Mi történt Madonna arcával?
2013. június 04. 21:36
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
2013. június 04. 21:43
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Szerintem is valamilyen műtét áll a háttérben, bár nem értek hozzá és nem is érdekel. Madonna sosem a szépségéről volt híres, (bár a 80-as 90-es években bizonyos beállításokban azért dögös volt) - nem is ezért szeretjük, hanem a zenéjéért.
1 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő
2013. június 04. 21:52
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Madonna nagyon küzd az öregedés ellen, de igazán elfogadhatná, hogy akármennyi pénze is van és akárhányszor is fekszik kés alá, már ő sem lesz újra 30 éves. Sőt, még ront is a helyzeten.
2013. június 05. 07:40
2013. június 05. 07:52
|
|
evike evcsy 13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 188689 offline
|
uristen
egyátalán nem ugy nézz ki mintha lenne madonna
2013. június 05. 09:53
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Igazából Én nem értem már megint egyesek hisztijét Her Madgesty körül...
Szerintem teljesen úgy néz ki mint bármelyik 50es nő (vagy tal). Egyébként is kit érdekel hogy néz ki? Az a lényeg hogy mennyit tett le arra a bizonyos asztalra karrierje során. Ő a zenetörténelem LEGNAGYOBB előadója nők közül. Egyébként nézzetek már róla fiatalkori képeket. Nagyon szép nő volt fiatalon.
ViviOsztCshőő
2013. június 05. 10:35
|
|
Csenterigabyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 144617 offline
|
Szerintem jol nez ki
egy termeszetes biologiai folyamat megy vegbe rajta ... oregszik
2013. június 05. 10:38
|
|
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 offline
|
Úr isten.. Plasztikai műtét vagy természetes.. GÁZ.! :'D
2013. június 05. 10:59
Ez bizony botox, de ez teljesen megszokott a sztárvilágban, ezért sem értem, hogy miért kell ezen kiakadni és a korával hadoválni. "Még hogy sose volt szép" - a Caca fanok azok csak tudják, hogy ki és mi számít szépnek. Ugyan ki az, akivel a kor csodát művel? Különben is az ilyen "látványos" botoxbalesetek nem a botox hibája, hanem annak, aki a kezelést végezte. 2-4 héten belül pedig a Botulinum méreganyag kiürül a szervezetből, ezért is szokás olyan gyakran megismételni ezt az eljárást. Szóval nem ilyen fejjel fogja továbbra is a kedvét szegni a gyűlölködőknek.
2013. június 05. 11:01
|
sarga_rozsavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 178634 offline
|
tényleg nagyon elrontottak valamit
2013. június 05. 11:39
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Én konkrétan sem Madonnát, sem Gagát nem szeretem, de az nem tudom feltűnt-e valamelyik hatalmas zeneszakértőnek, hogy pont nem egy Gaga rajongó hozta fel Gagát itt is.
Vagy bocsi, attól mert valaki Gaga rajongó nem mondhat véleményt senki másról, mert akkor biztos csak azért mondja, mert elvakult little monster?
Aki Gagát szereti az értelmetlen, ostoba, iq 0 (aki Gagától függetlenül Madonna kinézetéhez, a cikkhez szól hozzá, magától értetődően az is ide tartozik) aki pedig Madonnát, az okos, értelmes és természetesen egy áldozat, mert a Gaga fanok kikészítik... dszízösz.
Vagy bocsi, attól mert valaki Gaga rajongó nem mondhat véleményt senki másról, mert akkor biztos csak azért mondja, mert elvakult little monster?
Aki Gagát szereti az értelmetlen, ostoba, iq 0 (aki Gagától függetlenül Madonna kinézetéhez, a cikkhez szól hozzá, magától értetődően az is ide tartozik) aki pedig Madonnát, az okos, értelmes és természetesen egy áldozat, mert a Gaga fanok kikészítik... dszízösz.
hellorl
2013. június 05. 11:58
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Nos, hogy kit mi foglalkoztat az egyéni szociális probléma. Én személy szerint, mikor néztem a közvetítést, inkább arra figyeltem miről beszél Madonna és nem arra, hogy az arcát vizsgálgatva hegeket keressek a sminkje alatt vagy a puffadásokat nézegessem. Eléggé el is keserített, hogy a koncert utáni médiafigyelem 99%-ban arra összpontosult, hogy vajon mi történt az arcával és nem arra, hogy miről beszélt. De lássuk mit is mondott. Az általa alapított Ray of Light alapítványon keresztül óriási összegeket utal különböző karitatív célokra, lányok oktatására, iskolák építésére és fejlesztésére olyan országokban, ahol a női lakosság 2/3 nem jár iskolába. Emellett, az általa támogatott projektekre (http://www.catapult.org/team/madonna) érkező minden egyes dollárt, ő további kettővel fejel meg. Ennek kellene a publicitás és nem annak, hogy újra lehet kárörvendeni az öregedő/nagymama korú/szánalmas (mindenki behelyettesíthet ide számos jelzőt, amit rendszeres megkap) Madonnán egy rövid ideig. Én tisztelem azért, amit most tett, és csak büszkébb vagyok rá, hogy a rajongója vagyok.
2013. június 05. 13:18
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
A sok ráncfeltöltés meg stb...
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.