Mi történt Madonna arcával?
2013. június 04. 15:56
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Szerintem egyenesen cuki, nem tudom, mi bajotok van vele.
2013. június 04. 16:03
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
annyira nem vészes de télleg nem a legjobb :/
2013. június 04. 16:15
2013. június 04. 16:15
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
szerintem ez öregíti
2013. június 04. 16:17
Tényleg nagyon fel van dagadva... De annyira nem vészes.
2013. június 04. 16:20
Nem hiszem, hogy plasztikáról lenne szó. Inkább valami allergiás reakció vagy vmi ... de lehet h hülyeséget mondok ..
2013. június 04. 16:50
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
A második képen olyan mint Perrie Edwards.
2013. június 04. 16:53
|
|
Little.Mermaid30új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.17. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 198021 offline
|
PinkBarbie
Ja,ja
Ja,ja
2013. június 04. 17:02
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Áh, támadnak a monsterek.
Mennyiféleképpen megtud mutatkozni az iq szint, ez esetben annak hiánya. Madge jól tartja magát korához képest, stb, ez viszont nem azt jelenti, hogy szép. Már rég elvesztette egyedi vonásait, és ezt magának és a sok botoxkezelésének köszönheti. És még meddig lovagolunk ezen az "öreg má', ne énekeljen mert nem lesz a régi inkább vonuljon vissza egy elhagyatott tanyára" sztorin? Majd ő eldönti mikor vonul vissza.. Meg azért a legutóbbi turnéját úgy vitte végig, hogy minden árva jegy elkelt minden egyes koncerten, ezzel lealázva szinte az összes ma tevékenykedő énekesnőt. És szerintem nem azért járnak a koncertjére, hogy megvizsgálják a fejét. Úgyhogy pusszancs.
Amúgy nem kizárt, hogy plasztikáztatott megint, de én ehhez nem értek annyira.
2013. június 04. 17:02
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hát nem tudom.
Én is azt mondanám, hogy valami allergia lehet, ugyanis különböző allergia (sminkre, kenőcsre, krémre vagy akár gyógyszerre) okozhat ilyen szintű duzzanatot valóban. Nem hiszem, hogy plasztikáztatott volna. Mégis mit? Maximum ráncfelvarrást csináltatott volna, oszt' bambi. Egyébként ilyen kis pufi arccal szerintem is aranyos.XD Persze lehet írogatni, hogy milyen ocsmány meg ronda, de ti hol láttatok ötven éves nőt, aki így nézne ki? Megjegyzem, sehol. Marha jól tartja magát, és bár az idő eljárt már felette is, hisz ez látszik rajta, ám a korához mérten perfekt a megjelenése.
2013. június 04. 17:05
Elég unalmas az a szöveg, hogy "tarara, nem fogja fel hogy már nem huszonöt éves és még mindig mutogatja magát"... tényleg, egyedibbet nem tudtok kitalálni? A korához képest szerintem igen is jól néz ki még, mondjuk már tényleg elvesztette azt a régi, karakteres szépségét. De az, hogy tehetsége nincsen, marha nagy hazugság... a hangja tényleg nem eget rengető, de nem minden esetben az a döntő egy zenész munkásságában. Madonna legenda, kész, botox ide vagy oda.
6 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Im a SlaveForBritney,
ViviOsztCshőő,
MadHatter,
Pöttömke,
Törpemókus
2013. június 04. 17:07
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2013.06.04. 17:02)
Áh, támadnak a monsterek.
Mennyiféleképpen megtud mutatkozni az iq szint, ez esetben annak hiánya. Madge jól tartja magát korához képest, stb, ez viszont nem azt jelenti, hogy szép. Már rég elvesztette egyedi vonásait, és ezt magának és a sok botoxkezelésének köszönheti. És még meddig lovagolunk ezen az "öreg má', ne énekeljen mert nem lesz a régi inkább vonuljon vissza egy elhagyatott tanyára" sztorin? Majd ő eldönti mikor vonul vissza.. Meg azért a legutóbbi turnéját úgy vitte végig, hogy minden árva jegy elkelt minden egyes koncerten, ezzel lealázva szinte az összes ma tevékenykedő énekesnőt. És szerintem nem azért járnak a koncertjére, hogy megvizsgálják a fejét. Úgyhogy pusszancs.
Amúgy nem kizárt, hogy plasztikáztatott megint, de én ehhez nem értek annyira. 
Jajj, ne má'! Már a nem létező tökömön jön ki lédi gágá, komolyan! Ám vigyázz, hogy mit mondasz, ellenem pár napja megy a fight, mert kimondtam, hogy gaguska közel sem akkora durranás valójában, mint ahogyan ők azt gondolják. Légy körültekintő Mester, mert még a monszterek átmennek Walking Dead zombiba és kinyírnak!XD
2013. június 04. 17:09
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Megöregedett, amivel nincs is semmi baj. Ha ő a botoxtól érzi jól magát, miért ne?
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.