Taylor Swift a Rolling Stonesszal lépett fel
2013. június 04. 16:37
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Hatalmasat csalódtam a Rolling Stones-ban. Öregségükre minden jóízlésüket elvesztik... -.-"
2013. június 04. 16:40
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
holembo:
Egyet értek. Fergie, Gaga és Xtina legalább érnek valamit zeneileg, ők meg is érdemlik, hogy fellépjenek velük. De Swift, meg Katy Perry... Mit gondoltak Jagger-ék, mikor ezeket kérték fel?...
Egyet értek. Fergie, Gaga és Xtina legalább érnek valamit zeneileg, ők meg is érdemlik, hogy fellépjenek velük. De Swift, meg Katy Perry... Mit gondoltak Jagger-ék, mikor ezeket kérték fel?...
2013. június 04. 16:43
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Egyszer Taylornak is részesülnie kell az igazi zenében, ha már énekesnő vagy miafene.
Jó marketingfogás meg minden, bár nem gondolom hogy egy RS koncerten hemzsegnének a Swift és más tiniszenzációk rajongói.
2013. június 04. 17:11
Már nem azért de én személy szerint nem sorolnám Swiftet a country stílus képviselője közé hasonlíthat de szerintem akkor is színtiszta pop zenét gyárt.
A RS-nek meg nem tudom mi baja mostanában nem hinném ,hogy pont nekik kéne a hírverés inkább téjlornak csak azt nem tudom téjlor mennyit fizethetett a RS-nek ,hogy egyáltalán beengedjék oda...
A RS-nek meg nem tudom mi baja mostanában nem hinném ,hogy pont nekik kéne a hírverés inkább téjlornak csak azt nem tudom téjlor mennyit fizethetett a RS-nek ,hogy egyáltalán beengedjék oda...
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. június 04. 18:19
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
rozi12 rozi12
Nem tudom felfogni, hogy ez mi volt...
Az az igazság én sem!!!
Nem tudom felfogni, hogy ez mi volt...
Az az igazság én sem!!!
2013. június 04. 19:04
Im a SlaveForBritney: Én Taylort és a Rolling Stones-ot is szeretem.
Amúgy tényleg tök nagy megtiszteltetés, örülök neki <3
2013. június 04. 20:07
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Hát Taylor és Mick duettje nem jött össze. Mert külön-külön jók voltak, de amint együtt énekeltek olyan hamis volt, mint amikor éjjel a macskák bagzanak, már elnézést.
De én meghaltam mikor jött Taylor, mert úgy lépkedett, mint valami elökelö és felsöbbrendü úrihölgy.
A kezeit is úgy tellegette, mintha legyet akarna elhessegetni.
De én meghaltam mikor jött Taylor, mert úgy lépkedett, mint valami elökelö és felsöbbrendü úrihölgy.
2013. június 04. 20:36
|
Ilovezayn4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 186109 offline
|
Nekem nagyon tetszett baromi jol szólt sztem ... DE ahogy Taylor lépked.. Olyan csámpás.. Megértem h nm tehet róla , de ezen lehet segíteni mert ez mar re óta égeti a szememet es hááát nm tudom de nagyon nem nőies ...
2013. június 04. 21:35
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
nekem ez most nem jot be
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.