Új karakter érkezik a Két pasi meg egy kicsibe
2013. június 01. 06:28
Kaszálják már el ezt a szutykot, borzasztó látni
A ) A sorozat vergődését
B ) Ahogy a készítők és a csatorna megszedik magukat, miközben elnyújtják a sorozat haláltusáját
C ) Eltitkolt lány? Szánalmas
A ) A sorozat vergődését
B ) Ahogy a készítők és a csatorna megszedik magukat, miközben elnyújtják a sorozat haláltusáját
C ) Eltitkolt lány? Szánalmas
2013. június 01. 06:41
Charlie Sheen távozása óta ez a sorozat borzalmas. Komolyan, hova akarják még húzni? -.-"
2013. június 01. 07:02
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
Felőlem még 10 szereplőt is berakhatnak, mióta Charlie kilépett elment a kedvem megnézni.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. június 01. 08:49
osztom a többség véleményét. az új részek köszönő viszonyban sincsenek a régi "sheen"-esekkel, már régen be kellett volna fejezni, kár érte pedig az egyik kedvenc sorozatom volt
Charlotte Benning
2013. június 01. 09:15
Keveset láttam az új részekből , fél évadot
de nekem nem tetszik , Charlie CSÚCS volt benne
így már nem olyan jjó
de nekem nem tetszik , Charlie CSÚCS volt benne
így már nem olyan jjó
Charlotte Benning
2013. június 01. 09:22
Nem láttam mostanában a sorozatot, de biztosan izgalmas lesz.
2013. június 01. 10:38
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Hajaaaj:DD Ez érdekes lesz:D Viszont,így,hogy Charlie már nincs benn,nem is olyan élvezhető,és jó...
2013. június 01. 11:21
Jézusom, hagyják már abba ezt a szerencsétlenkedést! Már Charlie Sheen kilépésekor be kellett volna fejezniük, hiszen senkinek sincs kedve egy ilyen erőltetett marhasághoz. Ráadásul a címmel mit fognak kezdeni? Nem maradhat Két pasi meg egy kicsi, ha egyszer nincs 'kicsi'... Miért kell ezt ennyire erőltetni?!
2013. június 01. 11:31
Már rég láttam, aztán abbahagyták. Nem értem miért??
2013. június 01. 15:36
|
|
Annuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 158 Csatolások: 1 Azonosító: 151137 offline
|
Ez már annyira egy túlvariált dolog ugyanis a készítők nem tudják elfogadni, hogy Charlie nélkül döglődik az egész sorozat ahogy ezt már Angus is belátta. A produkció nézetsége nem emelkedni fog hanem egyre egyre esni amíg nem az utolsó nézők is úgy gondolják, hogy amit a készítők csinálnak egy nagy kudarc. A sorozat Charlieval valami fenomenális volt ahgy játszotta a minden este részeg zeneszerzőt és azt aki alig várja , hogy a testvére végre elköltözzön tőle, holott tudta , hogy ez soha nem fog bekövetkezni és a lelke mélyén nem is akarta. A sorozatnak vége kellett volna lennie ahogy Charlie meghalt mert ezzel a lépéssel a sorozatot is eltemették.
2013. június 06. 16:19
|
|
vágtázó halottkémvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 194922 offline
|
Már ideje volt hogy a kis nagyképű takonygombócot valaki helyre tegye.
2013. június 23. 22:27
Örülök hogy Ashton s játszik benne. Csak tudná miért a régi részeket játszák folyton!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.