Elhunyt Kurt Cobain nagypapája
2013. május 31. 22:21
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
dijansalihu: Én nem vagyok Courtney rajongó(leginkább azért nem csípem, mert nem gyászolta meg igazán a férjét, Kurt halála után alig két hónappal már Trent Reznor-ral hentergett. Rövid időn belül jött még Twiggy Ramirez, Edward Norton stb,stb. ), de kétlem, hogy miatta nem látta a dédunokáját. Még Kurt is elvihette volna hozzá pici babaként Frances-t..valamiért mégsem tette.
1 felhasználónak tetszik:
dijansalihu
2013. június 01. 09:04
Nyugodjon békében. Szép dolog, hogy így megőrizte Kurt emlékét
2013. június 01. 10:51
|
|
CrazyBoy2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.26. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 192374 offline
|
Nagyon sajnálom.Nyugodjon békében!
2013. június 01. 13:57
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (dijansalihu @ 2013.05.31. 21:01)
Nem veszekedni jöttem, csak a véleményemet írtam le, és kíváncsi lennék olyanéra is, aki nem Courtney rajongó. Cuki, hogy bevéded őt, de nem segít rajta, szerintem rengeteg ember szemében elásta magát az évek alatt. És nem szeretnék ezen vitatkozni, mert tényleg nem ezért jöttem ide.
Ironikusan írtam egy hozzászólást amiatt, mert röhejesnek tartom, hogy mindenki mindenért őt veszi elő, függetlenül minden logikától, meg attól, hogy ismerik-e a standard negatívumokon kívül, amit mindenki kívülről tud. Nem gondolom, hogy ez veszekedés, vagy bevédés lenne, de főleg nem "cuki"
Nem fogsz mást hallani "nem rajongóktól" sem, ha csak nem az elvakult utálókra gondolsz, de szerintem mindketten kívülről tudjuk az ő véleményüket. Nem vagyok elvakult, nem csak jót tudok róla mondani, de egy dolog nem kedvelni őt, meg egy dolog minden lehetséges vagy nem lehetséges szrért őt hibáztatni, remélem érzed a különbséget.
2013. június 01. 17:35
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Nyugodjon békében!
Amúgy én ezt most nem vágom...Hank Harrison Courtney apja volt, és mégis jó barátok Lelanddel? De hát Lelenad meg volt győződve róla, hogy Courtney ölte meg Kurt-öt, nem?
Lemaradtam.
Amúgy én ezt most nem vágom...Hank Harrison Courtney apja volt, és mégis jó barátok Lelanddel? De hát Lelenad meg volt győződve róla, hogy Courtney ölte meg Kurt-öt, nem?
2013. június 01. 19:00
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
heyitsamy: igen, ez így van
Hank hiába Courtney apja, ő is úgy gondolja, hogy benne volt a lánya keze Kurt halálában, több könyvet is írt ebben a témában...
2013. július 04. 14:07
|
|
Kawaii0606visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 297 Csatolások: 406 Azonosító: 139596 offline
|
Nyugodj békében! Nagyon szimpatikus volt nekem Kurt Cobain nagypapája, szerintem sem lett öngyilkos Kurt!!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.