Elkelt a Styles család egyik tagja
2013. június 04. 20:10
Ez most komolyan, kit érdekel? Én konkrétan letojom őket, Harry vagy ki a fene anyját meg főleg.. Erről fölösleges volt szerintem cikket írni.
2013. június 04. 20:15
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Beyla:
OMG... Kritikát írhatsz, azzal nincs is baj, ha értelmes, de az mióta kritika, hogy "ezt minek kellett megírni"? Legyünk már tisztában a kritika szó fogalmával, ha már használjuk. És félreértés ne essék, én nem tiltom meg, hogy leírd a "véleményed", magadat égeted. Csak azt nem értem, hogy miért olvas valaki olyan cikket, ami nem érdekli. Ennyire csak nem unatkoztok, vagy ha mégis, akkor hatalmas bajok lehetnek a társasági életetekkel.
Amúgy meg mit képzelsz magadról, hogy leprimitívezel, úgy, hogy nem is ismersz? Ráadásul pont te? Ne is haragudj, de az itt mutatott viselkedésed alapján klasszisokkal értelmesebb vagyok nálad. Úgyhogy nyugodtan visszavehetsz a lekezelő hangnemedből, mert a "vélemény nyílváníásoddal" ellentétben ezt nem engedem meg.
OMG... Kritikát írhatsz, azzal nincs is baj, ha értelmes, de az mióta kritika, hogy "ezt minek kellett megírni"? Legyünk már tisztában a kritika szó fogalmával, ha már használjuk. És félreértés ne essék, én nem tiltom meg, hogy leírd a "véleményed", magadat égeted. Csak azt nem értem, hogy miért olvas valaki olyan cikket, ami nem érdekli. Ennyire csak nem unatkoztok, vagy ha mégis, akkor hatalmas bajok lehetnek a társasági életetekkel.
Amúgy meg mit képzelsz magadról, hogy leprimitívezel, úgy, hogy nem is ismersz? Ráadásul pont te? Ne is haragudj, de az itt mutatott viselkedésed alapján klasszisokkal értelmesebb vagyok nálad. Úgyhogy nyugodtan visszavehetsz a lekezelő hangnemedből, mert a "vélemény nyílváníásoddal" ellentétben ezt nem engedem meg.
2013. június 04. 20:21
|
|
Jessie_Horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 193827 offline
|
Csak "egy" szó.
Hothothothothothothothothothothothothothothothothothothothothothothothothot
Apropo gratula:)
Hothothothothothothothothothothothothothothothothothothothothothothothothot
Apropo gratula:)
2013. június 04. 20:27
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
sok boldogságot
2013. június 04. 20:28
|
|
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline
|
Gratula
Szerintem a többiek azért nem mentek el, hogy az őrült rajongók ne tegyék tönkre az esküvőt, ha mindenki ott lett volna, akkor tuti hogy a fél világ ott lett volna. Vagy nem tudom, ez csak egy tipp.
2013. június 04. 20:30
bocsi, h közbe szólok a ''nem érdekel ez az egész'' mindenkinek, de az 1D tagok nem voltak hivatalosak az esküvőre, mert ez egy kis esküvő volt, ahova csak a legfontosabb családtagok mentek.
)
Sok Boldogságot lehendőőő anyóóósom*-*<333
Sok Boldogságot lehendőőő anyóóósom*-*<333
2013. június 04. 20:51
|
|
Brigi95.11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 181357 offline
|
Jaaj de jóó!
Sok Boldogságot!!
ÉS Gratulálook!
2013. június 04. 20:52
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Sok boldogságooooot!!!!!!!!!!!!
2013. június 04. 20:54
Örülök, hogy minden happy, de kit izgat az anyukája?
2013. június 04. 20:57
Idézet (Annaaa1999 @ 2013.06.04. 20:10)
Ez most komolyan, kit érdekel? Én konkrétan letojom őket, Harry vagy ki a fene anyját meg főleg.. Erről fölösleges volt szerintem cikket írni.
Nem kötekedni jöttem, de.. Akkor miért írsz a cikk alá, ha "letojod" Harry-t, és a családját, meg úgy az egész One Direction-t? Igen, ugyanannyi jogod van írni a cikkhez, mint bárki másnak - de ha egyszer idefirkálsz, akkor egy bizonyos szinten mégiscsak érdekel a dolog.
2013. június 04. 21:33
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
sok boldogságot!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: