Milyen zenét hallgatsz most? XVI.
2013. augusztus 23. 22:02
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.08.23. 20:56)
Hé, ezt én szoktam rájuk használni! 
Tudom, tudom. Szpeciálisz Gunner-szabadalmad van a Duffci becenév használatára, és a "They are my bad obsession" jelző használatára. Nekünk meg útlevelünk van Annával.
Oasis ~ Wonderwall
Következő a "meg kell tanulnom ha bele döglődök is" listámon
2013. augusztus 23. 22:07
Idézet (Pöttömke @ 2013.08.23. 22:02)
Tudom, tudom. Szpeciálisz Gunner-szabadalmad van a Duffci becenév használatára, és a "They are my bad obsession" jelző használatára. Nekünk meg útlevelünk van Annával.
Problem solved.
Oasis ~ Wonderwall
Oasis ~ Wonderwall
BRÜHÜHÜHÜ
2013. augusztus 23. 22:11
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.08.23. 22:07)
BRÜHÜHÜHÜ
And after all, you're my wonderwaall.
Don't You cry tonight...
Avenged Sevenfold ~ Hail To The King
2013. augusztus 23. 22:17
|
|
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline
|
Tarja- I Feel Immortal
ma újra bebizonyította,hogy nem tudom már ennél jobban szeretni. Ő az az ember aki a legnagyobb tiszteletet érdemli a szememben,nem csak azért mert mindig felállt a padlóról,hanem mert egyszerűen ahogy bánik a rajongóival,ilyet más sztártól nem látok. neki nincsenek milliós rajongótáborai..alig vagyunk 500.000en,még is minden egyes rajongójához Ő megy oda,hogy közös képet csináljon,és aláírjon. és az a szeretet ahogy átöleli a Tarjistákat,lélegzetelállító.thank you Tarja for changed my life ! ♥
ma újra bebizonyította,hogy nem tudom már ennél jobban szeretni. Ő az az ember aki a legnagyobb tiszteletet érdemli a szememben,nem csak azért mert mindig felállt a padlóról,hanem mert egyszerűen ahogy bánik a rajongóival,ilyet más sztártól nem látok. neki nincsenek milliós rajongótáborai..alig vagyunk 500.000en,még is minden egyes rajongójához Ő megy oda,hogy közös képet csináljon,és aláírjon. és az a szeretet ahogy átöleli a Tarjistákat,lélegzetelállító.thank you Tarja for changed my life ! ♥
2013. augusztus 23. 22:20
Guns N' Roses - Nice Boys (Don't Play Rock N' Roll)
Számomra akkor sincsen csodálatosabb együttes náluk, lehet akárki akármilyen tiszta előéletű, vagy lenyűgöző zenei múltú, de akár felőlem lehet isten vagy a legelismertebb előadó is. Őket valami mindenkinél különlegesebbé teszi a szememben. És a szívemben is.
Számomra akkor sincsen csodálatosabb együttes náluk, lehet akárki akármilyen tiszta előéletű, vagy lenyűgöző zenei múltú, de akár felőlem lehet isten vagy a legelismertebb előadó is. Őket valami mindenkinél különlegesebbé teszi a szememben. És a szívemben is.
2013. augusztus 23. 22:29
AC/DC - Highway to Hell
2013. augusztus 23. 22:51
Nightwish - Dark Chest Of Wonders
RÁÁÁDIÓ, szeretlek!
RÁÁÁDIÓ, szeretlek!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: