Lebukott: Tulisa kokaint árul!
2013. június 03. 14:50
Nekem eddig sem volt szimpatikus Tulisa (csak hogy finoman fogalmazzak), de ezek után meg végképp nem is lesz. Neki sincs jobb dolga ezek szerint.
2013. június 03. 15:05
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Candy_attack @ 2013.06.03. 12:01)
Basszameg... o.O Na ez a ciki XD Szeretem Tulisa-t és a zenéjét, nem értem minek ilyenekkel kipótolni a vagyonkáját, mikor a X Factorral is jó sok pénzt szakít. A fű még rendben van, az még jó is, ráadásul nem veszélyes, de minden szintetikus drog használatát ellenzem, így a kokaint is.
A fű rendben van? Hát nem tudom, kinek ilyen a gondolkodása, kinek olyan, de szerintem a marihuána nem véletlenül tartozik a drogok csoportjába, hiszen hiába sem tartozik a heroinféle kemény drogokhoz, mégis tudatmódosító szer, ami bódult állapotot és hallucinációkat okoz. Nem véletlenül büntetik azokat, akik füveznek. Ennyi erővel "bélyeget" (értsd: LSD) is használhatnának, mert nagyon hasonló a hatása. Marihuánát fájdalomcsillapításra használnak a belgyógyászatban végső stádiumban lévő rákos megbetegedéseknél. Ha valaki kezdi a fűvel az nem fog megállni, szóval amellett, hogy szintén szervezetroncsoló hatása van, rá tudja ám szoktatni a használókat a keményebb kábítószerre is, mint a kokain, a heroin vagy például a speed, esetleg crack.
Én azt mondom, hogy nyugodtan sittre vághatják a csajt, mert ez részben bűnsegédlet, ergó segített dílerkedni. Az ilyen embereknek nagyon is a börtönben van a helye. Isten sem tudja, hogy ez a nő hány és hány embert szoktatott rá a drogra és hány életet tett tönkre ezáltal.
2013. június 03. 15:27
Ezt pont belőle nem néztem volna ki. Sose volt vele semmi bajom, viszont kedvencem nem volt. Mégis nagyon meglepett.
2013. június 03. 15:52
|
|
HopeForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 194786 offline
|
Nem gondoltam volna..
2013. június 03. 16:03
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
mindenki nem gondolta volna.én nem tom ki ez de dutyiba vele
2013. június 03. 16:43
Ez most eléggé lesokkolt.Tulisa-t mindig is ilyen cuki nőnek gondoltam,erre egy ilyen jelenik meg róla.Még jelenjen,az nem bizonyít semmit.De hogy még így bizonyíték is van rá..ez nagyon komoly.Most őszintén csalódtam benne,ezt nem gondoltam volna róla.
2013. június 03. 18:44
Hát valahonnan pénzt kell szereznie. Itt szakadjon rám a többi 8 emelet, de sem a N-dubsról sem róla nem hallotam még sosem. Pedig ő is a csodálatos X faktor gyűmölcse.
2013. június 03. 19:46
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Hát gratulálok... biztos nem keresett ám elég pénzt eddigi élete során.
Csodálatos másodállás. Dutykóba vele!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2013. június 03. 19:50
Furcsa nekem, h Tulisa ilyet tett... bár nincs vele semmi problémám, amikor az arcára ránézek, a szépség mellett meglátom mindig azt a furcsa rosszaságot is... ezt nem fogja kimagyarázni.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.