Próbáltátok a Flabélost? Mi a véleményetek róla?
2013. május 31. 12:15
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
A kérdés egyszerű: az érdekel, hogy kinek mi a véleménye és tapasztalata az új szenzációról. Én egyszer próbáltam, nekem nagyon tetszett, de érdekelne, hogy hosszú távon is beváltja ígéreteit...
2014. június 26. 14:33
ÉN már próbáltam tavaly, a barátnőmmel. Nekem meghozta az eredményt.^^ 2 hónap után lement 5 kg.^^ Bár először kételkedtem a hatásában, szerintem működik. De ne flabélosozz, ha fogyni akarsz vagy fitt maradni, akkor inkább sportolj én azt javasolnám
2014. június 26. 14:37
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
én csak egyszer próbáltam.egyébként még nem vagyok hozzá olyan idős(nem vagyok 18+),de az ismerőseink akkor nyitottak meg egy szoli és flabélosos termet(vagy mittudomén mi az) és nyitás előtt 1-2 nappal még nem volt teljesen kész az a "bolt" vagy nemtom hogy hhívják ezt.na mindegy,szóval megengedték,hogy kipróbáljam,és nekem nagyon tetszett!annyi a titka,hogy behajlított térddel kell rajta állni,és akkor nem fog fájni a lábad
2014. június 29. 19:43
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Idézet (ONE DIRECTION20 @ 2014.06.26. 14:37)
én csak egyszer próbáltam.egyébként még nem vagyok hozzá olyan idős(nem vagyok 18+)
Szerintem nem korhatáros a Flabi.
Azt mondják akkor lesz eredménye, ha heti 3-szor használod.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

3 felhasználónak tetszik: