az, hogy egyszer elmondták a véleményüket, oké. Természetesen lehet nem szeretni a One directiont. De a The Wanted nem érzi magát gáznak, hogy óvodás szintre süllyedve szidja a One directiont és a tagjait akkor, amikor csak tudja? Ez kábé már a 22. eset volt, hogy a The Wanted a One directionnek esett. És igen, mint tudjuk, a Wanted közel nem olyan sikeres, mint a 1D. Fáj az ő népszerűségük, mi? Ahelyett, hogy a híresebb és a sikeresebb bandát fikáznak, inkább igyekezniük kellene felzárkózni o.o
Én szeretem a Wanted zenéjét, de rohadtul elegem van már abból, hogy állandóan beszólnak a One directionnek. Miért nem lehetett volna a kérdésre csak annyit válaszolni, hogy "ezt már egy párszor kifejtettük, nem szeretnék még huszonharmadjára is elmondani a véleményünket". Könnyen megtehették volna. De persze, ha a One direction szidásával akarnak felkapaszkodni...
És végül, az, hogy a 1D tagok melegek: Lehetséges. Ki tudja? Én őszintén szólva könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy ötük közül van egy meleg tag. De lehet, 2 is az. Vagy az is, hogy mind az öten melegek. ÉS AKKOR MÉGIS MI A RETKES FENE VAN? Melegek, oké, de ettől még a zenéjüket lehet szeretni. Azért nem bírja a Wanted a One directiont, mert a tagok szerintük melegek? Sorry, de jobb kifogást kellett volna találniuk:P
A The Wanted ismét a One Directiont támadja
2013. június 01. 14:55
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Hát én különösen egyiket se szeretem annyira eszeveszetten..........mint egyesek
2013. június 01. 15:00
Idézet (kesty @ 2013.06.01. 13:37)
Nekem egyáltalán nem szimpatikus a The Wanted mind kinézetileg...
Sosem fogom tudni megérteni, hogy mit számít egy zenész munkásságában a kinézete.
2013. június 01. 15:03
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
Én nem pártolom egyiket sem, habár az 1D-nek több számát szeretem.
2013. június 01. 15:06
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.06.01. 15:00)
Sosem fogom tudni megérteni, hogy mit számít egy zenész munkásságában a kinézete. 
2013. június 01. 15:12
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
evelyn125:
Nem, az egész úgy kezdődött, hogy a TW egyszer elszidta az összes X Factoros-t mindennek, különösen a 1D-t meg Cher Lloyd-ot, hogy semmi zenei tehetségük nincs, nem tudnak énekelni, meg szánalmas módon Cher mikrofonját hasonlították egy műf@szhoz. A 1D azzal vágott vissza, hogy Tom (vagy mi a neve) is jelentkezett az X Factorba, de ő tovább sem jutott, szóval ne pofázzon arról, hogy ki tud énekelni. Innentől 1 éven keresztül Max, Tom, meg a többi folyamat be-beugatott a srácoknak, ők meg vissza. Perrie akkor került szóba, mikor Zayn-nel szájaltak a majmok, de nem hajtottak rá (még az kéne). Csak a megcsalásos pletykát hozták fel. Ja meg Perrie, Eleanor, meg Danielle is beszáltak egyszer-kétszer a twitterharcba, mikor a TW majmok női is elkezdtek ugatni.
Nem, az egész úgy kezdődött, hogy a TW egyszer elszidta az összes X Factoros-t mindennek, különösen a 1D-t meg Cher Lloyd-ot, hogy semmi zenei tehetségük nincs, nem tudnak énekelni, meg szánalmas módon Cher mikrofonját hasonlították egy műf@szhoz. A 1D azzal vágott vissza, hogy Tom (vagy mi a neve) is jelentkezett az X Factorba, de ő tovább sem jutott, szóval ne pofázzon arról, hogy ki tud énekelni. Innentől 1 éven keresztül Max, Tom, meg a többi folyamat be-beugatott a srácoknak, ők meg vissza. Perrie akkor került szóba, mikor Zayn-nel szájaltak a majmok, de nem hajtottak rá (még az kéne). Csak a megcsalásos pletykát hozták fel. Ja meg Perrie, Eleanor, meg Danielle is beszáltak egyszer-kétszer a twitterharcba, mikor a TW majmok női is elkezdtek ugatni.
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2013. június 01. 15:12
Borzasztóan unszimpatikusak ezek az 1D-sek.Én el se olvastam a teljes cikket,csak bele-bele néztem,ahogy görgettem lefelé.A The Wanted-osokat nem ismerem(tudom..így nem lenne szabad eldönteni,hogy kinek van igaza,ha az egyik félt nem is ismerem..de nem is fogok vitatkozni,hogy melyiküknek van igaza),de százszorta értelmesebb fejet vágnak a képen.Ezeknek a baloldaliaknak meg süt a fejükről,hogy milyen agyhalottak..Most komolyan..hogy süllyedhet a mai tinikorszak ilyen mélyre? AZ 1D-sek előtt ha elrepül egy szerencsétlen légy is..már azon is képesek elkezdeni vihorászni és ez baromira idegesítő.A fogyatékosok azok akik minden sz**-on röhögnek.De azt azért nem mondom,hogy nem tehetségesek..mert van olyan szám tőlük,ami tetszik is.De a bandatagjait gyűlölöm.
2013. június 01. 15:16
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Idézet (Candy_attack @ 2013.06.01. 15:12)
evelyn125:
Ez most komoly?
2013. június 01. 15:17
Idézet (MilkaBunny66 @ 2013.06.01. 15:12)
Borzasztóan unszimpatikusak ezek az 1D-sek.Én el se olvastam a teljes cikket,csak bele-bele néztem,ahogy görgettem lefelé.A The Wanted-osokat nem ismerem(tudom..így nem lenne szabad eldönteni,hogy kinek van igaza,ha az egyik félt nem is ismerem..de nem is fogok vitatkozni,hogy melyiküknek van igaza),de százszorta értelmesebb fejet vágnak a képen.Ezeknek a baloldaliaknak meg süt a fejükről,hogy milyen agyhalottak..Most komolyan..hogy süllyedhet a mai tinikorszak ilyen mélyre? AZ 1D-sek előtt ha elrepül egy szerencsétlen légy is..már azon is képesek elkezdeni vihorászni és ez baromira idegesítő.A fogyatékosok azok akik minden sz**-on röhögnek.De azt azért nem mondom,hogy nem tehetségesek..mert van olyan szám tőlük,ami tetszik is.De a bandatagjait gyűlölöm.
Szóval aki életvidám, az fogyatékos? oké... Miért ne lehetnének vidámak, hisz fiatalok, meg már ez az imidzsük (szándékosan nem imázst írtam), lehet, hogy a wantedesek is vágnak ilyen fejet, csak azt nem látjuk. Még mindig a külsőnél tartunk? omg
u.i: szerintem a külső szubjektív, ez miatt fikázni bárkit is... diszkrimináció, sztereotípia erősen mellőzendő
Elody
2013. június 01. 15:22
|
|
zarryforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 200575 offline
|
Még ők nevezik a 1D-ét melegnek foglalkozhatnának kicsit a saját dolgukkal is a Wantedesek nem kéne mindig a 1D-ét cseszegetni.
2013. június 01. 15:27
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Idézet (Damon_Salvatore @ 2013.06.01. 15:17)
Szóval aki életvidám, az fogyatékos? oké... Miért ne lehetnének vidámak, hisz fiatalok, meg már ez az imidzsük (szándékosan nem imázst írtam), lehet, hogy a wantedesek is vágnak ilyen fejet, csak azt nem látjuk. Még mindig a külsőnél tartunk? omg
u.i: szerintem a külső szubjektív, ez miatt fikázni bárkit is... diszkrimináció, sztereotípia erősen mellőzendő
Te lovagolsz egész nap ezen a külső így meg úgy dolgon... Nem az a baj, hogy életvidámak, a Wanted-es fiúk is azok, a Lawson-os fiúk is, ha együtt vannak még nagyobb bolondok, de a van dájreksön tagokra tényleg csak rá kell nézni és meg lehet mondani, hogy valami nem oké. És itt senki nem arra gondol, hogy jóképűek-e vagy sem. De most komolyan, aki bevásárlóközpontban dobálózik étellel, más fiú nadrágját húzigálja le, és a seggére akarja tetováltatni az országa zászlaját az nem debil? És most csak ennyi idiótaságuk jutott eszembe. Ez max addig vicces míg 5 éves a gyerek.
Szandiiii
2013. június 01. 15:30
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Barbus87:
Sajnos igen... Szánalmas az egész, ráadásul a 1D-nek sem kéne mindig visszavágni, mert így csak azt érik el, amit a TW-sek akarnak: reklámozzák őket. Szerintem a TW full féltékeny, hogy a 1D később alakult mint ők, ennek ellenére sokkal rövidebb idő alatt sokkal nagyobb sikereket értek el. Ha a 1D kiad egy albumot, vagy kislemezt, az világszerte listavezető, a TW meg max az angol listákon ér el valamit, egyedül a Glad You Came ment valamire az USA-ban, az is csak a producer miatt. Az új kislemezüket is (Walks like Rihanna) szidja minden kritikus, meg mindenki, mert borzalmas. Ezen kívül meg jót tesz nekik a harc a 1D-vel, mert így egy kis rivaldafényhez jutnak. Szánalmas, hogy nem a zenéjükkel akarnak népszerűbbek lenni, hanem azzal, hogy más előadókat fikáznak. Ráadásul olyan szinten nagyképűek és bunkók, hogy az embernek kinyílik a bicska a zsebébed. De legalább ha lenne okuk a nagyképűségre, csak az a baj, hogy eddig semmi értelmeset nem tettek le az asztalra.
Sajnos igen... Szánalmas az egész, ráadásul a 1D-nek sem kéne mindig visszavágni, mert így csak azt érik el, amit a TW-sek akarnak: reklámozzák őket. Szerintem a TW full féltékeny, hogy a 1D később alakult mint ők, ennek ellenére sokkal rövidebb idő alatt sokkal nagyobb sikereket értek el. Ha a 1D kiad egy albumot, vagy kislemezt, az világszerte listavezető, a TW meg max az angol listákon ér el valamit, egyedül a Glad You Came ment valamire az USA-ban, az is csak a producer miatt. Az új kislemezüket is (Walks like Rihanna) szidja minden kritikus, meg mindenki, mert borzalmas. Ezen kívül meg jót tesz nekik a harc a 1D-vel, mert így egy kis rivaldafényhez jutnak. Szánalmas, hogy nem a zenéjükkel akarnak népszerűbbek lenni, hanem azzal, hogy más előadókat fikáznak. Ráadásul olyan szinten nagyképűek és bunkók, hogy az embernek kinyílik a bicska a zsebébed. De legalább ha lenne okuk a nagyképűségre, csak az a baj, hogy eddig semmi értelmeset nem tettek le az asztalra.
Elody
2013. június 01. 15:32
Idézet (Barbus87 @ 2013.06.01. 15:27)
Te lovagolsz egész nap ezen a külső így meg úgy dolgon... Nem az a baj, hogy életvidámak, a Wanted-es fiúk is azok, a Lawson-os fiúk is, ha együtt vannak még nagyobb bolondok, de a van dájreksön tagokra tényleg csak rá kell nézni és meg lehet mondani, hogy valami nem oké. És itt senki nem arra gondol, hogy jóképűek-e vagy sem. De most komolyan, aki bevásárlóközpontban dobálózik étellel, más fiú nadrágját húzigálja le, és a seggére akarja tetováltatni az országa zászlaját az nem debil? És most csak ennyi idiótaságuk jutott eszembe. Ez max addig vicces míg 5 éves a gyerek.
JÓL VAN! nem téma
2013. június 01. 15:36
Hmm. az én véleményem: Nagyon idegesítőek ,hogy így támadják egymást. Általában a TW kezdi ... De az 1D is mindig visszaszólogat nekik,én hagynám a büdös francba! Nem értem miért kell két bandának ennyire utálni egymást, a semmiért? O.o megérhetetlen . Én biztos inkább jó kapcsolatot ápolnék és haverkodnék velük,de ők tudják. Na meg hogy azzal jönnek h az 1D buzi... És ha melegek? O.o Akkor mivan? A zenéjük ugyanolyan jó marad , helyesek is aranyosak is maradnak ,és a DIRECTIONEREK attól még imádni fogják őket!
( magamból indulok ki ,mert én akkor is nagyon szeretném őket és a zenéjüket,ha meleg vagy,buzik lennének! -.- Ennyi! <33
2013. június 01. 15:37
|
|
|
Idézet (Candy_attack @ 2013.06.01. 15:30)
Barbus87:
Na, hát még jó, hogy nem vagyunk egyformák. Szerintem meg a van dájreksön dedós és szánalmas. És mint ismeretes nem a minőség számít már ebben a mai világban. A van dájreksön sem a csodálatos hangjával vagy zenéjével hódít. Az ilyen elvakult rajongók juttatták oda őket ahol most vannak. A szánalmas tinik. És a cikkben elfelejtetted leírni a másik oldal eseményeit, ne csinálj úgy, mintha a van dájreksön tagok nem provokálnák a Wanted-es srácokat. Én meg ezt tartom baromi szánalmasnak. További szép napot minden kedves van dájreksön imádónak
2013. június 01. 15:44
|
|
Candy_attackMonster |
|
Barbus87:
Akár milyen hihetetlen, sokan, mint pl én, a zenéjükért szeretik őket. Nem értem, miért lennének dedósak és szánalmasak (nem ők azok, akik felnőtt ember létükre tinielőadókat provokálnak egy kis hírnévért ugyebár). Lehet, hogy az 1D is beszólt a TW-nek, de sosem ők kezdték a vitát. Amúgy meg lehet, hogy a rajongóik fele elvakult, de nekik legalább vannak...
Akár milyen hihetetlen, sokan, mint pl én, a zenéjükért szeretik őket. Nem értem, miért lennének dedósak és szánalmasak (nem ők azok, akik felnőtt ember létükre tinielőadókat provokálnak egy kis hírnévért ugyebár). Lehet, hogy az 1D is beszólt a TW-nek, de sosem ők kezdték a vitát. Amúgy meg lehet, hogy a rajongóik fele elvakult, de nekik legalább vannak...
Elody
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.