A 10 legundorítóbb dolog, amit valaha ételben találtak
2013. június 01. 15:22
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
jézusom ._. mik vannak manapság..
2013. június 01. 15:23
Az ázsiaiak meg bogarakat meg mindenféléket zárnak nyalókákba..meg pörköltbogarakat esznek >.< Sőőt..olyanról is hallottam már,hogy valahol Afrikában megszárítják az antilopkakit és szoktak ilyen versenyeket is rendezni,hogy ki bírja messzebbre köpni .__." Bárcsak nekem lenne ennyire vasból a gyomrom..
2013. június 01. 15:27
Erre lehetne mondani, hogy nyomokban egeret/hernyót/egyéb oda nem illő dolgot tartalmazhat.
Egyébként elképesztő, hogy mik kerülhetnek bele az ételükbe, ha nem figyel az ember. Egyesek már ha egy idegen eredetű hajszálat meglátnak az ételükben, akkor már undorodnak, hát nem tudom mit művelnének, ha valamelyik is belekerülne az ételükbe, de inkább nem is szeretném látni, de persze én sem látnám egyiket sem szívesen az ételemben egyik felsorolt dolgot sem.
Egyébként elképesztő, hogy mik kerülhetnek bele az ételükbe, ha nem figyel az ember. Egyesek már ha egy idegen eredetű hajszálat meglátnak az ételükben, akkor már undorodnak, hát nem tudom mit művelnének, ha valamelyik is belekerülne az ételükbe, de inkább nem is szeretném látni, de persze én sem látnám egyiket sem szívesen az ételemben egyik felsorolt dolgot sem.
1 felhasználónak tetszik:
VampireBella
2013. június 01. 15:29
Hát ezek elég durvák,és valószínűleg 3 napig nem fogok aludni xD
2013. június 01. 15:29
|
|
zarryforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 200575 offline
|
Hát ezek élég undorító dolgok...
2013. június 01. 15:30
Nálunk régen a menzakajában lehetett mindig csótányt találni JAJ azóta soha többe nem eszek menzakaját
2013. június 01. 15:38
|
|
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline
|
Hogy lehet benne injekciós tű vagy sperma? Nem hiszem,hogy véletlenül. Az egér lehet tényleg beleesett a tésztába kisütötték de a többi? Odafigyelhetnének jobban. Extrém esetek az biztos. Mi pl. fizikai veszélynél a csontszilánkot,hajszálat,szőrt ilyeneket tanultunk példának, nem injekciós tűt meg tampont.
2013. június 01. 15:43
|
|
melody1Dfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 175978 offline
|
Fuj, undorító....
2013. június 01. 15:45
|
|
Mrs.Malik700visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 181712 offline
|
2013. június 01. 15:47
|
|
D.KPOPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.20. Hozzászólás: 464 Csatolások: 0 Azonosító: 196411 offline
|
Fúj!!!Az összes nagyon undorító!!Injekciós tű, egerek és mèg kép is van hozzá!!Nekem is volt egyszer, hogy egy pókot találtam a levesemben!!!Undorítö!!! :-( o_O
:-C :-|
2013. június 01. 15:53
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
Fújjj egy nagyon undorító! :S
2013. június 01. 15:56
Remek, épp bolti mikrós kaját ettem, miközben olvastam. Szépen elment tőle az étvágyam..Na mindegy.
Hát igen, elég durva és egyben undorító. Szerintem ha én egyszer bármi nem oda illőt találnék a kajámban, egy életre elmenne a kedvem az éttermektől.
Nekem egyik ismerősöm mesélte, hogy az ő egyik ismerőse vett szalámit vagy húst (már pontosan nem emlékszem), és bele volt darálva egy ujj darabka..
Hát igen, elég durva és egyben undorító. Szerintem ha én egyszer bármi nem oda illőt találnék a kajámban, egy életre elmenne a kedvem az éttermektől.
Nekem egyik ismerősöm mesélte, hogy az ő egyik ismerőse vett szalámit vagy húst (már pontosan nem emlékszem), és bele volt darálva egy ujj darabka..
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.