Starity

A The Wanted ismét a One Directiont támadja

16 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. június 01. 14:51 #101
Leah097
Leah097
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 512
Csatolások: 0
Azonosító: 176042
az, hogy egyszer elmondták a véleményüket, oké. Természetesen lehet nem szeretni a One directiont. De a The Wanted nem érzi magát gáznak, hogy óvodás szintre süllyedve szidja a One directiont és a tagjait akkor, amikor csak tudja? Ez kábé már a 22. eset volt, hogy a The Wanted a One directionnek esett. És igen, mint tudjuk, a Wanted közel nem olyan sikeres, mint a 1D. Fáj az ő népszerűségük, mi? Ahelyett, hogy a híresebb és a sikeresebb bandát fikáznak, inkább igyekezniük kellene felzárkózni o.o
Én szeretem a Wanted zenéjét, de rohadtul elegem van már abból, hogy állandóan beszólnak a One directionnek. Miért nem lehetett volna a kérdésre csak annyit válaszolni, hogy "ezt már egy párszor kifejtettük, nem szeretnék még huszonharmadjára is elmondani a véleményünket". Könnyen megtehették volna. De persze, ha a One direction szidásával akarnak felkapaszkodni...
És végül, az, hogy a 1D tagok melegek: Lehetséges. Ki tudja? Én őszintén szólva könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy ötük közül van egy meleg tag. De lehet, 2 is az. Vagy az is, hogy mind az öten melegek. ÉS AKKOR MÉGIS MI A RETKES FENE VAN? Melegek, oké, de ettől még a zenéjüket lehet szeretni. Azért nem bírja a Wanted a One directiont, mert a tagok szerintük melegek? Sorry, de jobb kifogást kellett volna találniuk:P
1 felhasználónak tetszik: Elody
2013. június 01. 14:55 #102
Kitti love J. B.
Kitti love J. B.
Hozzászólás: 656
Azonosító: 192145
Hát én különösen egyiket se szeretem annyira eszeveszetten..........mint egyesek
2013. június 01. 14:57 #103
Bianka98
Bianka98
új tag
Hozzászólás: 64
Azonosító: 169902
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez egy kicsit sem Wanted ellenes cikk -.-" És amúgy ez nem támadás. Megkérdezték tőlük és válaszoltak
2 felhasználónak tetszik: Ajsika, vida.veronika
2013. június 01. 15:00 #104
- törölt felhasználó -    
Idézet (kesty @ 2013.06.01. 13:37)
Nekem egyáltalán nem szimpatikus a The Wanted mind kinézetileg...

Sosem fogom tudni megérteni, hogy mit számít egy zenész munkásságában a kinézete. 110.gif
2 felhasználónak tetszik: Sugarbabes, Hayley.5
2013. június 01. 15:03 #105
Bogica0430
Bogica0430

StátuszHogy ki vagyok?! Kérdezd azokat, akik nem ismernek, ők szívesen elmondják. :)
Hozzászólás: 953
Csatolások: 8
Azonosító: 198815
Én nem pártolom egyiket sem, habár az 1D-nek több számát szeretem.
2013. június 01. 15:06 #106
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.06.01. 15:00)
Sosem fogom tudni megérteni, hogy mit számít egy zenész munkásságában a kinézete. 110.gif

beer.gif egyetértek, bárki aki így gondolkodik, ennyivel hallgathatná lenémítva is a számokat, mert mindegy mit nyomnak, csak szépek legyenek.
2013. június 01. 15:12 #107
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
evelyn125:

Nem, az egész úgy kezdődött, hogy a TW egyszer elszidta az összes X Factoros-t mindennek, különösen a 1D-t meg Cher Lloyd-ot, hogy semmi zenei tehetségük nincs, nem tudnak énekelni, meg szánalmas módon Cher mikrofonját hasonlították egy műf@szhoz. A 1D azzal vágott vissza, hogy Tom (vagy mi a neve) is jelentkezett az X Factorba, de ő tovább sem jutott, szóval ne pofázzon arról, hogy ki tud énekelni. Innentől 1 éven keresztül Max, Tom, meg a többi folyamat be-beugatott a srácoknak, ők meg vissza. Perrie akkor került szóba, mikor Zayn-nel szájaltak a majmok, de nem hajtottak rá (még az kéne). Csak a megcsalásos pletykát hozták fel. Ja meg Perrie, Eleanor, meg Danielle is beszáltak egyszer-kétszer a twitterharcba, mikor a TW majmok női is elkezdtek ugatni.
2013. június 01. 15:12 #108
- törölt felhasználó -    
Borzasztóan unszimpatikusak ezek az 1D-sek.Én el se olvastam a teljes cikket,csak bele-bele néztem,ahogy görgettem lefelé.A The Wanted-osokat nem ismerem(tudom..így nem lenne szabad eldönteni,hogy kinek van igaza,ha az egyik félt nem is ismerem..de nem is fogok vitatkozni,hogy melyiküknek van igaza),de százszorta értelmesebb fejet vágnak a képen.Ezeknek a baloldaliaknak meg süt a fejükről,hogy milyen agyhalottak..Most komolyan..hogy süllyedhet a mai tinikorszak ilyen mélyre? AZ 1D-sek előtt ha elrepül egy szerencsétlen légy is..már azon is képesek elkezdeni vihorászni és ez baromira idegesítő.A fogyatékosok azok akik minden sz**-on röhögnek.De azt azért nem mondom,hogy nem tehetségesek..mert van olyan szám tőlük,ami tetszik is.De a bandatagjait gyűlölöm.
2013. június 01. 15:15 #109
Andi23
Andi23
új tag
Hozzászólás: 12
Azonosító: 180443
Nem értem őket...Szánalom az egész!!! De lekophatnának a 1D-ről, mert kezdem kicsit unni... angry.gif
2013. június 01. 15:16 #110
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Idézet (Candy_attack @ 2013.06.01. 15:12)
evelyn125:
Nem, az egész úgy kezdődött, hogy a TW egyszer elszidta az összes X Factoros-t mindennek, különösen a 1D-t meg Cher Lloyd-ot, hogy semmi zenei tehetségük nincs, nem tudnak énekelni, meg szánalmas módon Cher mikrofonját hasonlították egy műf@szhoz. A 1D azzal vágott vissza, hogy Tom (vagy mi a neve) is jelentkezett az X Factorba, de ő tovább sem jutott, szóval ne pofázzon arról, hogy ki tud énekelni. Innentől 1 éven keresztül Max, Tom, meg a többi folyamat be-beugatott a srácoknak, ők meg vissza. Perrie akkor került szóba, mikor Zayn-nel szájaltak a majmok, de nem hajtottak rá (még az kéne).  Csak a megcsalásos pletykát hozták fel. Ja meg Perrie, Eleanor, meg Danielle is beszáltak egyszer-kétszer a twitterharcba, mikor a TW majmok női is elkezdtek ugatni.

_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
Ez most komoly? rohog.gif
2013. június 01. 15:17 #111
- törölt felhasználó -    
_nevet.gif Beletrafáltak :3
2013. június 01. 15:17 #112
- törölt felhasználó -    
Idézet (MilkaBunny66 @ 2013.06.01. 15:12)
Borzasztóan unszimpatikusak ezek az 1D-sek.Én el se olvastam a teljes cikket,csak bele-bele néztem,ahogy görgettem lefelé.A The Wanted-osokat nem ismerem(tudom..így nem lenne szabad eldönteni,hogy kinek van igaza,ha az egyik félt nem is ismerem..de nem is fogok vitatkozni,hogy melyiküknek van igaza),de százszorta értelmesebb fejet vágnak a képen.Ezeknek a baloldaliaknak meg süt a fejükről,hogy milyen agyhalottak..Most komolyan..hogy süllyedhet a mai tinikorszak ilyen mélyre? AZ 1D-sek előtt ha elrepül egy szerencsétlen légy is..már azon is képesek elkezdeni vihorászni és ez baromira idegesítő.A fogyatékosok azok akik minden sz**-on röhögnek.De azt azért nem mondom,hogy nem tehetségesek..mert van olyan szám tőlük,ami tetszik is.De a bandatagjait gyűlölöm.

Szóval aki életvidám, az fogyatékos? oké... Miért ne lehetnének vidámak, hisz fiatalok, meg már ez az imidzsük (szándékosan nem imázst írtam), lehet, hogy a wantedesek is vágnak ilyen fejet, csak azt nem látjuk. Még mindig a külsőnél tartunk? omg

u.i: szerintem a külső szubjektív, ez miatt fikázni bárkit is... diszkrimináció, sztereotípia erősen mellőzendő reklamalo.gif
2013. június 01. 15:22 #113
zarryforever
zarryforever
visszatérő vendég

StátuszNever give up on your dreams... - BTW <3
Hozzászólás: 142
Azonosító: 200575
Még ők nevezik a 1D-ét melegnek foglalkozhatnának kicsit a saját dolgukkal is a Wantedesek nem kéne mindig a 1D-ét cseszegetni.
2013. június 01. 15:27 #114
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Idézet (Damon_Salvatore @ 2013.06.01. 15:17)
Szóval aki életvidám, az fogyatékos? oké... Miért ne lehetnének vidámak, hisz fiatalok, meg már ez az imidzsük (szándékosan nem imázst írtam), lehet, hogy a wantedesek is vágnak ilyen fejet, csak azt nem látjuk. Még mindig a külsőnél tartunk? omg
u.i: szerintem a külső szubjektív, ez miatt fikázni bárkit is... diszkrimináció, sztereotípia erősen mellőzendő  reklamalo.gif

Te lovagolsz egész nap ezen a külső így meg úgy dolgon... Nem az a baj, hogy életvidámak, a Wanted-es fiúk is azok, a Lawson-os fiúk is, ha együtt vannak még nagyobb bolondok, de a van dájreksön tagokra tényleg csak rá kell nézni és meg lehet mondani, hogy valami nem oké. És itt senki nem arra gondol, hogy jóképűek-e vagy sem. De most komolyan, aki bevásárlóközpontban dobálózik étellel, más fiú nadrágját húzigálja le, és a seggére akarja tetováltatni az országa zászlaját az nem debil? És most csak ennyi idiótaságuk jutott eszembe. Ez max addig vicces míg 5 éves a gyerek.
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. június 01. 15:30 #115
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Barbus87:

Sajnos igen... Szánalmas az egész, ráadásul a 1D-nek sem kéne mindig visszavágni, mert így csak azt érik el, amit a TW-sek akarnak: reklámozzák őket. Szerintem a TW full féltékeny, hogy a 1D később alakult mint ők, ennek ellenére sokkal rövidebb idő alatt sokkal nagyobb sikereket értek el. Ha a 1D kiad egy albumot, vagy kislemezt, az világszerte listavezető, a TW meg max az angol listákon ér el valamit, egyedül a Glad You Came ment valamire az USA-ban, az is csak a producer miatt. Az új kislemezüket is (Walks like Rihanna) szidja minden kritikus, meg mindenki, mert borzalmas. Ezen kívül meg jót tesz nekik a harc a 1D-vel, mert így egy kis rivaldafényhez jutnak. Szánalmas, hogy nem a zenéjükkel akarnak népszerűbbek lenni, hanem azzal, hogy más előadókat fikáznak. Ráadásul olyan szinten nagyképűek és bunkók, hogy az embernek kinyílik a bicska a zsebébed. De legalább ha lenne okuk a nagyképűségre, csak az a baj, hogy eddig semmi értelmeset nem tettek le az asztalra.
2013. június 01. 15:32 #116
- törölt felhasználó -    
Idézet (Barbus87 @ 2013.06.01. 15:27)
Te lovagolsz egész nap ezen a külső így meg úgy dolgon... Nem az a baj, hogy életvidámak, a Wanted-es fiúk is azok, a Lawson-os fiúk is, ha együtt vannak még nagyobb bolondok, de a van dájreksön tagokra tényleg csak rá kell nézni és meg lehet mondani, hogy valami nem oké. És itt senki nem arra gondol, hogy jóképűek-e vagy sem. De most komolyan, aki bevásárlóközpontban dobálózik étellel, más fiú nadrágját húzigálja le, és a seggére akarja tetováltatni az országa zászlaját az nem debil? És most csak ennyi idiótaságuk jutott eszembe. Ez max addig vicces míg 5 éves a gyerek.

JÓL VAN! nem téma
2013. június 01. 15:33 #117
- törölt felhasználó -    
Hát a One Direction igenis túlsztárolt és eröltetett...
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. június 01. 15:36 #118
- törölt felhasználó -    
Hmm. az én véleményem: Nagyon idegesítőek ,hogy így támadják egymást. Általában a TW kezdi ... De az 1D is mindig visszaszólogat nekik,én hagynám a büdös francba! Nem értem miért kell két bandának ennyire utálni egymást, a semmiért? O.o megérhetetlen . Én biztos inkább jó kapcsolatot ápolnék és haverkodnék velük,de ők tudják. Na meg hogy azzal jönnek h az 1D buzi... És ha melegek? O.o Akkor mivan? A zenéjük ugyanolyan jó marad , helyesek is aranyosak is maradnak ,és a DIRECTIONEREK attól még imádni fogják őket! biggrin.gif ( magamból indulok ki ,mert én akkor is nagyon szeretném őket és a zenéjüket,ha meleg vagy,buzik lennének! -.- Ennyi! <33
2013. június 01. 15:37 #119
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Idézet (Candy_attack @ 2013.06.01. 15:30)
Barbus87:
Sajnos igen... Szánalmas az egész, ráadásul a 1D-nek sem kéne mindig visszavágni, mert így csak azt érik el, amit a TW-sek akarnak: reklámozzák őket. Szerintem a TW full féltékeny, hogy a 1D később alakult mint ők, ennek ellenére sokkal rövidebb idő alatt sokkal nagyobb sikereket értek el. Ha a 1D kiad egy albumot, vagy kislemezt, az világszerte listavezető, a TW meg max az angol listákon ér el valamit, egyedül a Glad You Came ment valamire az USA-ban, az is csak a producer miatt. Az új kislemezüket is (Walks like Rihanna) szidja minden kritikus, meg mindenki, mert borzalmas. Ezen kívül meg jót tesz nekik a harc a 1D-vel, mert így egy kis rivaldafényhez jutnak. Szánalmas, hogy nem a zenéjükkel akarnak népszerűbbek lenni, hanem azzal, hogy más előadókat fikáznak. Ráadásul olyan szinten nagyképűek és bunkók, hogy az embernek kinyílik a bicska a zsebébed. De legalább ha lenne okuk a nagyképűségre, csak az a baj, hogy eddig semmi értelmeset nem tettek le az asztalra.

Na, hát még jó, hogy nem vagyunk egyformák. Szerintem meg a van dájreksön dedós és szánalmas. És mint ismeretes nem a minőség számít már ebben a mai világban. A van dájreksön sem a csodálatos hangjával vagy zenéjével hódít. Az ilyen elvakult rajongók juttatták oda őket ahol most vannak. A szánalmas tinik. És a cikkben elfelejtetted leírni a másik oldal eseményeit, ne csinálj úgy, mintha a van dájreksön tagok nem provokálnák a Wanted-es srácokat. Én meg ezt tartom baromi szánalmasnak. További szép napot minden kedves van dájreksön imádónak tongue.gif
2013. június 01. 15:44 #120
Candy_attack
Candy_attack
Monster

Barbus87:

Akár milyen hihetetlen, sokan, mint pl én, a zenéjükért szeretik őket. Nem értem, miért lennének dedósak és szánalmasak (nem ők azok, akik felnőtt ember létükre tinielőadókat provokálnak egy kis hírnévért ugyebár). Lehet, hogy az 1D is beszólt a TW-nek, de sosem ők kezdték a vitát. Amúgy meg lehet, hogy a rajongóik fele elvakult, de nekik legalább vannak... tongue.gif
16 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!