A 10 legundorítóbb dolog, amit valaha ételben találtak
2013. június 01. 14:49
Rohadt undorítóak. Ezek után tényleg az itthoni kaja a legjobb, tudom hogy ki csinálta, és hogy mit tett bele ..-.-
2013. június 01. 14:53
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
fújj mindjárt rokázok egyet
2013. június 01. 14:54
Éppen készülődtem ebédelni :'(Most sírhatnékom van, mert már nagyon éhes vagyok, de ez több, mint undorító! Nem fog menni, bye-bye spagetti es csokismuffin:( kellett nekem elolvasni:/
2013. június 01. 15:04
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
manapság már nem lehet tudni, hogy mit tartalmaznak az ételek.:S
2013. június 01. 15:12
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Konkrétan csapkodtam az ágyat amikor megpillantottam a kenyeret és a felében az egér testét, grrr...Az előbb ettem, de nem vagyok benne biztos, hogy nem látom viszont ugyanazt
Nálam eddig a levesben talált bogaraknál és a csokiscsigánál amit ősz hajszálak hálóztak be belülről, durvább még nem volt. Bár az utóbbi után 2 évig nem ettem csokis csigát
2013. június 01. 15:18
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Az egeret és egyéb állatokat elhiszem,minden gyárban lehetnek rágcsálók. Beleszédül a kenyértésztába és kisütik.Na de az injekciós tű, tampon és a sperma...sikerült ezeknek pert nyerni? Aki ilyet talált az ételében, az vagy nagyon bunkó volt az alkalmazottal és az így állt bosszút, vagy csak kamuzott,hogy perelhessen.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: