Hivatalos: Matt Smith elhagyja a Doctor Who-t
2013. június 04. 18:32
|
|
BellamyGirl98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.04. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 203180 offline
|
Matt biztos az egyik legjobb Doktor volt. David után szegényt beledobták a mély vízbe (mert azt a drámai hatást nehéz felül múlni amit David tett)de Matthew megúszta, sőt! Kíváncsi vagyok a következő Doktorra
2013. augusztus 03. 16:42
|
|
LondonVVúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 177183 offline
|
David Tennant után a legjobb Doktor. Mikor megláttam, hogy elmegy, az volt az első reakcióm, hogy "NEEEE"... Nekem ő csak a "Dilidoki".
Először nagyon nem szerettem őt, de azt hiszem, most meg a Tizenketessel fogok hadilábon állni...
2013. október 05. 13:36
|
|
Clara Oswin Oswaldúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.05. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 212946 offline
|
Eggyütt érzek nekem is a kedvencem mint doki kár hogy elmegy már megszoktam imádom a ki vagy dokit és Mattet is de ha mennie kell hivja Trenzalore mezeje lejárt az idő szerintem akárki akármit is mondjon szeretem Mattet szerintem cuki LOve 11.Doctor LOve My Clever boy
2014. január 02. 22:34
|
|
BociiAeroúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 218296 offline
|
miért szál ki?
nekem ő volt a kedvencem,imádtam,szerettem :'( most hogy kiszál és másik doki lesz nemhiszem hogy nagyon fogom nézni a műsort és mostse nagyon nézem csak azokat az évadokat nézem ameikben David és Matt van.Nekem Matt volt mindenem
...miért ne lehetne olyan rész/évad hogy mondjuk...Matt lenne a 8.évadban is és Amy meg Rory vissza jönnek?dejo lenne :/ de nemtudom..most irto rossz érzésem van hogy Matt kiszál ugy szerettem,kérlen ne
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: