Dalpremier: Selena Gomez — Slow Down
2013. június 04. 18:05
A "Come & Get It" száma is tetszett, nekem ezzel sincs semmi bajom. Egész jó, viszont tipikus tucat szám, amit állandóan hallani fogunk a rádiókban -egy darabig-, és után eltűnik.
2013. június 04. 18:14
Már ott tudni lehet, hogy rossz, hogy szkrilleksz-ből merített inspirációt. Mer' a szkrilleksz aztán nagyon inspiráló "zenét" játszik.
1 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.
2013. június 04. 18:22
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
nagyon jó lett
2013. június 04. 18:31
Hű, látom, hogy mennyire megoszlanak a vélemények a dallal kapcsolatban. Én például azokhoz tartozom, akiknek tetszik ez a (csak hogy a ti szavaitokkal éljek) szennyláda. Nem lett ez olyan rossz szám mint amilyennek itt beállítják egyesek. Vagy én vagyok a süket és az ízlésficamos, de szerintem Selena-nak igenis van hangja, és az évek alatt sokat is fejlődött. Persze, igen, soha nem fog megközelíteni egy Xtinát, de azt azért ne mondjuk már rá, hogy semmi hangja nincs, mert az azért már túlzás lenne. Szerintem egy remek nyári sláger lett, bár kinek a pap, kinek a papné. Nem mindenkinek lehet ugyanolyan véleménye, ezt meg el kell fogadni. Kíváncsian várom már az albumot, ha az összes dal ilyen stílusú lesz, akkor erre az évre teljes mértékben meg leszek elégedve Selena-val.
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2013. június 04. 18:37
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
wow. erre nem számítottam, mert single-eknek mindig az album legrosszabb számait választotta ki (szerintem) de ez most nagyon jó lett. ráadásul nincsenek is benne olyan nagy éneklős részek úgyhogy legalább élőben is el tudja majd énekelni
de tényleg nagyon jó lett. bár igaz olyan tipikus tucatszám-feelingje van, de.. nekem első hallásra tetszett.
kiváncsi vagyok az új albumára, mert a Come and get is és ez a szám.. hát kicsit különböznek egymástól, úgyhogy remélem maga az album sem lesz nagyon egyhangú. mert hát be kell vallani Selena nem a világ legjobb énekesnője, de nagyon jó számai vannak.
kiváncsi vagyok az új albumára, mert a Come and get is és ez a szám.. hát kicsit különböznek egymástól, úgyhogy remélem maga az album sem lesz nagyon egyhangú. mert hát be kell vallani Selena nem a világ legjobb énekesnője, de nagyon jó számai vannak.
2013. június 04. 19:05
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Kövezzetek meg, de ez hallgatható...
2013. június 04. 19:54
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Hát, én még nem hallottam, mert nincs hangom a gépen, de ha lesz rá alkalmam az lesz az első, hogy meghallgatom. De gondolom ez a száma is szuperre sikeredett,és nagy sikert fog aratni.
Ha fantasztikus lett,-és 1000000%, hogy az,- akkor borzasztóan gratulálok Sel-nek!
Csak így tovább! (: Hihetetlenül büszke vagyok rá, hogy ilyen szuper dalai vannak!
Ha fantasztikus lett,-és 1000000%, hogy az,- akkor borzasztóan gratulálok Sel-nek!
2013. június 04. 20:27
|
|
HermioneGrangerfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 156555 offline
|
nagyon tetszik a szám, jobb mit a come and get it
2013. június 04. 20:31
|
Ilovezayn4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 186109 offline
|
Semmi bajom nincs vele, sőt nekem nagyon tetszik, de nem hiszem. A nyár slágere lenne :/
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.