Victoria Justice igazán szerencsésnek mondhatja magát: színésznőként és énekesnőként is sokszor megcsillogtatta már tehetségét, de még a stílusa is majdnem mindig kifogástalan, de természetesen ő is elkövet egy-két stílusbakit. Vessünk egy pillantást most az ő ruhatárára!
A teljes cikkhez kattints ide!
A legszebb és legrosszabb ruhákban - Victoria Justice
2013. június 04. 16:35
A "legrosszabb ruhák" közül szerintem az első kettő jóó *o*
2013. június 04. 16:45
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Az utolsó képen olyan furi a cipője.....
De alap nagyon csinos sok képen
De alap nagyon csinos sok képen
2013. június 04. 16:45
A jók közül mind nagyon tetszik, a 2013-as Kid's Choice Awards-os ruhája gyönyörű, ezen az eseményen volt a legszebb. A rosszak közül a Wildfox Fashion Week Presentation-on felhasznált ruhája nem rossz, csak a sminkje van ott elrontva szerintem. Az utolsó három meg nagyon nem tetszik, főleg az utolsó nem.
2013. június 04. 16:47
szerintem mindenben gyönyörű, még ha szemeteszsákba tekeri magát, akkor is. egyszerűen annyira jó az alakja és az arca is, hogy semmivel nem lehet elrontani.
2013. június 04. 16:51
|
|
bidókavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 358 Csatolások: 238 Azonosító: 144733 offline
|
Hát a legrosszabb ruhák között egy kettő van ami tetszik de azok tényleg nem olyan jók :/ viszont a legszebb ruhákban nagyon szép *-* Bár az a kékes színű az nem annyira tetszik, de ott maga a ruha nem
2013. június 04. 16:53
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Valójában én sem vagyok oda túlzottan a csajért, hiszen ahogyan tinisztáraink többsége, ő maga is a mai pénzcsinálás hulladéka, ám valóban nagyon csinos leányzó. Szerintem is egész korrektek a ruhák, bár van egy-kettő, ami tényleg gázul néz ki. Egyedül azt sajnálom, hogy 19-20 éves korára ő maga is a koravének csoportját gazdagítja, hiszen lazán kinéz 25-30 évesnek. Kissé kiélt feje van, ami az ő részéről a későbbiekben hátrány lesz, s nem éppen előny. Ettől eltekintve bájos és csinos.
2013. június 04. 16:58
|
|
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline
|
Ő valahogy mindenben gyönyörű *-* A korallszínű Aldo magassarkú olyan jó *O*
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

3 felhasználónak tetszik: