Starity

Ötven árnyalat trilógia

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. június 05. 14:21 #21
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Én már nagyon szeretném elolvasni, csak az a baj, hogy a könyvtárban még nincs meg. dry.gif Viszont nagyon érdekel engem, mert sokan mondták már, hogy könyv és felkeltette az érdeklődésemet. smileeee.gif Amint tudom elolvasom és majd ha esetleg nem gond, akkor kifejtem a véleményemet róla. blush.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2013. június 05. 14:27 #22
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Kazuo @ 2013.06.05. 14:21)
Én már nagyon szeretném elolvasni, csak az a baj, hogy a könyvtárban még nincs meg.  dry.gif Viszont nagyon érdekel engem, mert sokan mondták már, hogy könyv és felkeltette az érdeklődésemet. smileeee.gif Amint tudom elolvasom és majd ha esetleg nem gond, akkor kifejtem a véleményemet róla.  blush.gif

Készülj fel rá. rohog.gif Én mindenesetre nagyon megkedveltem Greyt. rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Shenayla, Kazuo, cintia0023
2013. június 05. 18:37 #23
SpecialError
SpecialError

Státuszccc
Hozzászólás: 664
Csatolások: 160
Azonosító: 192434
Idézet (Bessie @ 2013.06.05. 14:10)
Ha ez lenne a lista, hozzám mentőt kéne hívatni. rohog.gif Már akkor végem lesz, ha Matt kapja Christian szerepét. Tudom mennyire jó, és el tudná játszani. De ha Liam és Paul is benne lenne, én úgy szétfolynék, mint a fagyi a sivatagban. _nevet.gif 
Bármelyik Hemsworth tesónál végem lenne. rohog.gif

Az tuti, hogy én is elalélnék a gyönyörtől. wub.gif De igazából csak a karaktereket akartam megmutatni az én szememen keresztül:) Érdekelne, hogy ti mondjuk hogy látjátok őket, ki az aki a legjobban hasonlít rájuk.smileeee.gif
2013. június 06. 21:06 #24
cintia0023
cintia0023
everybody needs a little poison ivy
Hozzászólás: 6399
Csatolások: 1056
Azonosító: 85065
Idézet (SpecialError @ 2013.06.05. 11:37)
Az utolsó sorba amúgy te kiket képzelnél el?smileeee.gif

Na, kis időbe telt, de én is összeállítottam a saját elképzeléseim szerinti listát a szereplőkről. Próbáltam olyan sztárokat keresni, akikre azért nem mindenki gondolna, ha az adott karakterről van szó. Pl. Mia Grey-nél sokan Lucy Hale-re asszociálnak. laugh.gif

http://i43.tinypic.com/53wr6e.jpg

http://i40.tinypic.com/512fls.jpg
2 felhasználónak tetszik: Bessie, SpecialError
2013. június 07. 08:58 #25
SpecialError
SpecialError

Státuszccc
Hozzászólás: 664
Csatolások: 160
Azonosító: 192434
Idézet (cintia0023 @ 2013.06.06. 21:06)
Na, kis időbe telt, de én is összeállítottam a saját elképzeléseim szerinti listát a szereplőkről. Próbáltam olyan sztárokat keresni, akikre azért nem mindenki gondolna, ha az adott karakterről van szó. Pl. Mia Grey-nél sokan Lucy Hale-re asszociálnak.  laugh.gif 

Ez az összeállítás nagyon jó, bár nekem Michelle Pfeiffer annyira nem Elena. Szerintem még Charlize Theron is jó lenne a szerepre bár ő nem elég idős hozzá. Viszont Ethan és Kate nagyon jó!! thumbsup.gif
2014. augusztus 28. 15:25 #26
- törölt felhasználó -    
Örülök, hogy van erről téma, na meg, hogy bővebben is kifejthetem erről a véleményemet! smileeee.gif
Szóval, én még tavaly év elején ismerkedtem meg a... filmmel, könyvel (vagyis csak hallottam, hogy ebből a könyvből filmet fognak készíteni). A cím alapján nagyon érdekesnek véltem, egy romantikus, tökéletes könyvet hittem erről. Aztán nem sokkal később rábukkantam valahol erre a könyvre, de hogy őszinte legyek ekkor még annyira nem érdekelt, hogy elolvassam. Aztán odáig jutottunk, hogy ezen a nyáron vettem rá magamat, mivel még jobban elkezdett érdekelni. Azonnal meg is kaptam, és természetesen azonnal neki is kezdtem. Őszintén? Az elején undorodtam ettől a könyvtől... sajnos én is olyan hülye voltam, hogy nem láttam túl a szexjeleneteken, csak azt gondoltam róla, hogy semmi másból nem áll ez a könyv, csak szexből. Aztán rávettem magamat, hogy ha már megvettem, annyira érdekelt, és annyi ember szerint ez egy nagyon jó könyv, hatalmas rajongótábora van, csak újrakezdtem, és meglátjuk mi lesz... naja, két nap alatt kiolvastam. Örülök, hogy végre rá tudtam bukkanni az igazi mondanivalójára, ami nem csak szexből áll, hanem, hogy azért, akit szeretünk mindent megteszünk, hogy boldog legyen. És ez a baj, rengeteg ember ezt nem veszi észre, és bármennyire is sok benne a szex, szerintem ez egy nagyon jó könyv. Jelenleg A sötét ötven árnyalatát olvasom, ami nekem eddig nagyon tetszik, és szinte biztos vagyok benne, hogy A szabadság ötven árnyalata is nagyon fog tetszeni.
A szereplőkről csak annyit, hogy lehet, hogy tipikus "szenvedszűz" lányról és a másik "rosszfiúról" szól ez az egész, de nekem ennek ellenére is nagyon szimpatikusak voltak. Ana karaktere nekem nagyon szimpatikus, nagyon megkedveltem őt. Christian karakterével meg az elején nem voltam kibékülve, de sikerült őt ugyan úgy megkedvelnem, mint Mrs. Steele-t.^^
Egyébként szerintem E. L. James nagyon jó írónő, nagyon nagy tehetsége van hozzá. És tetszik a képzelőereje is.^^
A filmet egyébként meg tűkön ülve várom, naponta 10x biztos, hogy megnézem az előzetesét, a szereplők szerintem iszonyatosan jól meg lettek válogatva, úgy... nagyon várom már.^^ Egyszerűen imádom ezt a szériát, úgy ahogy van.♥
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok