk.

Slash - Civil War (acoustic) heart.gif
2013. augusztus 25. 21:49 #21612
Nikikke
Nikikke
Princess.♔

StátuszMy lover's got humour.
Hozzászólás: 3218
Csatolások: 230
Azonosító: 198382
P!nk-Try
3 felhasználónak tetszik: baisée, MissAjsa., Seherezade1050
2013. augusztus 25. 21:51 #21613
- törölt felhasználó -    
The Rolling Stones - Doom And Gloom ♥
2013. augusztus 25. 21:54 #21614
- törölt felhasználó -    
Asking Alexandria - Here I Go Again
2013. augusztus 25. 22:02 #21615
- törölt felhasználó -    
Nightwish - Planet Hell
2013. augusztus 25. 22:04 #21616
areo
areo

StátuszI'll find you,and I'll marry you my babe,my Sharman babe
Hozzászólás: 709
Csatolások: 0
Azonosító: 210403
Green Day-Holiday
1 felhasználónak tetszik: barbyyy
2013. augusztus 25. 22:06 #21617
- törölt felhasználó -    
2013. augusztus 25. 22:16 #21618
minibogárka
minibogárka
Miss Pond

Státuszred hair... must be a weasley
Hozzászólás: 1018
Csatolások: 4
Azonosító: 139036
The Cure - Just Like Heaven
2013. augusztus 25. 22:17 #21619
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.08.25. 21:48)
Tudod, Anna, ezt én is tökéletesen így gondolom, de én ebbe beletörődtem már régen. Sokat aggódtam miatta, és irtóra haragudtam is rájuk, de el tudtam fogadni egy idő után, még ha csak részlegesen is. Azonban... nekem csak annyi is elég lenne, hogy Axl szájából halljam. A hangja régen nem az igazi, a mellette zenélő embereket meg egyszerűen nem veszi be a gyomrom, de hallanom kell, ahogy énekli. Titkon remélem, hogy legalább egy kicsit is úgy emlékszik vissza azokra az időkre, hogy de jó is volt... legalább csak azokra, amikben még nem merültek fel a komolyabb konfliktusok. Azt hiszem, Steven egy szóra benne lenne az egészben, nem hiszem, hogy van irántuk még ellenséges érzelme. A kemény mag Axl és Slash, na meg talán Izzy drága, nem könnyű a természete neki sem, legalább olyan kiismerhetetlen, mint Axl-é. A legtöbb mégis Axl-ön múlik. Csak félek, hogy már nem jön meg az esze. Igazából most döbbentem rá teljesen, hogy szinte semmi esély erre az egészre. Hogy túl sok volt a pereskedés, a veszekedés, a pletykák, Axl is mondott orbitális nagy hazugságokat, Slash is tett hülyeségeket, elég sokat. Ez már régen nem a zenéről, a zene szeretetéről szólt és szól. Csak azt nem értem, hogy igazából milyen konfliktusuk van még a mai napig is? A heroin vagy úgy általában a drogok, amin ment a vita, vagy mi? Az, hogy nem jöttek és jönnének ki egymással a természetük miatt? Nem értem. De végül is mi szerintem az igazi okok felét sem tudjuk. 
Slash - Civil War (acoustic) heart.gif

Sosem jó az, ha egy bandában sokan vannak. Például hasonlítsd össze a mai és a régi rózsákat. Napjainkban hiába vannak tizenöten, ha semmit sem érnek zenei téren. Egyszerűen nevetséges az, ahogy az új gitáros előszeretettel utánozza Slash-t. Axlnek van egy halomnyi zenésze, de mégsem mennek sokra, viszont a nyolcvanas években öten is legendásat tudtak alkotni. Ott van az Appetite... Amikor még éhesek voltak és forrt a vérük. Lázadtak a világ ellen, tükröt mutattak a társadalomnak, nem hagyták magukat, semmi sem állíthatta meg őket, pedig csak azt csinálták amire születtek. Mind az öten különböztek, és ettől emelkedtek ki a többi hasonló banda közül az akkori zeneiparban. Nyilvánvaló, hogy Axl Rose félelmetesen kiégett, a hangja sem az igazi és mára egy örökké balhézó, pereskedő rocksztárrá vált, de hé, ő W. Axl Rose! Sokszor úgy érzem, mintha ő nem akarná ezt, csak egyszerűen elönti a düh és képtelen józan ésszel döntéseket hozni. Ahogy Slash is mondta, más tudati síkon mozog, mint a többi ember. Nincs tudatában, hogy micsoda mit eredményez. Ehhez persze társul a lobbanékony és ingerlékeny természete, megalkotva a létező legszerencsétlenebb tulajonságpárost. Szerintem sok ment a kárára a Gunsnak a folyamatos csúszásokkal és késésekkel. Ez a többiekre sem lehetett jó hatással. De már mindegy, hiszen elmúlt, mint a hideg, novemberi eső. Ennek ellenére a mindennapjaimban él az Appetite, a valóságos Bibliám, ami megtanított élni. Csinálhatnak akármilyen nagy logikátlan hülyeséget, én akkor is a szívembe zártam őket és nem eresztem onnan ki soha többet az öt rózsámat.

Guns N' Roses - Think About You
heart.gif
2013. augusztus 25. 22:17 #21620
- törölt felhasználó -    
EXO - Growl
1108 oldal 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!