Bella Thorne: „A mosoly egyenlő a szépséggel”
2013. május 31. 15:53
15 évesen sminkeli magát? Jó neveltetésben részesülhetett... Rendben van az, hogy valami színész/énekesnőnek csúfolt sztárocska, de szerintem akkor, amikor nem a kamerák előtt mutatkozik nem kéne sminkben tengetni a mindennapjait. Talán akkor lenne ez elfogadható, ha önkifejezés céljából használna sminket...bár látom itt nem erről van szó. 15 éves vagyok én is, tehát tudom miről beszélek, hiszen rengeteg osztálytársam is sminkeli magát.(Csak tudnám mi a francnak...) Bella szerintem nem csúnya lány, kimondottan szép, pár év és igazán gyönyörű nő lesz. Nem is értem miért használ, ilyen kenceficéket.
2013. május 31. 16:05
Ha 15 évesen így néz ki, ahhoz csak gratulálni tudok. Miért nem lehet a természetes szépséget kiemelni? Vagy talán a rengeteg smink nélkül már nem érünk semmit? Eleve ennek az interjúnak sincs túl sok értelme. Hogy Bella mivel éri el azt, hogy úgy nézzen ki, ahogy? Azzal, hogy egy kiló vakolat van a fején. Az utolsó kérdésre is olyan ellentmondásos választ adott. "Mindenki gyönyörű... A mosoly és a ragyogó bőr pecsételi meg a szépség fogalmát." Szóval ha valakinek nincs hibátlan bőre, az nem szép, értem én. Csak nem értem, miért gyerekek osztják az észt a szépségről.
2013. május 31. 16:16
én se szerettem őt néha, de mostanában jobban megkedveltem, bár én nem sminkelem magam
2013. május 31. 16:18
Ezzel a sminkkel még idősebbnek néz ki. De amúgy is sokkal idősebbnek néz ki a koránál.
2013. május 31. 16:18
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Nem értem,hogy miért vannak itt sokan kiakadva,azon,hogy 15 évesen sminkeli magát.Félre ne értsetek,én sem festem magam,mert nem látom sok értelmét,de szerintem nehéz elvárni egy olyan csajtól,hogy ilyen fiatalon ne fesse magát,aki már korábban modell volt,plusz Disney sztár lett,és elvárják tőle az emberek a jó megjelenést (amit igazából smink nélkül is elérhetne,mert igazán szép lány)
Na,de ennek az interjúnak nincsen sok értelme,mert kb. szinte minden válaszában benne van a "rózsaszín szájfény"
Na,de ennek az interjúnak nincsen sok értelme,mert kb. szinte minden válaszában benne van a "rózsaszín szájfény"
2013. május 31. 16:26
Én nem szeretem azokat akik nagyon korán kezdik el a sminkelést,de ez Bella-nak már "kötelező".Mivel Disney sztár stb...
2013. május 31. 16:40
|
|
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7036 Csatolások: 1416 Azonosító: 147096 offline
|
Ez, hogy mindenhová a csillogó szájfényet emeli ki, ettől agybajt kapok. 14-15 évesen, szerintem a természetes arc a legszebb, majd bulikba, vagy valahová egy kis smink.
1 felhasználónak tetszik:
Luckie
2013. május 31. 16:56
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
Semmi durvát nem említett. Szájfény, szemceruza, szempillaspirál - ezek alap dolgok. Szerintem semmi baj nincs azzal, ha valaki 15 évesen sminkeli magát, addig amíg nem viszi túlzásba. Persze, ő egy sztár. Még szép, hogy egy kiló vakolat kerül a fejére, ha a nyilvánosság előtt van, de ha a mindennapjaiban annyi sminket használ, mint amennyit az interjúban említ, azzal igazán semmi baj nincs.
2013. május 31. 17:17
Bella csak 15 és már most olyan mint egy 18 éves plázap___. Annyira nem bírom az ilyen embereket, hogy már 15 évesen minden nap sminkelik magukat.
2013. május 31. 17:25
Ha a kameráktól mentes mindennapjaiban annyi sminket használ mint mondja, az teljesen oké, szerintem.
2013. május 31. 17:25
|
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline
|
nekem szimpatikus bella, kedvelem , de szerintem ez a smikelést kicsit eltúlozza, még csak 15 éves, a sminkel nem lesz szebb...én 14 vagyok, hamaraosan 15, és én se sminkelem magam, igaz, hogy én nem vagyok híres, de na..kicsit korai szerintem
2013. május 31. 17:39
|
|
emcsikehh1DHATER |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 1 Azonosító: 158222 offline
|
Én szeretem Bellát meg minden, de azért ő sem tökéletes... Alakja nincs, de a bőre sem kitünő. Én vezetek egy Bella Thorne-ös oldalt a facebookon, és ahhoz mindig, minden új képet kell nézegetnem, minden napjairól.. És higy is mondjam..., hát, nem ápolt a pőre, főleg, ha nincs ki sminkelve
Tehát a szépség gyakran a sminkből fakad
Azért imááádom
2013. május 31. 17:40
|
|
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline
|
Ez aztán exkluzív interjú... Kb. minden 2. tini így sminkeli magát. :DDD Amelyik meg nem, az mostantól így fogja, mert Bella Thorne is így teszi...
Nem mondott sok újat a mosollyal meg ragyogó bőrrel. És a kozmetikust meg a temérdek alapozót elfelejtett megemlíteni. :DDDD
Nem mondott sok újat a mosollyal meg ragyogó bőrrel. És a kozmetikust meg a temérdek alapozót elfelejtett megemlíteni. :DDDD
2013. május 31. 17:41
|
|
sanyika0012új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 200653 offline
|
Szerintem jól áll Bellának a smink
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.