Tulisa Contostavlost átverte a The Sun: egy beépített újságíró kábítószer-fogyasztónak adta ki magát, s felvételekkel bizonyítják: a 800 fontos üzlet létrejött. A rendőrség máris nyomoz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lebukott: Tulisa kokaint árul!
2013. június 03. 11:11
2013. június 03. 11:43
mondjuk itt Tulisa nem árulta, hanem közvetített. ennek ellenére lehetne annyi esze, hogy nem keveredik ilyenekbe, de hát nincs.
1 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő
2013. június 03. 11:45
Nahát.. Ez a nő számomra olyan jelentéktelen. Valami botrányos cselekedettel meg kell lepni a társadalmat, mert az égadta világon semmi értékelhetővel nem állt elő.
2013. június 03. 12:01
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Basszameg... o.O Na ez a ciki XD Szeretem Tulisa-t és a zenéjét, nem értem minek ilyenekkel kipótolni a vagyonkáját, mikor a X Factorral is jó sok pénzt szakít. A fű még rendben van, az még jó is, ráadásul nem veszélyes, de minden szintetikus drog használatát ellenzem, így a kokaint is.
2013. június 03. 13:00
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Neki sincs jobb dolga..
2013. június 03. 13:08
Nem vagyok megepve! Mindig us utáltam! Remélem sittre vágják!
2013. június 03. 13:17
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Na basszus. Tudtam, hogy Tulisa soha nem volt egy angyal, őszintén, mindig is volt egy olyan érzésem, hogy benne van az ilyen drogos ügyekben, de mégis meglepett. Mondjuk valóban igaz, hogy nem ő árulta a drogot, de nem hiszem, hogy ez változtat a helyzeten. Sajnálom, hogy idáig süllyedt és ha azt mondom, hogy csalódtam benne, akkor még finoman is fogalmaztam. Mindenesetre ez nem változtat azon, hogy szeretem, de akkor is elég kiábrándító..
2013. június 03. 13:50
Mindig sejtettem h ezzel a növel van valami sulyos probléma.....
2013. június 03. 13:50
Nagyon szeretem Tulisát, de valahogy sosem passzolt nekem benne valami, hatalmasat csalódtam benne, viszont nem nagyon vagyok meglepve.
2013. június 03. 13:58
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Úristen.
Na ez most nagyon meglepett. Nem is sejtettem, hogy ilyen lehet Tulisa...
2013. június 03. 14:09
Én annyira sosem voltam oda Tulisáért, mert tudtam, hogy valami nem stimmelt vele. De már tudom mi az, és megmondom őszintén, nem csalódtam benne, mert számítottam valami nagy bakira.
2013. június 03. 14:26
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
én szerettem tulisát de ez ..
nagyot csalodtam benne...
2013. június 03. 14:44
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Hát én pedig kedveltem, de ez...Borzasztó!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.