A The Wanted ismét a One Directiont támadja
2013. június 02. 10:31
|
|
dióóóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 202999 offline
|
ooooo hogy pukadna meg az buzi wanted......tessék már megint ök vannak a középontba mások sikerén problnak hiresek lenni és louis miérti s lenne buzi menrt tehetséges? vagy mert job külseje van bármék buzi wanted esnekkkk
2013. június 02. 10:52
Én nem vagyok wantedos,de amikor Siva Maxra mutatott azt bírtam
Márpedig az 1D százszor jobb náluk,igazuk van a fiúknak hogy a TW az ő hátukon akar feljutni a csúcsra,mikor már az 1D eleve a csúcson van és a TW ezt nem tudja elvenni tőlük. Szerintem az is mutatja hogy más(ok) hátán akarnak feljutni hogy nem az 1D az egyedüli akit kritizálnak. És könyörgöm nem melegek!!! Róluk jobban el tudom képzelni hogy melegek,jó 1-2 tagról nem.
BooBear csak kiáll az 1D-ért és ez így is fog maradni!
2013. június 02. 11:26
|
|
Liliana2002bvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 183004 offline
|
Már megint? A the wanted úgy pattog mint a gumilabda. De csak azért mert nem figyelnek rájuk. Olyanok Mint Taylor swift. Sőt rosszabb.
2013. június 02. 11:41
|
|
Directioner97visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.05.12. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 201851 offline
|
Már megint ezt csinálják?Komolyan a The Wanted szánalmas!Miért lenne az 1D buzi?Amúgy a TW mit szólna ahoz ha őket lebuziznák?Hát nekik sem esne valami jól...
2013. június 02. 12:14
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Én erre csak annyit tudok mondani, hogy gyerekesek ezek a bökdösődések, nem nyilvánosság előtt kellene hajba kapni, meg 'fújjogni' egymásra. Az utolsó mondatból azt szűrtem le, hogy a The Wanted a ludas, úgy tűnik igen szeretnek szekálódni.
2013. június 02. 12:49
|
|
Lili5512 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 371 Azonosító: 185626 offline
|
Ez olyan idegesítő! Most oké hogy directioner vagyok de szeretem a The Wanted ZENÉJÉT. Csak és kizárólag azt, minvel nem bírom a személyiségüket pontosan ezért. Azzal hogy a Wanted mindig ócsárolja a One Direction-t arra kényszerít hogy válasszak és én a One Direction-t fogom választani! Ennyi!!
2013. június 02. 13:40
Mind két csapat nevetséges kis gyerekbanda.
Értem én, hogy nincs tehetség, nem tudnak megélni önmagukból, kell a hírverés, de ez nagyon átlátszó.
Tehetségtelen kisfiú csürhe ..
2013. június 02. 14:05
|
|
Melinda333új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 203015 offline
|
-.-" Nagyon szánalmas ez a veszekedés -.-" A TW meg már egyszer befoghatná
Folyton ők szítják a veszekedést
2013. június 02. 14:43
|
|
Viviiii2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 197763 offline
|
Ki jön velm verekdni a TW ellen?
2013. június 02. 15:29
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
En valahol megertem, hogy rivalisok, de olyan rossz,h meg mindig tart :/ szeretem a TW zenejet de nem mindegyik tag szimpi, csak Siva meg Jay akiben meg sosem csalodtam.
Amugy azt tudtam, hogy Max Loura pikkel. De marha nagy ostobasag, hogy melegek..
Niallt birjak, de vajon ehhez o mit szol?
Egyebkent nem meglepo, hogy TW feltekeny. Idosebbek (kiveve Nathan) es regebben kezdtek, 1D megis olyan sikert ert mar el, amit nekik meg mindig nem sikerult.
Amugy azt tudtam, hogy Max Loura pikkel. De marha nagy ostobasag, hogy melegek..
Niallt birjak, de vajon ehhez o mit szol?
Egyebkent nem meglepo, hogy TW feltekeny. Idosebbek (kiveve Nathan) es regebben kezdtek, 1D megis olyan sikert ert mar el, amit nekik meg mindig nem sikerult.
2013. június 02. 17:38
|
|
cukivivuusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 203031 offline
|
na most komolyan oan gyerekesek. hadják inkább abba és ne hozzanak előítéleteket. nem melegek és nem tehetnek arról ha úgy néznek ki. hozzáteszem sztem meg nem de mindenki máshogy látja.sutem is féltékenyek de ezt 1.-ben csináltam
2013. június 02. 17:50
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
a The Wanted így próbál hírnevet szerezni -.-"
2013. június 02. 17:56
Mivel kisebb Máúnika' Show-t rendeztek itt egyes tagok, mégpedig már nem is a bandákat, hanem egymást sértegetve, próbálom visszafogottan elmondani a véleményemet.
Nem vagyok egyik zenekarnak sem az őrült és megszállott rajongója, de azért a One Direction mégiscsak szimpatikusabb, de így is csak azt tudom mondani, hogy Ők is gyerekesek, igen, úgy, hogy most nem is mondtak/csináltak semmit. Ami a mostani ügyet illeti, pedig elég gáz, hogy még mindig úgy akarja valaki (egy felnőtt [?!] férfi ember) "megbántani" és sértegetni a másikat, hogy azt mondja rá, hogy meleg. Dedó. Inkább az zenével kéne felhívni magukra a figyelmet, és nem a kötözködésekkel
(és NEM, NEM az 1D-t védem)
Nem vagyok egyik zenekarnak sem az őrült és megszállott rajongója, de azért a One Direction mégiscsak szimpatikusabb, de így is csak azt tudom mondani, hogy Ők is gyerekesek, igen, úgy, hogy most nem is mondtak/csináltak semmit. Ami a mostani ügyet illeti, pedig elég gáz, hogy még mindig úgy akarja valaki (egy felnőtt [?!] férfi ember) "megbántani" és sértegetni a másikat, hogy azt mondja rá, hogy meleg. Dedó. Inkább az zenével kéne felhívni magukra a figyelmet, és nem a kötözködésekkel
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: