A végzetes első szerelem a filmvásznon
2013. június 01. 18:55
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
felhők fölött 3 méterrel, istenem de szeretem *-*
2013. június 01. 19:07
|
|
Lakreen.ELF o(≧∀≦)o |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 1782 Csatolások: 132 Azonosító: 145693 offline
|
Bár láttam az összes említett filmet, közülük legjobban a Koizora tetszik.
Elsőnek a sorozat verzióját (életem első doramája) láttam, utána a filmet, és mindkettőt imádom. Szétsírtam magam a végén. Gyönyörű...
De amúgy tetszett még a Séta a múltba is.
Köszi a cikket! ^^
Elsőnek a sorozat verzióját (életem első doramája) láttam, utána a filmet, és mindkettőt imádom. Szétsírtam magam a végén. Gyönyörű...
De amúgy tetszett még a Séta a múltba is.
Köszi a cikket! ^^
2013. június 01. 19:45
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Koizora az egyik nagy kedvencem és akár hányszor nézem meg muszáj bőgnöm rajta, az egyik legigazságtalanabb sztori, amit valaha kitaláltak, de elejétől a végéig. De pontosan megmutatja, hogy az élet nem fenékig tejfel...
2013. június 01. 19:59
A Rómeó + Júliából tavaly kellett egy előadást készítenem irodalomra, és jó is volt.
Nekem valahogy sokkal jobban tetszik, mint a Zefirelli-s változat, bár vannak részek, amiket eléggé átírtak benne.
A többit még nem láttam, de ezek után lesz miket néznem.
A többit még nem láttam, de ezek után lesz miket néznem.
2013. június 01. 20:28
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
hát a Felhők fölött három méterrel szerintem kínzás lenne a fiúknak
A Koizorát nem láttam, a többit igen, a kedvencem a Séta a múltba, az mindig annyira meg tud hatni..
köszi a cikket, nagyon jó lett
A Koizorát nem láttam, a többit igen, a kedvencem a Séta a múltba, az mindig annyira meg tud hatni..
köszi a cikket, nagyon jó lett
2013. június 01. 20:37
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
na most már tényleg meg kell néznem a Felhők fölött 3 méterrelt:D de egyébként a Titanic vagy a Szerelmünk lapjai is jöhetett volna:) am jó cikk:))
2013. június 01. 21:19
Én is még az útolsó dalra és a promra gondoltam még , ami le maradt, meg esetleg a vadóckára, csak ott pont fordítva van a dolog.
2013. június 01. 21:24
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
Rómeó és Júlia
2013. június 01. 21:29
|
|
Mina20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.16. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 202073 offline
|
Igazándiból a Felhők felett, tapasztalatom szerint nem nagy szenvedés a fiúknak
Akik látták a baráti körömben mind nagyon megszerették a filmet. A barátomnak is tetszett pedig ő nem nagyon szereti a romantikus drámákat
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: