A Hole énekesnője, Courtney Love évek óta küszköd alkohol-, drog- és pénzügyi problémákkal, ám a legnagyobb gondot az jelenti számára, hogy már három éve annak, amikor utoljára látta lányát, Frances Bean Cobaint.
A teljes cikkhez kattints ide!
Courtney Love három éve nem látta a lányát
2013. május 31. 09:20
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2013. május 31. 10:26
Szerintem a film így is-úgyis pocsék, Frances sem dobta volna fel a nyáladzást.
Én örülök, hogy nem vállalta el, legalább nem támadják őt.
2013. május 31. 11:00
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Az anyja olyan amilyen, az együtt töltött 17 év alatt eléggé eltorzulhatott volna, kár őket jogi úton távol tartani. Silva mellett is elég káosz lehet, akkora kupiban élnek,hogy csoda, hogy egymást megtalálják. Nagy a nihil.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. május 31. 13:08
Nm hiszem,hogy nélküle jobb vagy rosszabb lenne a film.
2013. május 31. 17:29
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Jézus, az kellett volna, hogy Frances játssza el, ne fárasszatok már
A filmnek lehet jót tett volna, de neki nem.
Remélem lesz már valami, még meg is könnyeztem, mikor hálaadáskor Frances végre írt neki
https://soundcloud.com/siriusxmentertainment/courtney-love-on-amanda-bynes
Remélem lesz már valami, még meg is könnyeztem, mikor hálaadáskor Frances végre írt neki
https://soundcloud.com/siriusxmentertainment/courtney-love-on-amanda-bynes
2013. május 31. 20:06
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Vicces, hogy a legtöbben leragadtak ott, hogy majdnem Frances lett Bella... nem tűnt fel, hogy tovvább is van szöveg, vagy az csak nem érdekelt titeket? Mindegy.
Ami azt illeti, sajnálom, hogy így alakult a kapcsulatuk, remélem, helyre hozzák. Az igazságot persze nem tudhatjuk soha, de szerintem Kurt is így akarná (mármint, hogy kibéküljenek).
Ami azt illeti, sajnálom, hogy így alakult a kapcsulatuk, remélem, helyre hozzák. Az igazságot persze nem tudhatjuk soha, de szerintem Kurt is így akarná (mármint, hogy kibéküljenek).
1 felhasználónak tetszik:
janet7
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.